icon

Roste tetovací čárka správně? Zkušené oko poradí!

5. čer 2024

Potřebuji zkušené oko.. je tohle ok? Sílí čárka jak má?

Roste tetovací čárka správně? Zkušené oko poradí!
lencaa11
5. čer 2024

Test sílí zda je vše ok to vám řekne až lékař

autor
5. čer 2024

@lenca
@lencaa11 ano já vím, tam jdu zítra😊 jen jestli se vám zdá, že ten test sílí jak má😊

jaja01k
5. čer 2024

Já bych řekla, že sílí hezky 🙂

elis1987
5. čer 2024

Jo já bych řekla že určitě jo

sinorina
5. čer 2024

Zítra je na doktora brzo, nic neuvidí. Kolik dní máš zpoždění?

autor
5. čer 2024

@sinorina já neměla menses 3 roky 🙂 takže se nemuzu odpíchnout od niceho a dneska jsem tam volala a ze mám zítra přijít 🙂

sinorina
5. čer 2024

Tak to pak jo

nikis94
9. čer 2024

Ahoj holky. S přítelem se snažíme o druhé miminko. Vím, že na testování je brzy (8DPO), ale menší příznaky počátečního těhotenství pociťuji. Udělala jsem si test ze zvědavosti. Je tam slabý duch, nebo se mi to jen zdá? Děkuji

mydlova
9. čer 2024

@nikis94 testujes moc brzo. Je tam nějaká čárka, ale víš kolik ja jsem měla takových čárek..? občas ty testy jsou špatne. Dělej testy nejdriv 12dpo

lencaa11
9. čer 2024

@nikis94 aby to nebyla ryska je to moc brzo

nikis94
9. čer 2024

@mydlova vím že je to brzy. Zkoušela jsem jen ze zvědavosti vzhledem k nevolnostem, bolesti v podbřišku a kvůli bolavým prsům. Četla jsem že takové příznaky jsou i díky přicházející ms, ale já jsem nikdy takové pocity neměla. Každopádně děkuji za odpověď

elis1987
9. čer 2024

@nikis94 já vidím. Já jsem měla 9dpo ducha a 11dpo už silnou čárku. Je to individuální někomu se ukáže dřív někomu později. Může ale značit i biochemické těhotenství proto se doporučuje dělat test až po vynechání ms. Predejdete tak případnému zklamání. Držím pěsti

nikis94
Autor odpověď smazal
nikis94
12. čer 2024

Holky, přidávám dnešní test. Mám 3 dny před ms. Tak snad to není planý poplach a už se ms nedostaví 🙂