Slabá čárka na těhotenském testu, jsem těhotná?
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slabá druhá čárka. Co si myslíte jsem těhotná? Přidám sem i fotku. Tak snad to půjde vidět 🙂 děkuji za odpovědi 🙂
ahojky jste tu nekdo ?
@edinka126 🙂 já tam duchy vidím 🙂 takže zopakuj za pár dní a uvidíš jestli je silnější 🙂
@128jitka ahoj 🙂 určitě zkus za pár dní test a kdyby ani ten nebyl pozitivní tak zajdi k lékaři 🙂 držím pěsti :
)
ahojky dekuju alinka1993 dekuju ya odpoved jinač aby ste holky vedeli kolik my je je my 27let a o miminko sme se pokoušeli od 23let a asi to nešlo kuli tomu že sem mela z přitelem stres chodil my za jinima holkama a snad už tam bude neco mocinky už si to přeju vam taky holky držim palce 😉
@128jitka určitě mi pak napiš jak dopadl další test 🙂 jéé tak doufám že už bude všechno dobré a podaří se i miminko 🙂
@128jitka Jituško,i já tam vidím dušíky na tvém testu,moc Ti držím palce.Liv
@edinka126 jéé gratulujii 🙂
Alinka1993 dakujeem Tii 😙
ahoj holky..všem pozitivním gratuluji..já dneska byla na kontrole,a bylo mi řečeno, že uzrava vajíčko..tak jsem zvědavá. .ale v neděli a v pondělí nebude čas, tak jsem zvědavá jak to tento měsíc dopadne
@edinka126 Parááááda! Je to tam, gratulujiiiii! 🙂
@hermanek1985 Držím palce!!
@moulinkaa děkuji. ..uvidí se😊
ahoj holky..tak včera ráno jsem měla těžký den..pila jsem kafe,které jsem si jen čísla a svůj oblíbený jogurt vyblinkla..tak jsem si sla lehnout..a po vypsání nic moc..dnes ráno to bylo lepší az před obědem zase křeče. .a teď me tlačí vajecniky...jinak v pátek mi řekl, ze mi dozrává vajíčko a v sobotu extra citlivé bradavky..as ovulace? ..od neděle citlivost ustupuje..nevím ,co se to děje, snad to není vsugerovane:-/dnes jsem si ze strachu ani kafe nedala a ani neměla chuť ☹
@nikpn 🙂 jééé gratuluji 🙂 určitě třeba zítra zopakuj test a uvidíš že bude pomaličku sílit 🙂
@alinka1993 děkuji 🙂) Dr. Mi rekla že to nic neznamená :( tak jsem zmatena
ahojky holky sem tady spatky musim se vam s nečim sveřit v nedeli sem jela do nemocnice vecer bolesti pod břišku a šlo to do konečniku a pak sem začala zvracet a v nemocnici me vyšetřila pani doktorka když sem lezla na kozu tak sem začala krvacet a hned me prohlidla vnitřnim ultrazvukem a řekla my že sem my prasknul vaječnik a byla na nom cysta a byla sem v 7tydnu tehotenstvi ale mymi delohu a že mam v celem pod břišku krev a tu vodu co byla v cyste nevim jak mam z moji psychikou potřebuju poradit jestli budu myt deti do budoucna když mam jeden vaječnik
Je to tam ať sílí 🙂

hodne bych si přala kdybych byla hodne dlouho sem čekala na miminko a už nechci čekat