icon

Příznaky těhotenství 3 dny před menstruací?

misule999
20. zář 2014

Ahojky holky chci se vas zeptat poslední MS jsem mela 26.8 mam to dostat Cca příští tyden v úterý. Boli me prsa, nemůžu se dospat, výtok a nafoukle břicho a je mi spatne ma prosim nektera z vas zkušenosti ze to muze byt tehu? Moc diky za příspěvky

Strana
z2
g_m
20. zář 2014

@misule999 Nechci tě zklamat, ale toto jsou moje klasicke premenstruační příznaky... 😒

misule999
autor
20. zář 2014

@g_m nejak aktivně se nesnazime spis me napadlo jestli uz se to třeba nemohlo povest 😉 uvidime no 😎

para_fofka
21. zář 2014

@misule999 No musim rict, ze treba mne nikdy neboleli prsa ale ted jsem 4 nebo 5 DPO, a takove veci co mne se dejou nepochopim, citim kazdy smrad, veskery pachy co normalne nejsou citit, az tak ale ze se mi z toho dla spatne, boli mne prsa pouze na dotek, bricho se mi tedy nenafukuje a jsem brutalne unavena z postele se sukam 3 hodiny uz posledne tri dni a ne a ne se probrat, jinak v poho, uvidime za 5 dni treba to vyjde a jsem tehotna 🙂 a treba ty taky, drzim palecky
@misule999

misule999
autor
21. zář 2014

Ahojky musím rict ze co se tyče pachů tak to je maras a co se mnou dělají hormony bud se rozbrecim a nebo se smeju a sním na co přijdu, vždycky pred menstruaci jsou nejake příznaky ale tohle je o dost silnější připadám si jak pako 😀 Moc diky taky doufám ze to vyjde uvidime v úterý 🙂 tobe taky držím palečky . 🙂

majkylove
21. zář 2014

@misule999 ahojky,jsem na tom dost podobně 🙂 ms má taky ne-přijít v úterý a bolí a svědí mě prsa,občas píchne na obou stranách podbřišku na střídačku a teda celej týden sem na zabití,nálady jak na houpačce,ale jinak nic zvláštního,snad jediný že mě vždy před ms už tak týden bolí břicho a záda a teď nic.No každopádně sem nevydržela,dělala test v pátek,tam nic a dnes a malinkej dušík,ale pěkně růžovej a v limitu.zatím tomu nevěřím bo něco podobnýho se mi stalo minulej měsíc,ale teda s jiným testem a až po limitu,ale přesto,takže uvidím co zítra a v úterý testy a hlavně aby v úterý ta mrcha už nedošla 😅 držím nám palce holky!

misule999
autor
21. zář 2014

Ja moc doufám ze to vyjde i kdyz to jeste neplanujem aktivně byli by to super tt jsem si dělala vcera a nic podle me zkusím jeste zitra a uvidime jak v úterý doufám ze mrska nedorazí taky nam držím pěsti baby a pak napište 🙂

misule999
autor
21. zář 2014

@majkylove a jaky test značku sis dělala?

majkylove
21. zář 2014

@misule999 minulej měsíc mamatest a teda falešňák jak blázen,ale nádherná čárka jinak,takže tipuju na celkově špatnej test a teď Dr.max,k tomu mám celkem důvěru,ten mi ještě ani jeden měsíc žádnýho ducha neudělal takže doufám že to tak je 😅

misule999
autor
21. zář 2014

@majkylove mi mamatest ukázal jednou pozitivni test a bylo to falešné ted jsem zkoušela dr Maxe uvidím co zitra na digitální test je podle me zbytečne nebo mas s tím zkušenosti?

majkylove
21. zář 2014

@misule999 já ho mám koupenej už dlouho,ale zatím nebyl důvod ho dělat.pokud ms nedorazí budu ho dělat ve čtvrtek abych ho tatínkovi mohla zabalit,ale to už fakt předbíhám...abych nebyla zase zklamaná...

majkylove
22. zář 2014

@misule999 asi tomu malinko začínám věřit,teď jen aby ta mrcha nedošla 😵

misule999
autor
22. zář 2014

Vypadá ze je to tam moc držím palečky 🙂

majkylove
22. zář 2014

@misule999 dekuju,snad jo,se z toho snad zblaznim 😀

misule999
autor
22. zář 2014

@majkylove kolikaty den cyklu mas?

majkylove
22. zář 2014

@misule999 27DC,zítra bych to měla dostat,tak snad už nééé 🙂

majkylove
23. zář 2014

@misule999 dnešní testík,citlivost 20,tak snad 🙂

misule999
autor
23. zář 2014

Tak snad to vyjde moc držím palečky 🙂 ja zatím test negativni uvidime jestli přijde 😀

girafka
23. zář 2014

Moc gratuluju.Koukam,ze nejsem jedinej "blazen" s tema testikama..clovek se boji aby ty carky nezmizely 🙂 Preju at je vse v poradku

majkylove
23. zář 2014

@girafka dekuju 🙂 no ja trpim testomanii 😀 hlavne tomu po pul roce cistych testu nejak nemuzu uverit a hlavne z toho mam kazdy rano hroznou radost 😵

girafka
23. zář 2014

To verim..clovek ty testy furt kontroluje 😀. Kdy jdes na kontrolu k dr.? Ja jsem se pred tydnem objednala k dr. na obycejnou prohlidku,tak ji musim zavolat,ze zmena 🙂 a asi to i posunout,aby bylo uz neco videt 😉

majkylove
23. zář 2014

@girafka juu,tak ty taky cekas,to gratuluju.mam ten test kazdej den v kabelce a porad na nej chodim nacuhovat 😀 jinak k dr jsem objednana na 20.10 to bude sakra dlouhej mesic,ale chci uz videt i srdicko at nestresuju jeste vic nez budu 😀 takze kolik ted ses tyden?

girafka
23. zář 2014

@majkylove já jsem ted podle PM 4+4,takze taky uplnej zacatek a k dr. jsem objednana na 7.10. Taky to bude silena doba. Dvacatyho je fakt za dlouho, v jakem jsi tydnu ty?

karlajasmine
23. zář 2014

Holky a bolely vas na zacatku tehotenstvi zada? Me hrozne boli, ale MS se zatim nedostavila (mela se dostavit vcera), ale bojim se testovat abych nebyla zklamana :D

vera_vila
23. zář 2014

@misule999 teoreticky už by na testu něco být mohlo, ale moc bych na to nespoléhala a fakt si počkala, až se MS zpozdí... Ono kolikrát můžou příznaky být a nakonec z toho stejně nic být nemusí... Navíc u většiny těhu se příznaky tak brzo neprojevují...

majkylove
23. zář 2014

@girafka ja 3+6 takze u dr uz vpodstatě 8 tyden tak tam uz by melo vse byt 🙂 nexalozime skupinku kveten,cerven?vim ze je brzo ale at se muzem vzajemne podporovat nez pujdem k dr i potom at to lip utika?🙂

girafka
23. zář 2014

Urcite muzem 😉 ty nebo ja?😉
To uz urcite bude videt,pri minulem těhotenství jsem byla 6+něco a taky uz bylo vse videt

majkylove
23. zář 2014

@girafka jezis ja se asi nedockam 😀 jestli chces muzes ty,me se blbe na tom mobilu pise.😉

girafka
23. zář 2014

@majkylove taky pisu z mobilu,ale jdu to zkusit 😉

hany_bany
23. zář 2014

@karlajasmine mě bolí na začátku MS záda. Ale jestli se nedostavila, tak já bych to zkusila 😉 Buť to klaplo, nebo ne, ale čekáním tomu nepomůžeš. Já čekám MS příští úterý, strááášně se mi to vleče 😀

majkylove
23. zář 2014

@girafka me to prave hrozne blbne,kdyby ti to neslo tak to udelam z domu pak z pc 😉
@karlajasmine to uz testuuuj 😀

Strana
z2