Prijde jeste menstruace po 34 dnech?
Ahoj holky, resim problem ohledne prichozi MS. Mam dnes 34 den. MS chodi ruzne mezi 30-35 dnem. V utery (31 den, 11 DPO) jsem delala prvni test a byla slaba carka, druhy den taky tak a dnes (14 DPO, jinak 34 den od posledni MS) silnejsi carka. Mam uz asi 3 nebo 4 den MS bolesti, jako bych to uz dostala a nebo mela dostaf. Nikdy jsem tohle nemela, pred MS takove bolesti. Zatim mam pouze bily vytok a nekdy docela dost. Jak to bylo u Vas? Mam se jeste obavat MS nebo bolesti jsou "jakoby MS probihala uz"? 😊 vim ze do 10tt je vse nejiste. Ale zajimaji me vase zkusenosti 😊
Teplota taky okolo 37 stupnu. Moc dekuji za mile odpovedi. Byla jsem i na emiminu a tam jsou tak protivne zenske, tady se člověk citi "bezpecneji" a prijemne 😊
@hnby ty jako nevěříš tomu, ze jsi tehotna? nebo jak mam chapat dotaz, mam se ještě obavat ms… když mas pozitivni test a nemas ms, tak nejak nechapu, proc spekulujes
@kackakastanka ahoj, bojim se tomu verit, aby MS neprisla a nevzala i to malicke co se u me vyviji. Miminko si prejeme s manzelem. No praveS chodi 30-35 den a ted jsem 34 tak doufam, ze neprijde jeste. 🙏 dle holek na emimi bych pred MS nemela vubec testovat ( coz ja bych pomalu 38 dnu nevydzela) a na silici carku na testu vubec nespolehat, pry to o nicem nevypovida. 🤔 takze se informuji o zkušenostech 😊
Nepřijde ;)
Ja Vam moc holky dekuji a vsem preju mnohoo stesti a splnena prani 😘 krasny vikend 😊
@hnby Testovat můžeš proč by ne.Jen jde o to, že pak je člověk zklamaný, když to odejde.Takhle já k tomu ale nepřistupuju. Ono se to druhým říká. Prostě jseš natěšená a dá se to pochopit.To je každá , která touží po miminku.Víš dokud není mimčo na světě je pořád strach a nejistota.Nejdřív ten první okamžik, aby to s cyklem neodešlo, pak si řekneš tak do třetího měsíce je to rizikové, pak zase třeba okolo 25tt.už by mimčo třeba přežilo, kdyby se narodilo...pak porod atd.atd
No to by člověk zcvoknul.Prostě se těš z toho co je.Dvě čárky jsou, tak počkej týden.Zajdi si na krev a pak se teprve objednej k lékaři.🍀🍀🍀
Clovek by si rekl, ze potreti to tehotenstvi fakt uz pozna... ale trvalo mi nekolik dnu, nez mi doslo, ze ty MS bolesti fakt nejsou od MS 🙂) Drzim palce.
@hnby měla jsem to úplně stejně jako ty cykly až 35 a testovala jsem snad už 29-30 den a čekala zda MS přijde. Ale myslím jak ti sílí čárky ze už nepřijde. Kamarádka mi říkala ze ji furt nějak bolelo břicho, vždy jsem si na to vzpomněla když mě rozbolelo. Bát už se o prcka budeš pořád, čekat na první screening, pak na ten další ve 20 tt pak na porod a pak se stejně člověk o to dítě boji už furt 😀 přeji hodně štěstí
Pozitivní 🍀😁.......... taky mě že začátku bolelo břicho a to dost a teď tu vedle mě leží deseti měsíční miminko
ty bolesti plynou z roztahování dělohy, jsou normální, já měla na začátku dost hrozné křeče... Pomáhalo dávat nohy výš v sedě a být v teple.

@hnby ahoj já měla normálně bolesti jako bych to měla dostat. A bolesti jsem pak měla stále a vlastně stále mám dosud ( jsem 33tt), takže je to normalni, jak se roztahuje děloha. Držím palce ať to vyjde 🙂