icon

Sílí TT?

barca90
13. lis 2020

Ahoj, nevim zda se mi to jen zda nebo je to pravda, ale vidite, ze test sili? Dnes mam termin MS. Diky za odpovedi.

Sílí TT?Sílí TT?
leniczka23
13. lis 2020

Ano sílí a vzorově, gratuluju ❤️

squezy
13. lis 2020

@barca90 na 100% sili ;)

barca90
autor
13. lis 2020

@leniczka23
@squezy
Diky holky!! Ja jen jestli uz nemam vidiny z toho snazeni 😂

pepickovapavlinka
13. lis 2020

Krásně sílí

pajuna27
13. lis 2020

Ahoj holky, minulou sobotu jsem zjistila ze jsem tehotna protoze nedosla MS, mela bych byt 4+5, ve stredu jsem byla na ultrazvuku protoze mam za sebou uz jedno mimodelozni tehotenstvi kdy jsem prisla o vejcovod a taky jsem v zari byla na operaci kvuli endometrioze kterou jsem mela na streve, preventivne mi doktor prohledl muj jediny a posledni vejcovod a tekutina mu neprosla i ldyz vypadal naprosto zdrave. Bylo mi doporuceno otehotnet s tim ze je mozne ze to neklapne prirozenou cestou a pujdu na IVF, dal mi 6 mesicu, ted jsem v soku a strasne stastna ze jsou na testu 2 carky ale zaroven mam strasnej strach z dalsiho mimodelozniho tehotenstvi, predevcirem na UTZ nebylo nic videt, ani vacek v deloze a zaroven ani nic mimodelotniho. Priznaky mam, boli me prsa, jsem unavena, porad curam a hodne jim...zaroven mi ani neprijde ze bys TT silil, je spis furt stejny, dnes bych mela mit vysledky HCG. Prikladam foto TT, jsem asi 21 DPO a 33DC

aaa42
13. lis 2020

@pajuna27 a nebyla jsi na krvi aby si vedela hodnotu hcg? Ja kdyz byla po mimodeloznim a znovu otehotnela tak mi hned po vynechani posilala na krev...

andycr
13. lis 2020

@barca90 tak se zadařilo ☺️👍🍀 Ty budeš asi zase v červenci? Mně vychází termín podle ms 26.6. ☺️

barca90
autor
13. lis 2020

@andycr vypada to tak. Jj v cervenci, zatim mi to dle MS vychazi na 22.7., syn je 23.7. 😂

rosa106
Autor odpověď smazal
andycr
13. lis 2020

@barca90 to je fajn kdyby to vyšlo, aby měli narozeniny stejně 😁 uvidím jestli mi upraví termín doktor na další kontrole ☺️ syn je 12.7. tak rozdíl bude cca 14 dní.

barca90
autor
13. lis 2020

@andycr ted mam vse o 6 dni driv nez u syna, bych musela jedine prenaset a syn se narodil 3 dny pred terminem, tak jestli to bude i u druheho, tak to neklapne😂 Uvidime, hlavne at je vse v poradku 🙏🏻