Prosím, potřebuju poradit 😇. Je to těhotenství?
Ahoj mám dotaz mám to za pět dni dostat ale dělala jsem si test a je na něm duch je možné ze to je těhotenství ? Pošlu vám foto není to moc vidět dekuju

@lachtanice86 aha dobře 🙂 no já si myslím ze to dostanu určitě boli mě už břicho takže si myslím ze to mám za pár 🙂
@lucaaaaaaqa Bolest břicha jako při MS je normální i při úspěšném početí. Takže tím se neriď ☺️
@lucaaaaaaqa gratuluji, určitě nedostaneš, miminko je tam a břicho bolí z těhu, hodně štěstí❤️
@lucaaaaaaqa Vidim ji a potichu gratuluju 🤰🏼
@alilali také se toho pravé obavám ovulaci jsem měla 13 tého podle bolesti co při ni mam a pokus byl až 17cteho takže si myslím ze to tak bude :/
@2hanah no bojím se ze ne jsou to teprve 3 dny :/ spis se bojím ze to ta menstruace bude :/
@lucaaaaaaqa vis vubec jak zenske tělo funguje? Asi ne, protože jinak by si tohle nenapsala. Pokud byla ovulace 13, sex 17, nemůžeš být těhotná, fyzicky nemožné. Další nesmysl je, ze by ti to test ukázal 3dny po styku. Prostě blbost
@lachtanice86 ano vím.. hodně lidi mi tvrdilo ze se to muže stát i tak.. proto se na to ptám jinak by mě to ani nenapadlo první syn byl na poprvé a vůbec nevím ze jsem ovulaci měla.. proto nevím jak tohle funguje.
@lucaaaaaaqa hodně lidí ti tvrdí že to lze? Asi by to chtělo knihu a cyklu aby si něco nastudovali a nerikali takové blbosti
@lachtanice86 ano a ze se jim to dokonce stalo 🙂 jinak bych se tak blbě neptala
@lucaaaaaaqa ne, není to možné. Jediná možnost je mit později ovulaci, než si oni mysleli, ale vajíčko je zivotaschopne jen par hodin, ne dnů.
@lachtanice86 vím hodně jsem o tom pravé četla.. tak ten duch muže byt co? Muže to bejt nějaká cista?
@lucaaaaaaqa pokud jsi měla bolest, mohlo to byt i s uhnizdovani ne z ovulace. Pokud si nemeris teplotu, tak přece nemůžeš vědět, jak to přesně máš. Test vypadá lehce pozitivní, pokud ti čárka bude sílit, můžeš byt těhotná. Takže nikdo z naz ti neřekne nic víc, než ze stejně musíš počkat. Každá zena je jiná a každá to ma jinak. Vůbec bych se neřídila tim, co ti tady kdo radí. Buď to dostaneš nebo ne.
@vendelinka08 super moc dekuji! 😇 prý se stává i to ze to ženská dostane ale další měsíc už ne. Já tohle vůbec neznám u prvního jsem to proste nedostala tak jsem si udělala test a byla jsem tohle pravé vůbec neznám. Vím ze nemůžu vědět kdy přesně mám ovulaci řídila jsem se jen podle aplikace na telefonu a ze mě ten den dost bolelo břicho. Sex pravé přišel až 3 dny potom. Sama vím ze po 3 dnech mi to test neukáže ale jak vidíte něco tam je proto se tady na to ptám 🙂 moc děkuji
@lucaaaaaaqa kdyby si byla těhotná z minulého cyklu, byla by to dálnice. Nemeris teplotu, nevíš kdy byla ovulace. Počkej do termínu ms
Na testu je slaba carka, terminy ovulace, sexu, atd bych neresila. Pokud bude carka silit (ob den ma byt silnejsi pokazde), tak je to na dobre (pokud si to prejes) ceste.
@lucaaaaaaqa Je tam duch ať sílí 🍀
@lucaaaaaaqa A že tě bolí břicho? Mě u třetího (úspěšného těhotenství) strašně bolelo břicho a v zádech, každou minutou jsem čekala ms. Po asi 2-3 týdnech mi to začalo být divný, tak jsem zkusila test, a teď mi z toho tady běhá roční dračice ☺
@klokanka31 tak to jsem na to zvědavá boli mě prsa hrozné jako vždy a a ve spod takový ten divny tlak jako vždy proto si myslím ze to prijde 🤣
Dělala jsem si test ráno a něco tam je pak odpoledne jsem schválně zkusila ještě dva každý jiný a nic 👀
@anetka9 děkuji ❤️
@lucaaaaaaqa To chce zkoušet jen jednou značkou. Nejlepší je mamatest
@klokanka31 ten jsem pravé měla ráno a ukázalo a teď odpoledne jen tak taky a už nic tak uvidím ráno.
@lucaaaaaaqa Ono by mohlo jít i biochemický těhotenství 🙁
@lucaaaaaaqa opakuju zas a znova, počkej do termínu ms, ta klidně může přijít
@klokanka31 a to je co? 👀

@lucaaaaaaqa počkej až vynecha ms a až potom testuj