icon

Slabá čárka na těhotenském testu, jsem těhotná?

alinka1993
9. srp 2015

Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slabá druhá čárka. Co si myslíte jsem těhotná? Přidám sem i fotku. Tak snad to půjde vidět 🙂 děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z7
coolina
13. říj 2015

@andywolf1 gratuluji jses v tom, ani si vic testu nedelej, je to jasne jak facka 🙂

andywolf1
13. říj 2015

ještě sem dám po 3 hodinách ..furt je tam vidite? vubec nezmizela že? :D

luckylee
13. říj 2015

@andywolf1 gratuluji.🙂

andywolf1
13. říj 2015

@luckylee děkuji ale pochybuji šileně se bojím že to je falešný test

luckylee
13. říj 2015

@andywolf1 tak jeden sis nedelala a ze by byly falesny vsechny?To asi ne.Kdy ti ma nebo mela dorazit ms?🙂

andywolf1
13. říj 2015

@luckylee no já to mám takové rozházeně měla jsem ms naposledy 21 září pak už vubec měla jsem ji jen 3 dny ták nevím

luckylee
13. říj 2015

@andywolf1 aha.No kazdopadne testy jsou pozitivni.Ja v prvni den vynechane ms mela na tt jeste slabsi carku nez ty.Tak neboj.

andywolf1
13. říj 2015

@luckylee vážně? no uvidíme co my zitra dr řekne ale tám ještě nic neuvidí .:( max my udělá test a odebere my krev

luckylee
13. říj 2015

@andywolf1 vazne.Prikladam i fotku ducha.🙂 Z krve to pozna a ty se nesmis stresovat.Ja k ty maly bublince i mluvila a premlouvala aby se udrzelo a vyrostlo z nej zdravy miminko,ktere budeme s tatinkem moc milovat.Asi jsem ho premluvila a ted je v brisku cca 13cm velky chlapecek.😀

andywolf1
13. říj 2015

@luckylee takže myslíš že když mám ducha že mužu být těhulka? jééé pěkný :3 gratuluji

luckylee
13. říj 2015

@andywolf1 myslim,ze ano.Samozrejme priroda si stejne dela co chce ale ted musis byt hlavne v pohode a tomu co mas v brisku duverovat a myslet tak ze je to v poradku a hezky roste a sili.Strachu se uz nezbavis ale aspon mu ver.Drzim pesti.🙂

andywolf1
13. říj 2015

@luckylee moooc děkuji 🙂

finny
14. říj 2015

Ahoj holky,
přidávám svůj obrázek. Mám čtyři dny zpožděnou menstruaci a nevím, jestli mi hrabe nebo jestli tam ta druhá čárka fakt je.... 😕

luckylee
14. říj 2015

@finny je tam.🙂

andywolf1
14. říj 2015

Dnešní :3 uplně dole

marycz
14. říj 2015

@finny ahoj, není to VERTO 10 nebo BEST? pokud ano, zkus radši ještě jinou značku....tyto dělají duchy vždy, dokonce i malým holkám...jsou falešné...Tobě ale držím pěstičky, ať je to těhu a je i na jiných testech 😉

zuzinka2323
19. říj 2015

taky přidávám 🙂

finny
19. říj 2015

@marycz Ahoj🙂 nevím pořádně co to bylo za test. Ale běžela jsem si hned do lékárny pro "lepší" test, dali mi clearblue a ten už vypadal přesvědčivěji. A dnes jsem si dělala pro jistotu ještě další a vypadá to moooc dobře 😅

128jitka
21. říj 2015

ahojky holky tak o dalši miminko se mužeme pokoušet v prosinci a potřebuju poradit jak poznam ovulaci 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

drasleona24
10. led 2016

Ahoj holky myslite,ze je to dobre znameni? Chceme druhe dite s partnerem.Nesali me zrak?

verusky
10. led 2016

@drasleona24 nesali!!! gratulace 🙂 🙂 🙂

drasleona24
10. led 2016

Ja to citila,opravdu jsem to citila.U holky jsem si ho tenkrat delala az po tydnu,kdy mi neprisla menstruace a byla jasna,ale ted jsem byla nedockava,ale citila jsem to.A to jsme to zkusili minuly mesic poprve,jsem v soku.Dekuji

verusky
10. led 2016

@drasleona24 no vidis, tak bezva 🙂 preju, at je vse v poradku a uzivej si radosti 🙂

drasleona24
10. led 2016

@verusky dekuju moc

livianapuntik
10. led 2016

@alinka1993 Ahojík Alinko,dlouho jsem nenapsala ani řádek a myslím na TEbe jak se máš a jak se Ti daří s bříškem. Já mám oficiálně termín porodu 21.4 a už víme že nám k synkovi přibyde dceruška,tak už polehounku nakupuju nějaké holčičí vecičky.Jinak do 11 týdne jsem měla potíže s krvácením a neměla skoro žádný tlak že jsem byla pár dní i v nemocnici a bála se ,že do mimi v bříšku nevydrží.Vše jsme přečkali.TEd pěkně baštím a už mám 7,5kg nahoře. Všechna vyšetření mám uplně v pořádku a už jen 25.1 jdu na těhotenskou cukrovku a pak jen bežné kontroly a kardiologické sledování.
Co ty,jak se kulatíš a jak se cítíš? já ted báječně,papa Liv

alinka1993
autor
12. led 2016

@livianapuntik ahojky 🙂 jéé to je fajn že ses ozvala 🙂 Jsem ráda že jste v pořádku. Já mám termín porodu podle uz 14.4. a podle ms 17.4. 🙂 My čekáme chlapečka tak už taky všechno pomalu nakupujeme a dáváme dohromady🙂 Dneska jsem byla na těhotenské cukrovce tak mi nebylo doma moc dobře,ale ještě teď mám to "lepidlo" v puse :D :D S těma kilama jsme na tom podobně já mám taky 7,5 kg nahoře :D Zatím vše dobře dopadá jen mi přišli na štítnou žlázu tak beru nějaké léky. Mimčo v bříšku pěkně zlobí a já se kulatím :D a co vyy jak se máte ? už máte vybrané jméno? 🙂 a co synek? 🙂 měj se krásně pááá 🙂 Ali

livianapuntik
12. led 2016

@alinka1993 Ahojík, pro holčičku už jsme byli rozhodnuti se jménem,když jsme čekali Vojtíka.Takže dceruška se bude jmenovat Michaela🙂 Jooo Michalka v bříšku je pěkná akrobatka,zvlášt takhle navečer,když se natáhnu s knihou,tak to třeba půl hodiny v kuse mi na různých místech v břiše poposkakují hrbolky,asi holčička neví jak se uvelebit a nebo trénuje tělocvik🙂no to lepidlo to se vůbec netěším,taky jsem to cítila v puse ješte skoro půldne🙂 Jinak synek je úžasný,měsíc před druhými narozeninami si vždy po pár dnech přidával nějaké slovíčko a ted už skládá dvou či tříslovné legrační větičky a každý den mě překvapí novým sluvkem a i výtvorem. Třeba včera byl chvíli sám v ložnici,sebral mi tam u počítače černou lihovou a pak černou vodovou fixu a pomaloval světlé modré prostěradlo.Ta obyč černá se vyprala,ale lihovka neee,tak budu kupovat nové a lihové fixy jsem schovala🙂ale to byl nebyl správný rošták,bay nezkoušel a netvořil,je to zlatíčko naše🙂papa krásný večer,liv

livianapuntik
12. led 2016

@alinka1993 A co Ty s přítelem,jaké jste vybrali jméno pro synka? papa liv

alinka1993
autor
12. led 2016

@livianapuntik jej :D to je číslo :D no my jsme se první nemohli vůbec rozhodnout ,ale pak jsme si vybrali bude to Tadeášek 🙂 :D s těma pohybama večer o tom mi ani nemluv :D člověk se na to těšil,ale někdy je to pěkná podpásovka :D a hlavně nesnáší když si lehnu na pravý bok :D a co Vánoce? jak ste je prožili? 🙂

drasleona24
13. led 2016

Tak uz zesilila,v pondeli jsem objednana k lekari,tak verim,ze bude vse v poradku

Strana
z7