Ryska pozitivního těhotenského testu: Jak ji správně vidět?
Dobré dopoledne,
Jen se chci ujistit, jestli vidím správně.
Nehrotím těhu, jen se mrška ještě nedostavila. 14DPO.
Tak co myslíte ?

Záleží kdy byla ovulace, mužeš mýt klidně zpoždění jen tak ale ja dělala test 18 dpo a měla sem ducha, na obyč a na lepším testu sem odpoledne měla dalnice. 🙂 Držím palce ještě bych počkala 🙂 třeba
Ja tedy vidim jasnyho ducha 🙂
@nelinkamalinka123 Ovulaci vím přesně, poznám to. Byla 20. tento měsíc 😊
@ennie93 Já to vidím když ztmavím obraz, ještě bych fakt počkala 🙂 třeba den nebo 2 🙂 a z ranní moči bych udělala znova nejaké příznaky jsou ? 🙂
@petralafatova Já právě nevím, pokud aspoň nenahnu, nebo neposvítím, vidím velké kulové.😄
@nelinkamalinka123 Jinak, klasika nevolnost, bolest zad, bolest podbříšku. Ale spíš bych řekla, kromě té nevolnosti, klasické PMS. A unavenost bych přisuzovala k počasí.😄
@ennie93 Taky sem si říkala, že jsem si všechno vsugerovala a beztak nic pak sem se nestačila divit jinak ja jsem měla ducha myslím po 5 dením zpozdění na livsane a pak sem měla odpoledne už dalnice na trošku lepším testu :ú takže bych počkala klidně muže být, muj podnět udělaní testu byl sem že si dělam test a je pozitivní nedalo mi to spat a už jsem rano mazala do lekarny pak sem se nestačila divit... džím palce <3
@ennie93 podbříšek mě bolí do ted a jsem 11 tt 🙂 takže to by bylo v klidu a unavenost prospím pul dne :D
@nelinkamalinka123 Tak to je super.♥️ Nějak netlačíme, jednoho prcka máme. 😊😁 Ale je zajímavé, jak mezi vsugerací a reálností, je tenká hranice. 😄
@nelinkamalinka123 Tak to se Vám nedivím, začátek je nejhorší.😁
@ennie93 tak pro mě to bude první <3 jo je to masakr <3 ale dočkala sem se :3 No já už jsme byla i v nemocnici a ted už sem doma ale vše je v pořádku tak jsem v pohodě <3
@nelinkamalinka123 Ježíš 🤦 Hlavně, že vše dopadlo dobře. Tak to gratuluji.♥️😊 Nestresovat se, odpočívat a užívejte si to.♥️
@ennie93 vidím ducha
Vidím negativní test.
Negativní.
@esmeralda11 to máme úplně stejně, mě to připadalo jako ryska právě.🙈
Nic nevidim :/ zkus dalsi den ;)
@ennie93 tak co?🙂 zkoušela jsi test ?
@anonymni123kj123 zkoušela jsem clearblue digital, a byl negativní. I když jsem zkusila opět Dr max. Tak úplně stejné, po zaschnutí. Řekla bych, že to opravdu byla ryska a v příštích dnech přijde MS. 😁
@ennie93 ukaz🙏🏻
@ennie93 Clearblue je 25Uml ,pokud na papirkovém testu máte slabého ducha , Clearblue bude negativní ,je brzo
@ennie93 ja tohle mívám pravidelně na Dr max den před ms

Myslím, že nic nevidím 🤷🏻♀️