Ryska nebo duch?
Dobrý den.
Včera večer test pepino a dnes Mamatest.
Ms mám dostat za dva-tri dny.
Jsou to rysky nebo duchové ?
Vím, že se řeší, že mamatesty dělají falešňáky.
Děkuji

Řekla bych že tohle 👻 nebude aspoň na tom mamatestu je pěkná růžová čárka 🍀🍀
Tohle už 👻 není tohle je už hezká slabá čárka ☘️
To není ryska, to je regulérní čárka. Držím palce, ať sílí 🙂
Tak přeji, ať sílí 🥰 evidentně to nevypadá na vadné testy, ale na těhotenství 😃
Vypadá to dobře ☘️ držím palce at sílí 🤗
Vypadá to nadějně. Přeji štěstí a ať je vše v pořádku. 🍀
Doporučuji další udělat za 2 - 3 dny a pokud bude pozitivní, tak už dal netestovat, ať se nestresuješ. 😊
@hanicka25 myslím, že u mne je to ducharina. Až teď čtu, že i Pepino jsou testy na prd.
To jsou na prd dělají 👻💩...ale testy nesili tak že bych to viděla že buď biochemické nebo vůbec nic
@lencaa11 jojo. A mama testy jsou ještě horší
Ja teda vždy používala testy z dr.Maxe a tam ta čárka byla vidět už když to bylo teda hodně na začátku .
Ja vždy když měla slabou čárku koupila jsem pak digitální a ten ukázal jestli ano nebo ne nekupovala bych zbytečně plno dalších papírových.. za mě jedině digitální 😊😊
@denisa7777 joo, ten kupuju až když vidím čárku. Toto jsou vyloženě 👻 .. takže nic
Ja bych zkusila koupit.😊 ja si před devíti měsíci delala jen tak ze srandy papirkový pepino test a tam duch ze sel sotva vidět pak jsem si na druhý den koupila digitální a měla jsem tam + 1-2 takze to pro me bylo celkem překvapení protoze jsem to nečekala 😄
@denisa7777 jeee, no to by byla sranda. Ja uz dvě děti mám. 20m od sebe, takže nejsem úplně zoufalá..ale třetí chci, jen nevím, kdy je ta vhodná doba.
To ja každou chvilkou čekám na první😊 … me bylo řečeno ze ze zdravotních důvodu neotěhotním a přece jen se stalo takže je to náš malý nečekaný zázrak .. ale myslím ze vhodná doba je kdykoliv ,vždy to člověk nějak zvládne a byt na to připravena na 100% nejde takže držím palce at je třetí brzo ❤️😊
@lencaa11 večer mívám hcg vždy vyšší.
Nevim, jestli je vidět nějaký rozdíl mezi tímto a tím prvním..
Jako rozhodně mi to nepřijde jen jako nějaký duch 🤔😊 je tam hezky ta čárka vidět . Zkusila bych test za 2 dny zda čárka zesílí 😊 🍀
@hanicka25 nejde mi lajkovat komentáře.. děkuji moc za reakci. Nedávám si naděje, ale malinkatá naděje by tam možná byla…
Já bych řekla že vypadá dobře ☘️👍
@vladuskav36 mama test klasika, duch, který asi nešílí a test z action.. nic
Tak uvidíš další dny jak bude vypadat tt
Kdy to máš dostat? 🤔
@hanicka25 za tři dny
Je možný že ovulace byla později proto zatím jen takto slabý duch ale podle mě by tam jen tak vidět nebyl 🍀 . Teď bych to nechala zatím být 🙏 tak třeba do pátka 🙂 třeba to ani ve čtvrtek nepříjde a to už by mohlo být znamení .😊

Mě mamatest nikdy falešného ducha neudělal, já vidím krásného ducha teď už jen záleží jestli bude sílit, zkusila bych další za dva dny 🍀