icon

Ráno těhotenský test pozitivní, odpoledne negativní

pikl
20. lis 2016

Ahoj holky, dneska ráno jsem si dělala Mamatest 10 a vyšly tam dvě čárky, ta druhá byla jen světle růžová a postupně se trochu zvýraznila. Celá nadšená jsem běžela do obchodu pro další test na potvrzení, sehnala jsem jen Pepino 10 a dělala si ho odpoledne. A na něm vyšla jen 1 čárka 😖 tak teď nevím... Může to být tím, že je koncentrace hormonů odpoledne nižší,tak se to neukázalo? Nebo blbý test? Děkuji za názory

Strana
z2
sabinka32
1. únor 2021

@ema90 no pani vy ste mi vystřelili az slzí do oci 😭😭❤️❤️Moc dekuji za vasi podporu a za to ze jste ... moc dekuji a budu myslet pozitivně ❤️❤️❤️

sabinka32
2. únor 2021

@ema90 tak co myslite ??? Myslim si ze čárka sílí 😊😊😊❤️❤️

ema90
2. únor 2021

@sabinka32 jj, jde vice videt. A uz delejte jen tyhle fialove tedy, at to muzete hezky porovnat.
Uz jste si volala na gyndu? 🙂

sabinka32
2. únor 2021

@ema90 jeste ne jdu tam ted ve čtvrtek tak doufam ze i ona mi to potvrdí 😊😊 doufam ze ano zitra rano jsem chtela zkusit ten digitální co ukazuje tydny co myslite je to dobry nápad ??

sabinka32
2. únor 2021

@ema90 ten posledni test je dělaný ve 14:45 dnes neni ro rani moc a myslim. Si ze uz je to krasne videt ze nelovim duchy 😊😊😊😍😍

ema90
2. únor 2021

@sabinka32 Kolik dni mate zpozdeni ms? 6 dni? To uz vam ClearBlue ukaze.

Ale doktor podle me na utz jeste nic neuvidi 🙂

sabinka32
2. únor 2021

@ema90 ano 6 dni .. a ano vim ze tam nic jeste neuvidí ale chci si nechat vzit krev .. abych to mela 100% chci mit opravdu jistotu ze to vyšlo 😊😊😊❤️❤️

sabinka32
3. únor 2021

@ema90 tak ano test ukazal tydny ale nevim co si ted o tom myslet mam bolesti jako kdyby mela prijit ms ale ne nic hrozného a na papíru jen na utreni sem mela takovy hnědý ne krev ale hnědý světle hnědý a podruhé uz zase nic

ema90
3. únor 2021

@sabinka32 Uvidite co vam rekne doktor. Ony ty zacatky jsou opravdu vselijake a krvaceni muze mit vice duvodu.
Verte proste, ze to dobre dopadne 😊🍀

sabinka32
3. únor 2021

@ema90 dobre dekuji nebylo to ale krvácení jen vytok áe dekuji zitra mazu k doktorovi sice tam nic neuvidí ale chci jeste aby mi vzali krev 😊😊

Strana
z2