Růžový výtok. Může to být těhotenství?
Ahoj, už asi týden mám růžový výtok když se utírám, mohlo by to značit to že jsem těhotná? HA neberu
@anickaaa28 bili vytok jsem nemela ale to pichani v podbrisku jsem mela taky (bylo to uhnizdovani vajicka) pak to odeznelo a nakonec to dopadlo tak ze dcera bude v prosinci slavit rok
@zuzlinka30 pokud bys byla tehotna tak by se ti to melo v osmem dni zpozdeni ukazat ale jeste bych zkusila ten digitalni nebo zajit na gyndu
@veronikadriana Počkám pár dní ještě
Ahoj holky 😔 co muze znamenat spineni s 5ti dennim zpozdenim? Mimco jsme zkouseli 12.11. s tim, ze mi 25.11.mela prijt MS. Ted jsem z toho nejaka spatna protoze spinim.. Uhnizdovani? Nebo mi prisly kramy?.. 🙄
@bazarky zkus tehotensky test. Pokud tam nebudes met dve carky tak tehotna nebudes. Ped dni je pekna doba to uz by se ti melo krasne ukazet
@veronikadriana zkousela jsem rano a nic :( zkusim ho jeste zitra pokud to nebude ms.. Protoze bylo spineni a ted bily vytok.. No a muze me bolet bricho jak u menses ikdybych byla tehu? Me je hrozne blbe :(

@zuzlinka30 mohla být později ovulace záleží jak máš dlouhé cykly. Pokud chceš vědět zda jsi těhotná a nečekat na test tak si zajdi jako samoplatce na krev