Příznaky už před objevením dvou čárek na testu. Je možné mít?
Zdravim, s pritelem jsme se zacali snazit o miminko.. posmedni MS 15.10. Ovulaci nevim, kdy mam, nikdy jsem to nesledovala a pred tim mela 4mesice HA. Kazdopadne 3 dny uz mam temer v kuse takovou palivou bolest v podbrisku, obcas mi je nevolno, ale nic zvlastniho, z niceho nic mi prestaly chutnat cigarety (toto tema ted resit nechci..) je mozny mit uz priznaky.? Ze by se zadarilo hned na poprve?..
@leymea taky jsem si rikala no...ale na malou taky beham co 20 minut snad
Na jakekoliv příznaky je opravdu brzy. A paní má pravdu ,ted je teprve asi čas na ovulaci cca
mě třeba cigarety přestaly chutnat cca v 6tt
@jituli84 tak to bude treba ono 🤔
Počkala bych týden a zkusila třeba těhu test, ale i tak to asi bude brzy, mě test odhalil tehu tři dny před MS
MS bych mela dostat za 9 dni.. no, stejne nezbyva nez cekat. 🙂
Hold ted je to o čekání a je o tom i celý první trimestr
Uvidite pockala bych a udelala test pokud se nedostavi MS,ale chtela jsem rici ze se to na poprve urcite muze podarit 🙂)) nam se taky zadarilo hned prvni mesic 🙂 takze drzim palecky 🙂
Všechny příznaky mi začali až po potvrzení u dr 🙂 jinak mi chybělo klasický pms jako každý měsíc. Najednou nebylo 😄
Už tři měsíce po sobě mám všechny příznaky a vsugerovane opravdu nebyly a stejně těhotná nejsem...podle mě regulérní příznaky prijdou až později, tak kolem toho 6tt a dal, do té doby je to buď v hlavě nebo dost často prostě PMS 🤷🏻♀️
Mně začaly “příznaky” kolem 5tt, bolelo mě v kříži jak čert, prsa, podbřišek... myslela jsem, že dorazí MS 🤣 Na záchod takhle často a tak brzo ještě běhat nemůžeš, to začne podle mě až ve II. trimestru 😂 Příznaky se vším všudy až tak 7tt-8tt, ale jak se výše píše, každá to má jinak 🤗Počkala bych do termínu MS a otestovala bych se 😊 Budu držet palce 🍀
Příznaky jsem taky moc neměla ale týden před MS jsem si musela koupit rybí zavináče v oleji ačkoliv to vůbec nejím a rvala to do sebe i s cibulí 😂 to jsem si říkala, že je asi něco jinak
JestLi tě pálí v podbřišku a pořád chodíš čůrat, tak máš spíš infekci močových cest
Je to hodně individuální, taky bych to ale spíš viděla na příznaky zánětu močáku, při močení tě to nepálí?
Nicméně k těm vsugerovaným příznakům- příznaky být můžou z vlastní zkušenosti i velmi brzy, já teď měla regulérní nevolnosti dřív, než jasně pozitivní test... a vzhledem k tomu, že to bylo mé třetí těhotenství během dvou let, tak si opravdu nemyslím, že by to bylo vsugerované, ty nevolnosti jsou opravdu velmi specifické. Navíc i jinak jsem prostě poznala, že jde o těhotenství. Každý to má jinak a každé těhotenství je jiné.
Každopádně nezbývá než čekat.
21.9. Posledni ms
14.10. Pozitivni tehotensky test
Poznala jsem to na sobe ze mi opet pod zasnubnim a snubnim prstynkem zacal exem (jen v tehotenstvi se mi delal) a imrvere jsem musela jist, nejsem najezena lehce zle, prejedena, lehce zle. Jak jsem jeste kourila u prvniho tak mi bylo nejak divne po cigarete. (Prestala jsem kourit po 15ti letech po pozitivnim tehu testem-motivačni informace) Bezela jsem pro tehotensky test livsane predčasny ruzova krabicka-tehda duch 4dny pred ocekavanou ms a tet 5-6dni pred ocekavanou ms takze za me klidne muzes pocitovat ze se v tele neco měni ale neupinej se na to 😉
Mam uz dceru, ale ta byla neplanovana.. tak co vubec nevim co a jak kdy probihalo :D a ted kdyz planujem, je to uplne neco jinyho... no, udelala jsem si test( jsem magor ja vim... ale nemuzu si pomoct) ... vcera uplne bilo a dneska jako naznak ze by tam neco prosvicovalo.. zkusim vydrzet a dalsi udelat za 2-3dny. Nebo zkusim ten livsane..to je z lekarny? ..
Moceni me nepali, zanet uz jsem mela dvakrat a vim jak to probiha a bolest v podbrisku je pri zanetu uuuuuplne jina.. :(
Mě se osvědčil mamatest s citlivosti 10
Podivam se jestli ho mame u nas i v jine lekarne.. nechce se mi objednavat z netu..
Mama test jsem si delala.. vcera bilo a dneska ta slaboulinka carecka uplne.. ale cetla jsem, ze delaj falesnaky...
a osvědčil se mi nejednou 🙂
Taky doporučuju mamatest
Ten jsem tedka mela 🙂

Spis ted bych ocekavala ovulaci (ja driv mela az 17DC). Urcite nemuzes mit priznaky, mozna to mas vsugerovany 😉