Sílí testy?
Hezký den, testy jsou dělané obden, přičemž poslední je druhý den zmeskane MS. Děkuji za názor. S dcerou jsem už měla v den zmeskane MS tmavejsi čárku. Jen mě bolí prsa a jinak se cítím dobře 🙂

@monika3456 no kéž by, k lékaři jdu až za týden aa pul😔
@cekypetra paní právě testuje obden, proto se mi to zdá málo. Ale zase, třeba je moč více ředěná. Já měla obden fakt znatelné rozdíly, tady ty rozdíly nevidím.
@frejaa měla jsem to tak 14 dní , nesílily,nakonec byly testy negativní ,asi pravděpodobně biochemické těhotenství
@frejaa tady je to už vidět
@charlotte28 na 7 denní zpoždění je ta čárka fakt slabá 🤔 děláte ob den ?
@katherine177 snad už jen bude víc a víc silit,, jak se říká naděje umírá poslední
✊
teress1215. Mňa sa ukázal test slaby az tet pred 3 dňom celú dobu bol negatívny ale dakujem
@charlotte28 vždyť tam ty testy jsou 4 😀 tak tomu nerozumím 🤷🏼♀️
Teress1215.Ja som sa práve zblaznila😄 ja sem tie dolni robila 2 na deň a ten horni vcera vecer
Teress1215. A dnes ráno som delá dalsie a je stale slaby ako tyhle na fotkách
@charlotte28 mohla by se jednat o biochemické tehotenvi kdy to odejde s opožeděnou menstruací .. také sem to taky v květnu měla kdy odešlo po 5ti dnech s menstruací .. ale také mám kamarádku které čárka nesílila a teď někdy by měla rodit 😊 tak zkuste za dva dny ráno udělat znovu
Teress. Ano právě já nemam ten pocit ze bych mohla byt tehotna ale zas ty testy jsem stoho nervní uz ale dekuji
@charlotte28 někdo má těhu bez příznaků 😊 a taky záleží kdy byla ovulace 😊 uvidíte zkuste za par dni a nejlépe z ranní moči měla by byt vic koncentrovaná
@frejaa možná jsou opravdu slabší jelikož je moč naředěnà. Lepší před testováním nepit. Ale dle mého názoru to vypadá dobře ❤️😊
Teress. Uvolacia bola 11.9 ale pohlavní styk bol 13.9 ja uz som stoho blba 😓
@matkasabina zkusím znovu v pondělí a uvidíme, pak ❤️
@charlotte28 no to asi těžko když je teprve 4.9. 😀 musela byt v srpnu 🤷🏼♀️😀 to by ste byla 24 DC pokud vezmeme ze mate cyklus 28 dni a ovu ste poznala jak?
Teress. 😄😄No áno nmislim 8 mnesic😁 no ja to strážim pres tel aplikácii
@charlotte28 tak nemusi vždy vyjít podle aplikace 😊 já sem třeba měla anovulační cykly po biochemickem těhotenství
No tak uvidíš
Teress. A mněla jsi nake priznaky? nez jsi zjistila byochemicky potrat nebe jak to nazvat...😊
@charlotte28 ano měla, ty samé jako při prvním těhotenství které teda také nedopadlo dobře 😊 a to že mě pichalo v podbrisku už od ovulace a zvětšila se mi prsa, také sem poznala že je něco špatně jak u biochemickeho tak u zamlkleho

@frejaa ahoj, za mě teda nic moc. Snad bude vše v pořádku 😊