icon

Přes týden zpožděná MS, duch na testech sílí málo

bridion
10. pro 2014

Ahoj holky,
jsem tu nová a jdu si k vám pro radu jestli se vám nestalo to samý.Snažíme se o miminko a už mám přes týden spoždění.Dělám si těhotenský testy cca už jich bylo cca 7 dohromady a na každým duch.Za těch 7 testů se mi zdá,že zesílil,ale opravdu ne nák znatelně.Stalo se vám to taky?Nebo je tu někdo , kdo měl pozitivní thotenský test o dost pozdě po menstruaci?

renca_1
10. pro 2014

ahoj, testuješ stejným druhem? Já jsme na mamatestu měla jen ducha a ten zesílil cca po 14 dnech a také jsem zkoušela nějaký test z DM a na něm byla hned silná čárka. Držím palce 🙂

bridion
autor
10. pro 2014

@renca_1

testuju gravitestem 10 , jsem z toho už zblbá.Někdy mám pocit,že toho ducha si vsugerovávám,kouknu na test a vidim ho,neni vůbec silnej,ale vidim ho..Zkusim teda jiný test.Děkuju

nonacek
10. pro 2014

@bridion záleží kdy jsi mela ovulaci? jo a za me mamatesty nekupovat dělaj falesne duchy✌

nonacek
10. pro 2014

@bridion záleží kdy jsi mela ovulaci? jo a za me mamatesty nekupovat dělaj falesne duchy✌
jinak duch musí sílit co 2 dny jinak se muže jednat o biochemicke těhotenství.😩.....

tarra27
10. pro 2014

@bridion běž do laborky a nech si vzít krev dneska a v pátek....a budeš mít jasno hned. 😉 plus se objednej k lékaři.

renca_1
10. pro 2014

@nonacek vůbec jsem neměla pocit, že by mi duch co dva dny sílil, myslím, že to asi není pravidlo, ale po týdnu byl silnější a další týden tam byla velká jasná čára ... asi to máme každá jinak 🙂

nonacek
10. pro 2014

@renca_1 tak to je jasný,proste se asi ani sám v sobe nevízná. Já to tady studuju a většinou píši,ze obdva dny se má testovat a čárka má sílit, u me to tak bylo tedy..😉

renca_1
10. pro 2014

@nonacek jasně, to jsme četla také, ale mě fakt nesílila, jen jsem chtěla podotknout, že to nemusí být pravidlo 🙂

nonacek
10. pro 2014

@renca_1 souhlasim Kazda sme original😉

bridion
autor
10. pro 2014

Tak počkám do konce roku a pak zavolám doktorovi, kdyby duch nesílil

akmitaf
10. pro 2014

@bridion to bude ončo - mě se stalo, že jsem měla na prvním ducha a za 3 dny jsem očekávala dálnici a test vyšel negativní - málem mě trefilo. No a teď jsem 21 tt - neboj to bude dobrý kup si digitální test a ten ti ukáže i týdny - Dr. mi říkala, že je nejpřesnější a fakt vyšel