Problémy s cyklem po Utrogestanu. Je to těhotenství?
Ahojte . Veľmi pekne vás poprosím o.radu a skúsenosti. Beriem utrogestan ale už 2 mesiace máme.nejake problémy s cyklom a nedostanem to ani po vysadení . Minulý mesiac som bola u doktora pichol mi vyvolávacku a do týždňa som to dostala. Ale tento mesiac som bol u doktora keď som bola v 34. Dni cyklu mala som naplánovanu prehliadku , zase mi meškala ms tak mi urobil ultrazvuk tam nevidel nič tak mi znova pichol vyvolávacku. Ale už prešli 2 týždne a menzes stále nikde. Už cca týždeň mám kŕče ako pri ms bolia ma prsia a mám taky žltý výtok . Môže to byt tehotenstvo ?? Ďakujem za vaše skúsenosti a rady.
@jitkacv ďakujem za odpoveď. To ma napadlo ale ku testu sa dostanem až zajtra a som s toho dosť nervózna tak sa pýtam či niektorá s vás nemá.podobnu skúsenost
Může to být těhotenství tipuju tak 50/50..Test ti opravdu poví víc, takže nezbývá než počkat na ten test.
@leniczka23 ďakujem za odpoveď. No nejde mi do hlavy že ani po vyvolávacke menzes neprišiel .
Ahoj, jsem trochu na vážkách. 16.5. jsem měla první den MS, 26.5. sex a ovulace, 9.6. se má dostavit MS. Cca od pátku 3.6. mě bolí prsa, bradavky tmavší, zvětšené, občasné pobolívání v podbřišku, bolení v kříži. Zlepšila se mi pleť (trpím na akné). 3 dny jsem nemohla vůbec maso, přišlo mi kyselé. Dělala jsem si 2 x test a vždy negativní. U prvního těhu jsem měla stejné příznaky. Mimčo neplánujeme, jelikož jsem v rozvodovém řízení.

Udělej si test.