icon

Proč těhotenské testy ukazují pozitivně, přestože krevní testy jsou negativní?

ruze32
21. bře 2022

Ahoj holky jiz zakladam diskuzi po nekolikate, ale bohuzel potrebuji radu. Vysadila jsem v prosinci antikoncepci ze zdravotnich duvodu, momentalne se s pritelem nechranime, nechavame to osudu. V lednu jsem mela normalni MS, ale pote dalsi mesic jiz neprisla tak jsem si zabehla k doktorovi na vyvolavacku a rekla jsem mu, ze mi vysel slaby duch na testu, tak mi radeji odebral krev a HCG vyslo negativni 2,5. Tak jsem to dal neresila, ale bohuzel i pres to jsem MS nedostala jen slabe cerne spineni pul dne. Tak jsem si zkousela stale delat TT a myslela jsem si ze to bylo biochemko. TT stale vychazi pozitivne a carka sili. Byla jsem tedy znovu u doktora a krev zase 2,5 negativni. Jak je toto mozne? Na co tedy mohou reagovat TT? Cystu zadnou nemam, na ultrazvuku bylo vse v poradku. Dnes jsem si ho zkousela delat zas a opravdu uz je tam krasna viditelna carka. Hlava mi to nebere.. 🧐🧐🧐🧐 proc???? MS stale nedorazila a boli me porad bricho jako kdybych to mela dostat ale porad nic. Uz jsou to dva tydny.

Proč těhotenské testy ukazují pozitivně, přestože krevní testy jsou negativní?Proč těhotenské testy ukazují pozitivně, přestože krevní testy jsou negativní?
Strana
z2
europa00
23. bře 2022

Ahojky mě ro v pořádku teda nepřijde to jsou normálně pozitivní testy a tohle určitě není hcg 2,5 to vy ti test z moci ani nezachxtul to muže byt hcg tqk 15… o prosperující těhotenství určitě nepůjde o to víc by té doktor měl prohlédnout kde se muže nacházet… klidně to muže byt mimodelozni. Byt tebou zajdu si jsko samoplatce a Psk bych se dozadováa vyšetření pokud ne tak u jiného doktora v nemocnici.

Strana
z2