Sílí testy?
Hezký den, testy jsou dělané obden, přičemž poslední je druhý den zmeskane MS. Děkuji za názor. S dcerou jsem už měla v den zmeskane MS tmavejsi čárku. Jen mě bolí prsa a jinak se cítím dobře 🙂

@frejaa já si myslím že tysty sílí hlavně ten udělaný později v ten den a myslím si že to bude tou vodou moč byla dost zredena tou vodou držím palce za mě testy sílí pamatuju si na svoje to byl masakr 🤣 a naštěstí to dopadlo perfektně držím palečky a preju hodně štěstí a zdraví ❤️
@rebekabebe taky věřím, moc jsem to nevydržela a dnešní test už je úplně super, tak snad i prohlídka za týden bude ok 🙂
@frejaa určitě ❤️ já tiše gratuluji a věřím že vše bude ukázkove ❤️❤️
@charlotte28 jak jste dopadla?
@frejaa určitě bude všechno v pořádku ❤️❤️❤️❤️
@frejaa no to je nádherná čárka ❤️❤️
@janina92 vidím v😊
@matkasabina jeee super, díky 🙂
@matkasabina
@frejaa
Holky nevydržela jsem to..a je to tam 🙂😍
@janina92 gratuluji 🎉🎉❤️❤️
@rebekabebe děkuji 😍
@janina92 nejlepší je testovat ob den a jedním druhem testu 😊 ale ano, pokud porovnam ty zelený 28DC a 30DC tak sama musíte vidět ze rozdíl tam je 😊
@teress1215 člověk zná všechny zásady testování, ale stejně mi to nedá 🙈😁 díky, to jsem potřebovala slyšet..🌸
@janina92 chápu 😊 není zač 😊
@janina92 určitě sílí 🍀🍀
@matkasabina děkuji, už jsem se docela uklidila..hezky den 🌸
Holky tak nakonec moje tehu skončilo v 6tt biochemicky... :(naštěstí nebyl ani zloutkovy Vacek ani nic
@frejaa to mě mrzí ,tak to vypadalo nadějně,u mě stále nic ,buď je to biochemické nebo se nedaří 😔
@janina92 a co ty?
@matkasabina Vypadá to dobře, je mi od včera docela nevolno..prsa bolí 🙂