Příznaky ranní nevolnosti a zmeškané menstruace: Jsem těhotná?
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat
Dnes ráno jsem vstala a hrozně se mi točí hlava pálí mě i trošku žáha
Minulý měsíc se MS nedostavila ale tomu se moc nepřiklánim protože MS mám nepravidelnou a stává se mi dost částo že se nedostaví
Myslíte že dnešní potíže mohu brát že jsem třeba těhotná ? Udělala bych si test ale u nás je lékárna zavřená takže bych musela jinam do lékárny a to se mi moc nechce proto se ptám vás .
Už beru věšteckou kouli... no buď vydržiš a nebo si sjedeš pro test do jine lekarny,muže to byt cokoli...
@zlaticko22 uvulaci sem měla 26.8 v ten den taky proběhl nechráněný pohlavní styk
Já se ptám z toho důvodu že už se kolikrát stalo že ovulaci sem měla i nechráněný pohlavní styk a tehotna sem nebyla se zahou problémy nemám žáha mě palela snad jednou v životě dnes vlastně po druhé
Chtěla sem vědět váš názor protože vy už nake zkušenosti určitě máte
Pokud počitam dobře tak jsi 8 dpo,v ponděli tedy 10 dpo by ti už se mohlo něco na testu ukazat...
@sarah200 vydz pár dní a zkus ten test, možné těhotenství to je👍
@sarah200 dívej, tyhle dotazy tu jsou pořád. Takže pokud se nechráníte, ano těhotná být můžeš. Zvlášť pokud jste měli, nechráněný styk v době ovulace.
Udělej si tak za dva, tri dny test, do dělohy ti nevidíme, takže nevíme..
Přečti si taky něco ohledně uhnizdovani atp, když se zadaři v době ovulace.
Jo a taky tě může pouze pálit žáha z nevhodného jídla, přespání, cigaret atd.
A pokud te to opravdu zajímá, skoč si do další lékárny pro test.

@sarah200 no z tohoto popisu to jde tezko rict... pokud to chceš vědět, zašla bych pro test. Taky záleží jestli je tam možnost, kdy jsi mela ovulaci, kdy proběhl nechraneny styk?