Slabá čárka na těhotenském testu, jsem těhotná?
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slabá druhá čárka. Co si myslíte jsem těhotná? Přidám sem i fotku. Tak snad to půjde vidět 🙂 děkuji za odpovědi 🙂
@andywolf1 vazne.Prikladam i fotku ducha.🙂 Z krve to pozna a ty se nesmis stresovat.Ja k ty maly bublince i mluvila a premlouvala aby se udrzelo a vyrostlo z nej zdravy miminko,ktere budeme s tatinkem moc milovat.Asi jsem ho premluvila a ted je v brisku cca 13cm velky chlapecek.😀
ahojky holky tak o dalši miminko se mužeme pokoušet v prosinci a potřebuju poradit jak poznam ovulaci 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@drasleona24 nesali!!! gratulace 🙂 🙂 🙂
Ja to citila,opravdu jsem to citila.U holky jsem si ho tenkrat delala az po tydnu,kdy mi neprisla menstruace a byla jasna,ale ted jsem byla nedockava,ale citila jsem to.A to jsme to zkusili minuly mesic poprve,jsem v soku.Dekuji
@drasleona24 no vidis, tak bezva 🙂 preju, at je vse v poradku a uzivej si radosti 🙂
@verusky dekuju moc
@alinka1993 Ahojík Alinko,dlouho jsem nenapsala ani řádek a myslím na TEbe jak se máš a jak se Ti daří s bříškem. Já mám oficiálně termín porodu 21.4 a už víme že nám k synkovi přibyde dceruška,tak už polehounku nakupuju nějaké holčičí vecičky.Jinak do 11 týdne jsem měla potíže s krvácením a neměla skoro žádný tlak že jsem byla pár dní i v nemocnici a bála se ,že do mimi v bříšku nevydrží.Vše jsme přečkali.TEd pěkně baštím a už mám 7,5kg nahoře. Všechna vyšetření mám uplně v pořádku a už jen 25.1 jdu na těhotenskou cukrovku a pak jen bežné kontroly a kardiologické sledování.
Co ty,jak se kulatíš a jak se cítíš? já ted báječně,papa Liv
@livianapuntik ahojky 🙂 jéé to je fajn že ses ozvala 🙂 Jsem ráda že jste v pořádku. Já mám termín porodu podle uz 14.4. a podle ms 17.4. 🙂 My čekáme chlapečka tak už taky všechno pomalu nakupujeme a dáváme dohromady🙂 Dneska jsem byla na těhotenské cukrovce tak mi nebylo doma moc dobře,ale ještě teď mám to "lepidlo" v puse :D :D S těma kilama jsme na tom podobně já mám taky 7,5 kg nahoře :D Zatím vše dobře dopadá jen mi přišli na štítnou žlázu tak beru nějaké léky. Mimčo v bříšku pěkně zlobí a já se kulatím :D a co vyy jak se máte ? už máte vybrané jméno? 🙂 a co synek? 🙂 měj se krásně pááá 🙂 Ali
@alinka1993 Ahojík, pro holčičku už jsme byli rozhodnuti se jménem,když jsme čekali Vojtíka.Takže dceruška se bude jmenovat Michaela🙂 Jooo Michalka v bříšku je pěkná akrobatka,zvlášt takhle navečer,když se natáhnu s knihou,tak to třeba půl hodiny v kuse mi na různých místech v břiše poposkakují hrbolky,asi holčička neví jak se uvelebit a nebo trénuje tělocvik🙂no to lepidlo to se vůbec netěším,taky jsem to cítila v puse ješte skoro půldne🙂 Jinak synek je úžasný,měsíc před druhými narozeninami si vždy po pár dnech přidával nějaké slovíčko a ted už skládá dvou či tříslovné legrační větičky a každý den mě překvapí novým sluvkem a i výtvorem. Třeba včera byl chvíli sám v ložnici,sebral mi tam u počítače černou lihovou a pak černou vodovou fixu a pomaloval světlé modré prostěradlo.Ta obyč černá se vyprala,ale lihovka neee,tak budu kupovat nové a lihové fixy jsem schovala🙂ale to byl nebyl správný rošták,bay nezkoušel a netvořil,je to zlatíčko naše🙂papa krásný večer,liv
@alinka1993 A co Ty s přítelem,jaké jste vybrali jméno pro synka? papa liv
@livianapuntik jej :D to je číslo :D no my jsme se první nemohli vůbec rozhodnout ,ale pak jsme si vybrali bude to Tadeášek 🙂 :D s těma pohybama večer o tom mi ani nemluv :D člověk se na to těšil,ale někdy je to pěkná podpásovka :D a hlavně nesnáší když si lehnu na pravý bok :D a co Vánoce? jak ste je prožili? 🙂

@andywolf1 gratuluji jses v tom, ani si vic testu nedelej, je to jasne jak facka 🙂