Příznaky těhotenství nebo komplikace? Kdy vyhledat lékaře?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Ovu jsem mela 27.8.Den po zpozdeni 10.9 jsem delala mamatest byla na nem slaba druha carka. Vcera jsem delala clerblue kde se mi ukazalo 1-2 +. Dnes mam 4 den spozdeni.
Od vcerejsiho vecera me ale popichava v levem vajecniku dnes rano jsem zacala spinit hnedym vytokem a sem tam obcas na papiru cervena krev. Bolest jako pri zacijajici ms a rano tt 2x negativni. Je mozne ze se jedna o mimodelozni tehu nebo o samovolny potrat?Mam uz dve starsi deti a obe tehu byly v pohode jen uz je to od posledniho tehu 12 let a ja si pripadam jak kdyz je to ted znovu poprve .Muj dr ma dovolenou bude az pristi tyden v pondeli. Snazime se o miminko skoro rok. Prosim mela jste to nektera stejne a co to muze byt mam se stredovat a shanet rychle jineho doktora? Dekuji za rady

@betthany Bylo to nebezpečné, z gyndy jsem musela okamžitě do nemocnice, ani mi nedovolili jet domů pro věci, prý že půjdu okamžitě na sál. No ale v nemocnici se jim to asi nezdálo tak akutní, nechali mě čekat na operaci do dalšího dne, a pak měli najednou hrozný fofry. Ale nejhorší bylo že jsem to maličké viděla, jak mu bouchalo srdíčko, a ještě se při tom bavili že tohle ještě neviděli, takhle životaschopné ve vejcovodu 😣