icon

Příznaky těhotenství nebo komplikace? Kdy vyhledat lékaře?

bibista
13. zář 2021

Dobry den, chtela bych se zeptat. Ovu jsem mela 27.8.Den po zpozdeni 10.9 jsem delala mamatest byla na nem slaba druha carka. Vcera jsem delala clerblue kde se mi ukazalo 1-2 +. Dnes mam 4 den spozdeni.
Od vcerejsiho vecera me ale popichava v levem vajecniku dnes rano jsem zacala spinit hnedym vytokem a sem tam obcas na papiru cervena krev. Bolest jako pri zacijajici ms a rano tt 2x negativni. Je mozne ze se jedna o mimodelozni tehu nebo o samovolny potrat?Mam uz dve starsi deti a obe tehu byly v pohode jen uz je to od posledniho tehu 12 let a ja si pripadam jak kdyz je to ted znovu poprve .Muj dr ma dovolenou bude az pristi tyden v pondeli. Snazime se o miminko skoro rok. Prosim mela jste to nektera stejne a co to muze byt mam se stredovat a shanet rychle jineho doktora? Dekuji za rady

Strana
z2
klokanka31
13. zář 2021

@bibista To vypadá na biochemický těhotenství. U mimoděložního je test pořád pozitivní.

bibista
autor
13. zář 2021

@klokanka31 co znamena biochemicke tehozenstvi?

klokanka31
13. zář 2021

@bibista Samovolný potrat na začátku těhu. Taky jsem měla 🙁

bibista
autor
13. zář 2021

@klokanka31 dekuju za odpoved. Tal jsem se tesila ze se nam to konecne povedlo🥺Ted treba me boli bricho ale krvaceni nikde jsem s toho nejaka zmatena.

bibista
autor
13. zář 2021

@bibista prvni je z 10.9 druhy ze vcera a dnes oba testy bile😔😔

nikjean
13. zář 2021

Bohužel, opravdu se jedná o biochemické těhotenství, tedy vše odejde s menstruací. Je to dost častý jev. Držím palce, ať se co nejdříve zadaří a tentokrát to dotáhnete do zdárného konce. 🍀

betthany
13. zář 2021

@bibista ahoj, takhle vypadalo moje mimodelozni..testy byly až do poslední chvíle pozitivní, ale docela slabě, přišla jsem na to zscinajicim špiněním. Ale když už mas negativní test, tak bych taky řekla biochemické..

bibista
autor
13. zář 2021

@nikjean dekuji za odpoved. Ja uz se tak tesila ze se konecne zadarilo😔
@betthany to me moc mrzi. Drzim palce at se se zadari priste a vse dopadne dobre

klokanka31
13. zář 2021

@bibista Já začala krvácet až asi týden po vymizení druhé čárky, snažila jsem se to nějak popohnat, ale stejně to ten týden trvalo...A neztrácej naději, po biochemku se většině holek podaří znova otěhotnět, mně taky, a mám z toho zdravou 16 měsíční holčičku. Držím pěsti ať se vám taky zadaří 🍀🍀

klokanka31
13. zář 2021

@betthany U mého mimoděložního byly na testu dálnice, a stejně houby platný 🤔 si myslím že nejde spoléhat na sílu čárek.

betthany
13. zář 2021

@klokanka31 Fakt?🙈 Tak to je pěkně k prdu. Ja se dostala na hodnotu HCG asi 1100, a nikdy jsem dálnici neměla.🙈 A byla jsem jakoby 6+2.

bibista
autor
13. zář 2021

@klokanka31 moc grutuluji k holcicce. Neprestaneme to zkouset. Rikam si ze to tak proste melo byt priroda vi co dela. Teta z cervene lhoty uz dorazila naplno takze je to jesne.Jeste se zeptam musime ted nejak cekat nebo muzem zacit zase zkouset hned po konci ms?

betthany
13. zář 2021

@bibista můžete hned zkoušet, říká se ze ihned po potratu bývá velka šance, ze je “pohnojeno”. Co je na tom pravdy nevím.😁 Hodně stesti😊 Kdyby sis neudelala test, tak bys to vlastně ani nevěděla, a normálně odmenstruovala.

bibista
autor
13. zář 2021

@betthany to mas pravdu ale vis jak asi jako kazda snazilka kontroluji kalendar mesic co mesic 😀 kazdopadne hned tu "pohnojenou" pudu zkusime. Diky

drakenn
13. zář 2021

Opožděná MS. Neřeš to a snažte se dál.

bibista
autor
13. zář 2021

@drakenn opozdena ms asi ne po 2 pozitivnich testech😔

drakenn
13. zář 2021

4 dny zpoždění? Já to opožděná MS..

journals
13. zář 2021

4 dny zpozdeni opravdu neni potrat. To je proste jen opozdena menstruace 🤦🏻‍♀️ I kdyz chapu ze to zamrzi, tak bych z toho nedelala zadnou tragedii a potrat tomu rozhodne nerikala.

journals
13. zář 2021

@bibista zacnete znovu zkouset, rozhodne o nic nejde

bibista
autor
13. zář 2021

@journals pri opozdene ms jsou // na 6 testech??

journals
13. zář 2021

@bibista muzou byt, samozrejme. 4 dny opozdena menstruace neni potrat, je to jen zpozdeni. Nic vic a i pro tebe je lepsi kdyz to tak budes brat. Testu muze byt klidne deset, ale dulezite je vzdy to, jestli menstruace dorazi/nedorazi

bibista
autor
13. zář 2021

@journals to asi jo. MS dorazila spolecne s bolesti v podbrisku a tak jako divne mi tam skube. 🤦‍♀️😔

journals
13. zář 2021

@bibista moc se pozorujes. Nedavej tomu velkou vahu, tes se, ze muzete zacit znovu. Tohle je temer normalni jev a zazije ho snad kazda. Kdybys nedelala test, tak o tom tak vubec neuvazujes.

bibista
autor
13. zář 2021

@journals asi mas pravdu🙈

klokanka31
13. zář 2021

@betthany Já nevím kolik jsem měla HCG, ani přesně nevím v kolikátém jsem byla týdnu...ale asi v 7, malé mělo už i srdíčko.

klokanka31
13. zář 2021

@bibista Děkuju 🙂 právě hned po ms zkoušejte znova, říká se že je pohnojeno 🙂 já takhle otěhotněla s malou hned měsíc po potratu.

oveckaluky
Autor odpověď smazal
oveckaluky
13. zář 2021

@bibista Proto se doporučuje dělat test až týden po vynechané MS, pak se předejde zklamání. Zkus na to nemyslet, být psychicky v pohodě a jen si užívejte, ono to vyjde. 😉

bibista
autor
13. zář 2021

@oveckaluky taky uz to priste neudelam ze bych si udelala test hned prvni den vynechani prave proto abych pak nebyla takhle zklamana a vystresovana. Ale vis jak spatna zkusenost taky skusenost. Me bylo divne ze den pred ms nic a den spozdeni byl duch na testu.

betthany
13. zář 2021

@klokanka31 Srdíčko?🥵 Tak to je sileny, to už muselo byt hrozně nebezpečné ne? Ja myslela, ze se to u mě ani nevyvíjí dále, když je to na tom špatném místě. Nebo mi to možná radši ani nerekli.

Strana
z2