icon

Sílí testy?

frejaa
4. zář 2021

Hezký den, testy jsou dělané obden, přičemž poslední je druhý den zmeskane MS. Děkuji za názor. S dcerou jsem už měla v den zmeskane MS tmavejsi čárku. Jen mě bolí prsa a jinak se cítím dobře 🙂

Sílí testy?
Strana
z3
monika3456
4. zář 2021

@frejaa ahoj, za mě teda nic moc. Snad bude vše v pořádku 😊

frejaa
autor
4. zář 2021

@monika3456 no kéž by, k lékaři jdu až za týden aa pul😔

cekypetra
4. zář 2021

@frejaa ja myslim, ze ano. Testujte obden, at je vysledek lepe znatelny. Ja prvni den po vynechani ms mela jen slabeho ducha, asi jako vy 3 den a mam z toho 2 deti. Mam ovulaci pozdeji a mozna je to i vas pripad. Drzim palce.

monika3456
4. zář 2021

@cekypetra paní právě testuje obden, proto se mi to zdá málo. Ale zase, třeba je moč více ředěná. Já měla obden fakt znatelné rozdíly, tady ty rozdíly nevidím.

frejaa
autor
4. zář 2021

@cekypetra no já si právě myslím, že ovulace se mi posunula tento cyklus, navíc kojím, a vždycky večer před spaním kolem 10 vypiju snad půl litra vody, a pak testují v 5 ráno přibližně. Ale zas mi připadá že se to zvyšuje pomalu ale uvidíme další dny
😔🍀

katherine177
4. zář 2021

@frejaa měla jsem to tak 14 dní , nesílily,nakonec byly testy negativní ,asi pravděpodobně biochemické těhotenství

charlotte28
4. zář 2021

Dobri ranko chtela bych jse opýtať mam 7 dni meškanie menctrulaciu stohu 3 dni mi ukazuje test slabú čiarku zadne priznaky nemam mozete mi poradit prosim

frejaa
autor
4. zář 2021

Udělala jsem ještě jeden později a vypadá že sílí trochu víc, co myslíte?

frejaa
autor
4. zář 2021
pajav
4. zář 2021

@frejaa To vypadá už nadějně, držím palečky 🙂

frejaa
autor
4. zář 2021

@pajav asi to bude mít hodně souvislosti s tou vodou, piju opravdu hodně vody celý den a teď jsem fakt nepila nic skoro a je to hodně vidět...

katherine177
4. zář 2021

@frejaa tady je to už vidět

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 na 7 denní zpoždění je ta čárka fakt slabá 🤔 děláte ob den ?

frejaa
autor
4. zář 2021

@katherine177 snad už jen bude víc a víc silit,, jak se říká naděje umírá poslední

charlotte28
4. zář 2021

teress1215. Mňa sa ukázal test slaby az tet pred 3 dňom celú dobu bol negatívny ale dakujem

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 vždyť tam ty testy jsou 4 😀 tak tomu nerozumím 🤷🏼‍♀️

charlotte28
4. zář 2021

Teress1215.Ja som sa práve zblaznila😄 ja sem tie dolni robila 2 na deň a ten horni vcera vecer

charlotte28
4. zář 2021

Teress1215. A dnes ráno som delá dalsie a je stale slaby ako tyhle na fotkách

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 mohla by se jednat o biochemické tehotenvi kdy to odejde s opožeděnou menstruací .. také sem to taky v květnu měla kdy odešlo po 5ti dnech s menstruací .. ale také mám kamarádku které čárka nesílila a teď někdy by měla rodit 😊 tak zkuste za dva dny ráno udělat znovu

charlotte28
4. zář 2021

Teress. Ano právě já nemam ten pocit ze bych mohla byt tehotna ale zas ty testy jsem stoho nervní uz ale dekuji

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 někdo má těhu bez příznaků 😊 a taky záleží kdy byla ovulace 😊 uvidíte zkuste za par dni a nejlépe z ranní moči měla by byt vic koncentrovaná

matkasabina
4. zář 2021

@frejaa možná jsou opravdu slabší jelikož je moč naředěnà. Lepší před testováním nepit. Ale dle mého názoru to vypadá dobře ❤️😊

charlotte28
4. zář 2021

Teress. Uvolacia bola 11.9 ale pohlavní styk bol 13.9 ja uz som stoho blba 😓

frejaa
autor
4. zář 2021

@matkasabina zkusím znovu v pondělí a uvidíme, pak ❤️

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 no to asi těžko když je teprve 4.9. 😀 musela byt v srpnu 🤷🏼‍♀️😀 to by ste byla 24 DC pokud vezmeme ze mate cyklus 28 dni a ovu ste poznala jak?

charlotte28
4. zář 2021

Teress. 😄😄No áno nmislim 8 mnesic😁 no ja to strážim pres tel aplikácii

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 tak nemusi vždy vyjít podle aplikace 😊 já sem třeba měla anovulační cykly po biochemickem těhotenství

No tak uvidíš

charlotte28
4. zář 2021

Teress. A mněla jsi nake priznaky? nez jsi zjistila byochemicky potrat nebe jak to nazvat...😊

westie
4. zář 2021

@frejaa Nestresujte se z toho, ja ani u jednoho tehotenstvi nemela carku silnejsi nez vy na poslednim testu a obe deti byly a jsou v poradku. Ta posledni carka vypada dobre, carky jsou postupne silnejsi. Dezim palce!

teress1215
4. zář 2021

@charlotte28 ano měla, ty samé jako při prvním těhotenství které teda také nedopadlo dobře 😊 a to že mě pichalo v podbrisku už od ovulace a zvětšila se mi prsa, také sem poznala že je něco špatně jak u biochemickeho tak u zamlkleho

Strana
z3