Příznaky těhotenství? Píchání v podbřišku, hlen
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Od cca 4DPO mě píchá podbříšek, 6DPO jsem měla trošku růžovo-hnědého hlenu, eplota 7DPO vyskočila ještě výš než byla po ovulaci. 8DPO jsem jej měla zase zbarvený hlen, ale jen trošku a navíc mě začly píchat bradavky. 9DPO ráno zase zbarvený hlen, dnes, 10DPO zase ráno zbarvený a ted odpoledne je hlen čistý, ale občas se v něm objeví malinkatý kousek červené sliznice (takové ty vlásečnice, ale bez krve - velikost asi jako zrnko písku) T Klasické špinění nemám, toaleťák i kalhotky jsou vždy čisté. Myslíte, že by to mohlo [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | vyjít]]? 🙂 Minulý měsíc jsem 10DPO už klasicky špinila, teplota byla níž a další den spadla a došla MS...
@bobisek90 tak já už to dostala,ale teda s takovýma bolestma že takový sem měla naposledy ve 14 než sem začala brát HA,to mám radost jestli to tak bude probíhat každej měsíc :-/ sem nemohla ani vylízt z postele a manža mi musel donýst prášek,no hnus.Každopádně čípek skoro nedosažitelnej,ale tvrdej a zavřenej tak já už se v tom vážně nevyznám 😀
nekdy se totiž otvírá až pár hodin po tom, co žena ms dostane. mě se třeba otvíral dřív, ale vím, že některé holky to tak mají

@zdeni1111 noo,dotykem 🙂))