Příznaky těhotenství nebo přicházející menstruace?
Ahojky ráda bych se poptala za zkušenosti a názory🙂
Dnes mám den zpoždění,včera jsem jen ráno lehce zašpinila ale nebylo to červené, spíš takový světle hnědý. Ale jsem samej pupinek 😀 Vypadám jak puberťák. Což u mě není obvyklý. Sem tam se mě třeba před MS udělá jeden,dva pupínky ale tohle je extrém. Mohlo by se jednat o začátek těhotenství? Mohu večer zkusit test? 🙂
@anonym_autor udělala bych během dne test může to bejt i klidně začátek Ms
Udělej testík 🙂
Pokud máš nechráněný styk, tak není těhotenství vyloučeno. Akorát tyhle příznaky vůbec nic nevypovídají a může jít i jen o PMS. 🙂
Test si udělej zítra z ranní moči.
Holky,tak já nevím, mě se zdá že něco na testu vidím 🤷♀️👀 dělala jsem mamatest a pepino na obojí něco vidím. Na mamatestu o něco víc 🤷♀️ vidíte něco??
@anonym_autor nic tam není
Holky,tak já nevím, mě se zdá že něco na testu vidím 🤷♀️👀 dělala jsem mamatest a pepino na obojí něco vidím. Na mamatestu o něco víc 🤷♀️ vidíte něco??
@anonym_autor Negativní.
@anonym_autor vidím náznak na obou
Mamatestu bych úplně nevěřila, všude se teď píše o falešných, nikdy jsem falešné pozitivní neměla, až teď v neděli, hezký duch (silnější než u tebe) a včera došla MŠ v plné parádě 🙈 zkus jiný, slyšela jsem hodně chválu na test z Action 😉
Nevidím nic. Pokud MS nedojde, testuj znovu pozítří, z ranní moči
Mamatestu bych úplně nevěřila, všude se teď píše o falešných, nikdy jsem falešné pozitivní neměla, až teď v neděli, hezký duch (silnější než u tebe) a včera došla MŠ v plné parádě 🙈 zkus jiný, slyšela jsem hodně chválu na test z Action 😉
@nellinka123 To ale přece není falešná pozitivita (ta je v podstatě nemožná). Duch na těhotenském testu vypovídá o začátku těhotenství a přišla-li menstruace, tak šlo pouze o biochemické těhotenství, které se neudrželo.
@nellinka123 To ale přece není falešná pozitivita (ta je v podstatě nemožná). Duch na těhotenském testu vypovídá o začátku těhotenství a přišla-li menstruace, tak šlo pouze o biochemické těhotenství, které se neudrželo.
@lvl16 den před čistý a den po také, takže ano, za mě je tohle falešné. A co jsem teď nově v různých skupinách, tak se to tam objevuje také. Hlavně tohle čtu už poměrně dlouho, já to nikdy neměla.

Proč se tu ptáš? MS nepřišla, udělej si test a máš jasno.