Sílení těhotenského ducha nebo pouze testovací ryska?
Ahoj holky zase já🙂
Přikládám fotky ze 7dpo a 9dpo.
Pokud by se jednalo o duch a ne o rysku, neměl by duch sílit víc? V začátcích těhu se prý hodnoty hcg zdvojnásobují každý den 🙄
Nebo zastáváte spíš názor že se jená o rysky?
Oba testy jsou v době focení staré cca 30 minut.
Těhotenské příznaky mám ( bolest prsou i podbřišku i celkově je prostě divně a jinak než při pms). Ale nepřikládám tomu význam, může to být i pms.
Díky moc za názor
Já bych řekla že to není nic. Možná flek. Zkus test za 2-3 dny a bude jasno, ale zatím bych to brala jako negativní.
Mně se ukázal duch nezachytitelný foťákem 9 DPO. Ducha, u kterého už i na fotce bylo možné říct, že je to sílící druhá čárka, jsem měla na 13 DPO. Takže já bych testovala určitě dál. Pokud to vydržíš, tak udělej test až za ty 4 dny.
Nějaký stin tam vidím 🙂 těžko říct jestli je to ryska nebo náznak druhé čárky. Zkus za dva dny další test a uvidíš 🙂 držím palečky 🙂
Co jsou to za testy?, zatím vypadají jako negativní. Nejlepší je testovat v termínu očekávané MS nebo po termínu 🙏 Vykašlala bych se na nějaké věčné dpo tolikátý a tolikátý den, zbytečně vyhozené peníze za 20 TT 🙈
@rosalindamelinda Me se tento mesic zpozdila ovu snad az na 25dc (bezne mivam ovu 18-20dc) ...Moc nevim, kdy ms vubec ocekavat. Prijde mi ze obdobi od ovu do ms mivam ruzne dlouhe (11-14 dni), takze netusim...
Kazdopadne vcera nebyl na rannim tt ani naznak stinku ci ducha, takze jsem se uz smirila ze to tento mesic nevyjde..

@reeeza podle mě asi trochu silnější je, mě se ukázal duch až 10Dpo takže je ještě brzy na nějaké silné čárky. Držím palce 🍀🍀🍀