Riziko mimoděložního těhotenství: co znamená prázdná děloha?
Potřebuji poradit, jsem vyděšená.
Poslední MS 27.9., cyklus běžně 25dní.
TT pozitivní, včera u doktora děloha prázdná, sliznice vysoká. Nabral krev, Hcg 235.
Straší mimoděložním. Další kontrola v pondělí, zase krev a prý se uvidí, ale že vzhledem k zpoždění už by hcg mělo být vyšší a měl by vidět aspoň dutinku.
Budu ráda za zkušenosti.
Já to měla úplně stejně těhotenský testy pozitivní nic neslo vidět na ultrazvuku , taky mě říkal skrz mimo, byla jsem na krvy hcg nízké , druhé už jsem měla vysoke , a teď 15listopadu mam termín
Kedy si mala prvýkrát pozitívny test?
@katezina11 dělala jsem ve středu, 33DC, předtím jsem netestovala.
4+6tt straší mimoděložním? Já měla 6+2tt jenom dutinku a to to bylo po IVF, takže jasné, kdy byla ovulace, vložení embrya, všechno. Ani mě nechtěla vzít, že tam ještě nic neuvidí (kontrola kvůli špinění / krvácení).
Ani to hcg sa mi nezda nízke.. nenechaj sa odstrašiť. Zelam nech vserko dopadne v poriadku ❤️ daj vedieť ako dopadol další odber.
Ses sotva paty tyden a uz strasi mimodeloznim? Jasne ze nic nevidi, pac hcg je jeste nizke. A to s kombinaci treba ne úplně kvalitnim utz udělá to,ze nevidi absolutne nic. Co to je dnes za doktory,ze musi takhle hned desit 🙄
Hodnota je vporadku, nijak bych nestresovala
Jo, tak tohle je přesně důsledek toho cpaní se k doktorovi hned...
@j.a.n.i když máš zdr důvody, kde lékař chce ihned sledovat, tak nemáš možnost čekat x týdnů a prostě musíš hned, jakmile nepřijde ms. A když zavolám a on si mě objedná hned na druhý den, asi ví, proč to dělá.
No, tu moznost mas vzdy. A pokud pri hotnote kolem 200 ma pocit, ze by mel na utz neco videt, tak se dá silně pochybovat i o tom, ze vi, co dělá.
HCG 200 je strašně málo. Max vysoká sliznice. U mě doktor začal hledat náznak při HCG 1000, když nenašel ani u hodnoty 1500 vůbec nic... Bylo to jasné. Přišla jsem o levý vejcovod.
@leslieth dneska jsem byla na dalším odběru, ted už by to mělo být přes 1000 ne, když ve čtvrtek to bylo 235..mám volat po obědě
Může a nemusí záleží na tom jak HCG šlo nahoru uvidíte odpoledne
Daj vedieť ako dopadlo hcg nakoniec 🙏 testy si nerobila či tmavnu dostatočne? Mne pri mmt tmavli dosť pomaly, max hcg čo som mala bolo tuším niečo medzi 1200-1300
@katezina11 dnes hcg pres 1000, přesné číslo jsem po telefonu nedostala. Ve čtvrtek mám přijít na utz a uvidíme, co dál.
Pokud je přes 1000 jednotek tak už by měl lékař vidět mimco
Měla jsem hcg myslím že přes 1000 nebo 2000 a v děloze nebylo nic, musela jsem být dva dny v nemocnici, protože si mysleli, že je to mimoděložně, ale neviděli nikde nic. Nakonec primář řekl, že přes víkend půjdu domu a v pondělí na kontrolu, to už tam malinká dutinka byla, vše v pořádku. Elinka si hrála dlouhou dobu na schovku 🙂
Krásna hodnota ❤️ uvidis, nakoniec bude všetko v úplnom poriadku
Jak jste nakonec dopadla?🙏

HCG je nízké na to aby lékař něco viděl cca od 1000 HCG jde něco vidět záleží kdy byla ovulace z jedné krve není možné udělat závěr chce to opakovat