icon

Projevilo se u vás těhu už cca 6 dní po možném početí?

ivana21m
2. únor 2012

😕 rika se, ze vse je mozne, ale ze by az takhle?

elvira
•
2. únor 2012

No - člověk si dokáže vsugerovat cokoliv. 🙂 Já jsem si byla "jistá", že to klaplo, několikrát, ale nikdy z toho nic nebylo.
Paradoxně v okamžiku, kdy jsem si byla jistá, že z toho nic nebude, tak jsme čekali Kubíka...
Ale párkrát jsem četla příspěvky od některých holek, že měly příznaky snad už od početí...
Já se spíš přikláním k verzi, že dotyčná chce tomu věřit... 🙂

cherub
•
2. únor 2012

Mě se to stalo, když jsem zpětně počítala, tak první příznaky se objevily přesně šestý den od početí - první nevolnosti, pocit na omdlení... bylo ale léto, myslela jsem, že je to z horka, i když si ze mě kámoška utahovala, že jsem určitě těhotná... nevěřila jsem, ale nakonec MS nedorazila 😀

coxa
•
2. únor 2012

Já jsem tomuhle taky nikdy nevěříla, ale u druhého těhu se mi 6. den tak zbláznila a vyrostla prsa a ještě mi bylo táááák špatně ve vlaku, že nezbylo než tomu věřit, ikdyž test zatím ještě nic neukázal. 😉

veronikavlaskova
•
3. únor 2012

U mě u obou těhotenství vždy stejné - cca týden po početí jsem začala zvracet a omdlívat a vydrželo mi to až do 5. měsíce! Ani jsem si nemusela dělat test, věděla jsem to už několik dní před MS.

mates22
•
3. únor 2012

No nevím, jestli šest dní nebo trochu víc, ale byla jsem šíleně unavená hned od začátku, prospala bych klidně celé dny.