icon

Silné // před MS, jde o chybu?

lucijenkaa
3. srp 2016

Dobrý den,mám 3 dny do ms a dneska( né z ranní moči) se mi na testu ukazaly dvě krásně silné čarky,je to možné?nebo jde o chybu? u druheho testu už o malinko méně,co myslíte?

Silné // před MS, jde o chybu?
kastanek87
3. srp 2016

@lucijenkaa no vypadá to, že by jsi mohla být už z minulého cyklu těhotná 😉 o chybu rozhodně nejde 😀 😀 😀 moc gratuluji! Asi bych pro upřesnění koupila digitální, nebo si rovnou zavolala na gyndu 🙂

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

@kastanek87 No mě to právě přijde divné,čarky vyskočily hned a to jsem před týdnem dělala test a byl čistě bílý ,tak tomu nevěřím,za chvilku jdu na gyndu 🙂 Ale chci slyšet ,zdaly to je normalní... a jestli se to někomu taky stalo.

kastanek87
3. srp 2016

aha, no tak před týdnem když byl čistý, tak to z minulého cyklu nebude. Tak dej vědět jak jsi dopadla 😉 ale určitě to bude v pořádku, jen nevím jestli už teda něco uvidí... normální to určitě je.... vidíš teď mě napadlo.... mohly by to být dvojčata, když to máš tak silné tu čárku ještě před MS 😀

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

@kastanek87 A myslíš že z krve to bude znát? To nemyslím,nemam ja ani manžel v rodině dvojčatka..napíši jak mi dopadly výsledky na gyndě,snad nejde o chybný test

kastanek87
3. srp 2016

jasně, v krvi to bude na 100%!!! Neboj, tohle určitě chybný test být nemůže 😉

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

@kastanek87 Děkuji tak mi držte palce a večer se ozvu 🙂

odula
3. srp 2016

Ja jsem mela taky dálnice uz par dní před MS . A čekáme jedno. I když jsem i díky dálnicím doufala ve dvě 😉 Záleží kdy byla ovu. Tak gratuluju, at jde vsechno krásně 🙂

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

Ovulace byla 17.7 a ms čekám teď 6.8 ,sama se v těch cyklech nevyznám,tak posuďte sami 🙂 Moc děkuju snad to vyšlo 🙂

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

Tudíš jsem 16 den po ovulaci

emisekkk
3. srp 2016

@lucijenkaa jo, mě se to stalo! já už trvdila 17 DC, že jsem těhotná a 25 DC jsem měla podobný test jako ty. Doktorka mi to ani nevěřila, protože mám cyklud dlouhý 28-30 dnů. Ale udělala mi krevní testy a bylo to tam. Prostě jsem nějak dřív ovulovala.

odula
3. srp 2016

@lucijenkaa coz uz je na dálnice akorát 🙂

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

Díky holky 🙂 Tak na gyndě jsem se nic nedozvěděla,nebylo nic vidět,takže za 3 týdny ,snad ms už nedorazí

jge
3. srp 2016

@lucijenkaa A nabrala ti krev? Ono je vetsinou neco videt az tak v 5tt... Mela by tedka byt zvysena delozni sliznice... Nerikala neco v toot smyslu?

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

@jge Nene ,jen že ať přijdu za 3 týdny ale,že bych měla být ve 3 týdnu . Že krom testu mi teď nikdo nic nepoví 😕

kastanek87
3. srp 2016

@lucijenkaa ani krev ti nevzala???? Co to máš za doktorku? No tak bych si koupila aspoň teda ten digi test clear blue, stojí teda 200,- a nebo zašla jako samoplátce na krev, to stojí myslím stejně.... já bych teda než jehlu, volila test 😀 😀 😀

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

No ted sem si udělala klasický proužkový test a slabá čarka tam je,ale ten digitalní asi kupovat nebudu ,aspoŇ ne zatím dokavaď nepřesahnu termín ms 🙂 No tak sem chtěla vzít aspon krev,ale prý je to zbytečné,když už mi to ukazuje test

tehulka1167
3. srp 2016

@lucijenkaa Já mela tlustice ještě před menses. Každý se Hcg vylučuje ruzne 🙂

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

@tehulka1167 Tak to jsem rada, 🙂 Ty 3 týdny budou dlouhe a snad ta ms nedorazí 🙂

kastanek87
3. srp 2016

@lucijenkaa slabá? Jako slabší než ta na fotce co jsi vkládala? Tam máš totiž dálnici jak blázen 😀

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

@kastanek87 Jojo od dr.max ,dělaná cca před pulhodinkou,možná jak víc piju tak to slabne ,než dopoledne

kastanek87
3. srp 2016

@lucijenkaa aha 🙂 tak to určitě, neboj, MS už nedojde, máš ukázkově pozitivní test 😉

lucijenkaa
autor
3. srp 2016

Děkuju 🙂 Snad už ta naše beruška bude mít sourozence 🙂

lucijenkaa
autor
4. srp 2016

Ahoj holky,jaký máte názor na to,že když ještě ani není těhu (kromě testu) potvrzené gyndařem tak jet do zahraničí? máme jet cca 7-8 hodin podle situace autem (650km) Jediný co vím tak bych měla být prý 3 týden a jedem na 14 dní pak zpatky domu , není to riskantní to drncaní a dlouhe hodiny sezení v autě + ještě starat se dceru?

sukynecka01
4. srp 2016

3 dny pred ms a pak to slo krasne nahoru 🙂
bude okkk

lucijenkaa
autor
4. srp 2016

@sukynecka01 Ahoj děkuji za fotku a kolikatý jsi tedka? a kdy bilo srdíčko? ja prý za 3 týdny když se dostavím,tak už by mohlo být 6tt ... Jen mě děsí ty silné ms bolesti co mám

kastanek87
4. srp 2016

@lucijenkaa hele já bych se toho nebála... normálně jeď a užij si dovolenou, aspoň ti to uteče než půjdeš na utz. Jak říkají holky tady, je to začátek a co se má stát, stane se... 😉

lucijenkaa
autor
4. srp 2016

@kastanek87 Toano to máš pravdu, 🙂 Moc se těšíme,jen ta dlouhá cesta tyjo,ikdyž si ted vybavuji,s dcerkou sem jela též v 1 měsíci 🙂

sukynecka01
4. srp 2016

@lucijenkaa 🙂 ja byla 6+5 myslim a srdicko byko
v pulce 22tt

lucijenkaa
autor
4. srp 2016

sukynecka01 Děkuji uvidíme,jen at se zavrta kam má,myslíš žeby byl test takle silný i kdyby to bylo mimoděložní? mě na tej dovolenej picne tyjo