Růžový hlen po 2 týdnech, takže ovulace 2x v měsíci?

evly
22. srp 2014

Nemá někdo podobnou zkušenost? Mám delší cykly, většinou 34 dní. Ale tento měsíc nějak nechápu, poslední ms 16.7. Ovu mívám kolem 20 dc(dle hlenu,bolestí), ale 3.8. Jsem našla růžový hlen na toaleťáku,zrovna jsme byli na dovči,tak jsem to trochu vystrašeně řekla manžovi a našla si, že může jít o bouřlivou ovu,tak jsem to tak brala, ale 17.8. se to vyskytlo zase,takže nějak nechápu. Ms zatím mešká 2 dny a tt včera negativní, antiko nepoužíváme, ale muž to nedává do mně,ale vždy ven (a vždy v tom býval přesný). Tak teď polemizuju, co by to mohlo být? Podbřišek mě bolí,spodek zad jak blázen taky,z prsou ještě kojím,takže tam moc nepoznám. Druhátku bych se ani nebránila,spíš si myslím,že je to celkem nereálné,leda že by pověstná kapka...

smima
23. srp 2014

Možná by se mohlo jednat o prasknutí nějaké cévky, kdy se do hlenu dostala troška krve. Možná při větší fyzické námaze. Nebo po styku. Jinak může jít i o hormonální poruchu, ale nevím, když je spíše nahnědlý výtok. Nebo to může způsobit cysta.

evly
autor
23. srp 2014

Bylo to spíš jen růžové s nitkami krve

evly
autor
23. srp 2014

@smima To mě právě zajímalo,jestli se tak projevuje nějaká cysta nebo problém. Nemám zkušenost,nikdy jsem nic neměla a od března už mi při kojení jede ms pravidelně po těch 33-35 dnech.tak se příští týden objednám k dr,snad mě brzy vezme a kukne.

evly
autor
25. srp 2014

Tak zatím pořád nic,ještě pár dní vydržím,potestuju a kdyžtak pak dr

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru