icon

Propíchané kondomy. Mohly se spermie skrz dírky dostat?

niki23232323
12. dub 2020

Ahoj, vím, že od většiny z vás budu zavhrnuta, nicméně strašně toužím po dítěti. Už jsem nevedela kudy kam a propíchala jsem partnerovi kondomy, do každého asi 4 dírky koncem náušnice. Poté jsme spolu spali dvakrát. Oba styky byly s propichnutym kondomem. Po sexu z něj ale nic nevytékalo, až po silnějším zmáčknutí. Ten den jsem měla ovulaci. Můj dotaz je, jestli se spermie mohly dostat i přes ty malé dírky a já tak mohla otěhotnět. Děkuji za odpovědi i případnou kritiku, které se určitě nevyhnu.

Strana
z2
nagojka
13. dub 2020

@leniczka23 ne asi...ja po diteti touzim uz treba 5 let...parter nechtel presto ze je o 13 let starsi...hlavne kuli tomu ze sme nemeli poradne bydleni,temer zadne financni zajisteni...ale tohle by me nikdy nenapdlo ty jo...!!!to nechapu...ma to byt rozhodnuti obou...

sticker
nagojka
13. dub 2020

@nagojka ted uz pul roku jsem po vysazeni HA a je dokonale jak vse resime a planujeme vsechno spolecne a otevrene

elvira
13. dub 2020

Já si myslím, že se někdo výborně baví... Co dělat v době korony, když není s kým šu….? Tak si aspoň nase.. pár holek na koníkovi, že?

barcachejn
13. dub 2020
nagojka
13. dub 2020
sudylichozrout
13. dub 2020

@barcachejn To je bozi! 🙂

agneska7
14. dub 2020

To jako vážně 😆🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣to mě poser 😂😂😂😆😆😂🤣🤣🤣🤣🤣

barcachejn
14. dub 2020

Tak co jineho na to ma clovek rict to uz je na me moc 😂😂😂😂

sniper787
17. dub 2020

jestli chces udelat sabotas tak poradne tak aby behem souloze kondom praskl a ne tam delat nano milimetrovy direcky pres to se sperma jen tak nedostane kdyz je huste

Strana
z2