Slabá čárka, můžu doufat?
Ahoj holky,
Mam 14 dni zpoždění a testy byly negativní. Dneska jsem si říkala, ze to naposled zkusím a test vyšel takto. Co myslíte? Muzu doufat v pozitivní? 🙂

@martinabe O výtoku holky často píší, já měla dlouho utroš, takže sem ani nemohla poznat, zda byl... Ale určitě je to jeden z příznaků... A je dobře, že si dojatá, hlavně si to užívej a raduj se 😉
Já pevně věřím, že nakonec vše v pořádku bude a žádná vrozená vada se nepotvrdí. Mám hroznej strach, to teda ano, ale nesmím si nic připouštět, to už bych visela... 😔
@makronka1986 no tak tady je to jasne, krasa 🙂
@evcann doufám, ale potají....bojím se....díky!
@makronka1986 bojime se kazda, to k tomu bohuzel patri, ale ukazkove ti sili takze to je prvni predpoklad a uvidis bude to dobre, uricte jo, moc drzim palce 🙂
@evcann díky!!!!!!!!!
@makronka1986 krásný čárky potichounku gratuluji teď ještě vydržet a nejít tak brzo k doktorovi. 🙂
@nov.tere objednali mne za týden a den, celý rok a půl jsem neměla ani duchy na testíkách, až teď po stimulaci napoprvé...tak snad můžu být v duchu šťastná...
@makronka1986 ty jo já šla až po 3 týdnech od vynechané MS a doktorka se divila jak jsem to vydržela ale bylo vidět krásně srdíčko a odpovídali jsme 7+2 🙂
@nov.tere objednali mne, srdíčko tam ještě nebude ale bude aspoň vidět zda ano nebo ne .)
@makronka1986 hlavně pokud je to po stimulaci tak tě budou hlídat více než mě který se zadařilo poslední měsíc na neschopence :D
jo? proč myslíš?
@nov.tere jo? proč myslíš?
@makronka1986 znám takový případ kdy byla holčina sledovaná více než klasická těhulka ale já jsem teda měla ze začátku kontroly co dva týdny a od 12týdne už po 4 a jdu zítra a jsem v 16týdnu 🙂

@baraos no testovat před MS se nevyplácí dost často je duch na testu a pak to odejde s MS je to zbytečný se stresovat říká se tomu biochemické těhotenství