Sílí TT?
Ahoj, nevim zda se mi to jen zda nebo je to pravda, ale vidite, ze test sili? Dnes mam termin MS. Diky za odpovedi.

@leniczka23
@squezy
Diky holky!! Ja jen jestli uz nemam vidiny z toho snazeni 😂
Krásně sílí
Ahoj holky, minulou sobotu jsem zjistila ze jsem tehotna protoze nedosla MS, mela bych byt 4+5, ve stredu jsem byla na ultrazvuku protoze mam za sebou uz jedno mimodelozni tehotenstvi kdy jsem prisla o vejcovod a taky jsem v zari byla na operaci kvuli endometrioze kterou jsem mela na streve, preventivne mi doktor prohledl muj jediny a posledni vejcovod a tekutina mu neprosla i ldyz vypadal naprosto zdrave. Bylo mi doporuceno otehotnet s tim ze je mozne ze to neklapne prirozenou cestou a pujdu na IVF, dal mi 6 mesicu, ted jsem v soku a strasne stastna ze jsou na testu 2 carky ale zaroven mam strasnej strach z dalsiho mimodelozniho tehotenstvi, predevcirem na UTZ nebylo nic videt, ani vacek v deloze a zaroven ani nic mimodelotniho. Priznaky mam, boli me prsa, jsem unavena, porad curam a hodne jim...zaroven mi ani neprijde ze bys TT silil, je spis furt stejny, dnes bych mela mit vysledky HCG. Prikladam foto TT, jsem asi 21 DPO a 33DC

Ano sílí a vzorově, gratuluju ❤️