Proč těhotenské testy ukazují pozitivně, přestože krevní testy jsou negativní?
Ahoj holky jiz zakladam diskuzi po nekolikate, ale bohuzel potrebuji radu. Vysadila jsem v prosinci antikoncepci ze zdravotnich duvodu, momentalne se s pritelem nechranime, nechavame to osudu. V lednu jsem mela normalni MS, ale pote dalsi mesic jiz neprisla tak jsem si zabehla k doktorovi na vyvolavacku a rekla jsem mu, ze mi vysel slaby duch na testu, tak mi radeji odebral krev a HCG vyslo negativni 2,5. Tak jsem to dal neresila, ale bohuzel i pres to jsem MS nedostala jen slabe cerne spineni pul dne. Tak jsem si zkousela stale delat TT a myslela jsem si ze to bylo biochemko. TT stale vychazi pozitivne a carka sili. Byla jsem tedy znovu u doktora a krev zase 2,5 negativni. Jak je toto mozne? Na co tedy mohou reagovat TT? Cystu zadnou nemam, na ultrazvuku bylo vse v poradku. Dnes jsem si ho zkousela delat zas a opravdu uz je tam krasna viditelna carka. Hlava mi to nebere.. 🧐🧐🧐🧐 proc???? MS stale nedorazila a boli me porad bricho jako kdybych to mela dostat ale porad nic. Uz jsou to dva tydny.

Ahojky mě ro v pořádku teda nepřijde to jsou normálně pozitivní testy a tohle určitě není hcg 2,5 to vy ti test z moci ani nezachxtul to muže byt hcg tqk 15… o prosperující těhotenství určitě nepůjde o to víc by té doktor měl prohlédnout kde se muže nacházet… klidně to muže byt mimodelozni. Byt tebou zajdu si jsko samoplatce a Psk bych se dozadováa vyšetření pokud ne tak u jiného doktora v nemocnici.