icon

Slabá čárka na těhotenském testu, jsem těhotná?

alinka1993
9. srp 2015

Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slabá druhá čárka. Co si myslíte jsem těhotná? Přidám sem i fotku. Tak snad to půjde vidět 🙂 děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z7
baskooskavy
28. srp 2015

@alinka1993 Ahoj i já mám podobný test, mam 3 dny zpozdeni a dneska rano jsem si dělala test a vidim ducha, pak jsem si dělala ten samy test znovu ale duch byl slabsi, pak jsem si koupila mama test a ten byl negat. tak co myslite? ja doufam ze to vyjde.... 🙂 🙂

alinka1993
autor
28. srp 2015

@baskooskavy ahoj 🙂 taky sem ze začátku měla hodně slabou čárku... zkusila bych to udělat třeba za 2 dny 🙂 a nejlépe z raní moči 🙂 Pak dej určitě vědět 🙂 budu držet palečky 🙂 my už jdeme ve čtvrtek na další uz a tam se ukáže jestli máme v pořádku srdíčko 🙂 Já jak mi vynechala MS tak jsem měla už hodně viditelnou čárku 🙂 .... A naskočil ti tam ten duch hned? nebo až po uplynutí těch 5 min? 🙂

baskooskavy
31. srp 2015

Ahoj, dělala jsem další ale ten byl negativní ale jiná značka testu to byla... dneska mi vzali krev tak uvidíme mam zatím jen 5 dni zpozdení.. říkala jsem si ze ten druhy test mohl byt jinak citlivy... no zítra budu mít jasno, ale prsa me vůbec neboli a při kazdě men. mě šílene bolely uz tak 14 dní před a ted nic..... 😒 😒 😒 😒 😒

baskooskavy
31. srp 2015

jsem z toho nervni

baskooskavy
31. srp 2015

@zouu ja to mám uplne stejne:-/ dělala jsem si ho když jsem mela par dni zpozdení asi2 - 3 dny a byla slaba carka pak sem si hned dělala další a nic ale jina znacka. dneska jsem byla na krvi tak kolem 17h bude jasno.. jsem na nervy

veverka16
31. srp 2015

Ono je ještě brzo na to, aby ta čárka byla silnější. Za pár dní bude jak tlustou fixou, uvidíš 🙂 držím palce!

alinka1993
autor
31. srp 2015

@baskooskavy tak pak dej určitě vědět jak ti dopadla krev 🙂 my jdeme ve čtvrtek na uz a snad bude vidět i srdíčko 🙂

baskooskavy
4. zář 2015

ahoj holky, tak krev negativni a ms nikde:-/ nechápu..

tehulka1167
4. zář 2015

@alinka1993 nic nevidím 😒

keny123
4. zář 2015

@alinka1993 tak jak si dopadla??

alinka1993
autor
4. zář 2015

@keny123 jsem 7+6 srdíčko nám tluče takže zatím je všechno v pořádku 🙂

keny123
4. zář 2015

@alinka1993 tak to jsem moc rada gratuluji hele a náhodou nepamatuješ si který DC nebo DPO sis dělala ten první test,?ještě před zmeškáním MS nebo až po?

alinka1993
autor
4. zář 2015

@keny123 já si dělala cca týden před MS a vyšla mi jen slabá čárka, ale nejsilnější mi vyšla v den MS 🙂 ale je pravda že postupně sílí 🙂 já si dělala testy snad každý den a je vidět rozdíl 🙂

baskooskavy
7. zář 2015

Ahoj holky, dnes jsem si.delala dalsi test poslu foto. Krev negativní a na ultrazvuku rekla ze vidi malou tecku ze se mozna neco chysta co myslite?

shine2015
7. zář 2015

@baskooskavy pokud je krev negativní (dnes) tak je to chyba testu. Jestliže není hCG v krvi nemůže být ani v moci.

livianapuntik
7. zář 2015

@alinka1993 Ahoj Ali,jakpak se máš a jak se vyvíjí mini mimi?🙂 já jsem ted dýl nepsala,protože jsem měla potíže s krvácením a špatný tlak do toho a byla jsem skoro týden v nemocnic v Rakovníku....naštestí se vše srovnalo a mimi se drží a už jsem viděla několikrát srdíčko.Co Ty,jak se máš? jak Ti je?papa liv

majaaa82
7. zář 2015

@baskooskavy Ahoj, co je to za test? Mi dělal falešně pozitivní čárky Mamatest Comfort... ten do proudu. Z fotky to vypadá úplně stejně (čárka i tvar testu).

alinka1993
autor
7. zář 2015

@livianapuntik ahojky🙂 já se mám skvěle🙂 ve čtvrtek jsem byla u doktora ten mi potvrdil srdíčko takže se s přítelem nemůžeme dočkat až bude prcek na světě 🙂 naštěstí mi nebývá ani špatně takže mi to ani nepříjde že čekám mimi 🙂 a jak se máš ty? doufám že už budeš mít všechno v pořádku 🙂 jinak my už jsme na 6. října objednani na genetiku 🙂 paa🙂

livianapuntik
9. zář 2015

@alinka1993 Ahojík Alinko,to mě při prvním mimi taky nepřišlo že čekám,protože jsem mohla všechno baštit a ted cokoliv sním,žaludek jak na vodě ale vše v sobě udržím,takže dobrý🙂 A hlavně jak si hraju s malým Vojtíkem,na nějaký žaludek pak zapomenu a říkam si tak 3 týdny a i žaludek se umoudří.Jinak včera jsem byla u svého gynekologa a stopy po krvácení jsou pryč,vše čisté a v pořádku,ješte jdu příští středu na prevenci a pak už budu chodit ca jednou za 3 týdny. DRžím palce s genetikou a at se Ti stále daří. Já už jsem včera i pracovala na zahradě,tak jsem zase ve svém živlu🙂 papa L

hermanek1985
9. zář 2015

Ahoj...tak též čekám, co bude...6.8. Poslední ms ,periodu mam 28-31dc,ted jsem 35dc a ms nikde..jen nafoukly podbrisek a ráno krémový výtok a 3 dny mam pocit, že bud jsem se pocurala či dostala ms...ale dělala jsem si test dnes a negativ,ovulku mývam 14-20 DC ,ale tento cykl jsem kvůli práci nestíhala, takže nevím přesne, kdy byla

alinka1993
autor
9. zář 2015

@livianapuntik tak doufám, že budeš mít všechno v pořádku 🙂 budu na vás myslet 🙂 já byla dneska na krev 🙂 a dostala pár dárečků a brožůrek od doktora🙂a co malý a ručka ? 🙂

alinka1993
autor
9. zář 2015

@hermanek1985 určitě bych zkusila test udělat za pár dní znovu a nebo u gynekologa ti vemou krev a z tama to zjistí 🙂 držím pěsti 🙂

hermanek1985
9. zář 2015

@alinka1993 uvidíme 🙂

alinka1993
autor
9. zář 2015

@hermanek1985 a nebo to může bát i testem 🙂 zkus i jinou značku 🙂

hermanek1985
9. zář 2015

@alinka1993 počkám do pondělí a zkusím znova..zítra odjíždím a vrátím se v pondělí. ..ale mám poslední ovu test. ..tak ho zkusím. .též se dá dle toho to zjistit

livianapuntik
13. zář 2015

@alinka1993 Ahojík Ali,Vojtík už má ručičku v pořádku,týden už je bez sádry.Co ty a tvoje krevní výsledky,vše v pořádku? já jsem zas měla o víkendu potíže s krvácením,tak je mi tak blivno...ale atím vše ok,ve středu jdu na další kontrolu.No asi jsem měla veselé první těhotenství,ak thole bude trochu náročnější,ale mimi je bojovník a drží se🙂papa hezký večer,my zítra chceme někam na výlet,pokud budu trochu fit🙂

alinka1993
autor
14. zář 2015

@livianapuntik Ahojky 🙂 nám testy dopadly zatím dobře ale vím jen o krevním obrazu a ostatní na co mi brali tak to budu vědět až 5.října jak půjdu na další korntolu před tou genetikou 🙂 ale jinak se mám dobře teď se chystáme s přítelem vylepšit si pokoj takže nějaké malování :D ale s tím já jim nijak asi oc nepomůžu takže je to spíš na něm :D 🙂 A ty si teda kolikátý týden ? 🙂 a kam jste vyrazili dneska? 🙂 Tak ať se mimi pěkně drží 🙂 držím vám palečky 🙂

livianapuntik
14. zář 2015

Ahoj Alinko,když máš dobrou krev,budeš mít dobré i to ostatní🙂 já jsem raději nečekala na středeční objednanou kontrolu a zajela si na gyn dneska,pan doktor mi udělal ultrazvuk,mimi je v pořádku,jen se prý ted hodně rychle rozvinula placenta a to mohlo způsobit potíže s tím krvácením.Doktor mi napsal Utrogestan na podporu časného těhotenství a ve čtvtek si mě pozval na kontrolu, když jsem odcházela,říkal mi,že jsem přišla rozumně zavčasu a že vše zvládneme dobře,tak mě to potěšilo. jinak jsem ted podle ultrazvuku 9.týden( 8+1),podle poslední Ms 8+4.takže 9🙂a Ty?jinak ca po týdnu jsem dneska dostala fakt chut na jídlo a slupla celý oběd a kopu šopáku k tomu.Co ty,máš chutě na něco specielního? jinak dneska protože bylo deštivo převážně,tak jsme se toulali poblíž domova a toulali se okolo řeky( Modřany až Braník)papa Hezký večer🙂

alinka1993
autor
15. zář 2015

@livianapuntik Jééé tak to jsem ráda že jste v pořádku 🙂 já jsem dneska 9+2 🙂 Jinak já nějaké zvláštní chutě nemám jen nemůžu teď cítit salámy a to jakékoli :D takže teď skoro pořád jím sýry a pomazánkové máslo :D Ale se spaním je to horší :D večer jdu brzo spát protože jsem unavená :D a ráno vstávám brzo :D ještě nad náma dělejí rekonstrukci bytu takže je tady hrozný hluk :D 🙂 a jak se jinak máš ? 🙂

128jitka
18. zář 2015

ahojky holky potřebuju poradit delala jsem si dneska test ukazala se my jedna silnejši čarka nevim jestli mam ješte počkat par dny a pak udelat dalši test a menstruace pořad nikde tak nevim jestli sem

Strana
z7