icon

Sex v den ovulace. Můžu být těhotná?

karaji
31. srp 2020

Zdravím,
s manželem jsme měli sex v době ovulace. Těhotenský test jsem si dělala cca 10 den po styku (nemohla jsem to vydržet jestli se to konečně povedlo) a ten byl negativní, ikdyž jsem zaznamenala několik příznaků (prsa mám nateklý, bradavky jsou citlivé, bolí mě v podbřišku a celkově jsem taková nafouknutá a unavená). Nyní jsem začala špinit (cca 2 dny před MS). Myslíte, že bych i přesto mohla být těhotná? Díky za radu 🙂

mzacikova
31. srp 2020

Špinila jsem vždy před MS. Ale může to být cokoli. Tohle Vám nikdo říct nemůže.

karaji
autor
31. srp 2020

@mzacikova Právě, že ne. Zřejmě asi zbytečně plaším. Děkuji za odpověď.

fafetka
31. srp 2020

@karaji a teď jsi kolik dpo? Další test jsi nezkousela?

karaji
autor
31. srp 2020

@fafetka 14 dní. Další test jsem zatím nezkoušela. Pár dnů počkám a zkusím si jej udělat znovu.

lachtanice86
31. srp 2020

Spis bych to viděla na ms

themuffin
31. srp 2020

Taky bych řekla spíš MS 😕

stastnamatka07
31. srp 2020

@karaji Nejlepší bude jít na krevní testy.
Já sem dnes 19 dpo, ms zpoždění 6 dní, test negativní ale několik příznaků.
Zítra jdu na krev, tak uvidím🙂

cherie24
1. zář 2020

@karaji 10 dní je hrozně brzo. 10.den teprve dochází k uhnízďování vajíčka. Ale při uhnízďování může docházet k lehkému krvácení nebo špinění. Mě to i bolelo a pak jsem špinila půl dne. Test mi vyšel pozitivní až po 3 týdnech a to jen slabě. Dělala jsem si jeden po 2 týdnech, tam vůbec nic, tak jsem oslavila nový rok a druhý den už tam ta čarka byla 😁 takže šance třeba je ☺

karaji
autor
3. zář 2020

@cherie24 Dobře, nebudu ještě házet flintu do žita. Zkoušela jsem test včera a stále jedna čárka, tak počkám a zkusím to zopakovat další týden a třeba se zadaří.🙂

marketanova
13. zář 2020

Dobrý večer, myslím, že je důležité se snažit mít sex co nejvíce a pořádně si to okořenit i když jste společně dlouho..