Prosím, je to duch nebo ryska?
@terezavlt aha tak drzim pesti at se dockas vytouzeneho detatka.dej vedet jak jsi na tom
@terezavlt tak to je dost možné,že těhotná budeš. Já mívala cyklus 32 dní a pozitivní test po 11 dnech vynechání
Me prijde,ze uz neexistuji negativni testy 😀
Jakto
Že vás to baví pořád sem dávat ty negativní testy...
@teckadvojtecka mas deti?asi ne co tak nevia co je to co.
@teckadvojtecka taky to nechapu...
Hele a nemáš cystu? Protože ta by mohla udělat i zpoždění i takové nějaké pseudoduchy co nesili. Tehotna dle mého názoru nebudeš.
Krmite akorat testovyho trolla...
Dámy, je pátek, přestaňte testovat jak zběsilé... testováním neotěhotníte. S manželem/přítelem si pěkně sedněte na gauč, dejte si vínko (nebo nějaký jiný lahodný drink, třeba i nealko), pusťte si nějaký hezký film - třeba Krotitelé duchů... a pak se odeberte do postele a ... no však víte. Prostě si ten pátek užijte.
@balogis take mi zajima testovala jsi?
Holky, az bude na testu carka, i kdyz treba slaba, tak to poznate okamzite, tohle jsou vsechno negativni testy🙈 a mam za sebou tri roky testovani, tak vim, o cem mluvim😉
Ale tak je to kazdeho vec at testuje jak chce a dava to kam chce.treba ja mam za s sebou uz pul rocni testovani a verte nebylo to lehke.pak 3 dny pred ms a hup byk tam duch a oak uz dalnice takze kdo chce a ma penize tak at testuje ne?
@astyna88 přesně 😂 tady i z negativního testu vykouzlí pozitivní 😂
@bublinkakocicka
Ono to neni o penezich,nebo si myslis,ze jsi dala vic za testy nez my,ktere deti uz mame a starame se o ne? Za me mamy testy nebyly, zjistilo se vse pohmatem.
@bublinkakocicka, ta testy jsi utratila víc než já určitě, ale ja vždy pockala na vynechání MS a pak mi stačil jeden max dva testy. Nejsem magor jak některé, které se snaží tam ty dvě čárky vykouzlit. A fakt to není o penězích, ale o rozumu dotyčné. 😂😂😂
@bublinkakocicka Penize a cas se da mnohem lepe investovat do zážitků ne do negativnich testů
Já se u takových témat strašně pobavím. To je lepší, než číst vtipy.
@kuttu nekdo setri no.ja to nejsem..
@bublinkakocicka Kdo šetří má za tři 😂🤣😂
Ano.
@bublinkakocicka jak tady čtu ty vaše komentáře,tak si říkám,že byste dítě mít raději neměla 🤔😀
Jojo.a vy tez
@bublinkakocicka Ty jsi troll???Viď???

@bublinkakocicka nen3..nezkoušela..dám tomu čas ještě..