Slabá čárka na těhotenském testu, jsem těhotná?
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slabá druhá čárka. Co si myslíte jsem těhotná? Přidám sem i fotku. Tak snad to půjde vidět 🙂 děkuji za odpovědi 🙂
@livianapuntik jéé ten je krásný 🙂 my byli včera neteři na zkouškách klavírů( první třída) :D a tak se mu to moc nelíbilo :D samé kopání...asi to umělec nebude :D taky už se nemůžeš dočkat miminka jako my? 🙂
@drasleona24 gratuluji 🙂
@alinka1993 Alí,třeba naopak Tě brouček v bříšku kopal,protože měl radost z klavíru🙂Však Ti to sám jednou poví🙂Jojo nemůžu se dočkat holčičky,strašně se těším na ni. Dneska když jsem cestovala Mhd a viděla tam měsíční mimi,tak jsem tak vzpomínala na dobu,kdy byl Vojtík takový prtous.Jinak včera mě potěšila paní doktorka na kardiologii ,když mi do posudku napsala,že z jejího hlediska nevidí překážku proč bych nemohla rodit normálně a můj gynekolog by mě rovnou císaře plánoval,když se porod poprvé zasekl....tak mám radost,že mám šanci,zažít normální průběh🙂
papa hezký večer
@livianapuntik Ahojky🙂 tak jak se máte? doufám že jste v pořádku🙂 Omlouvám se že jsem se dlouho neozvala,ale bylo toho v poslední době moc 🙂
Ahojík Ali,no ted to bylo trochu náročné. několik dní po sobě mě zlobily teploty nad 38 a tak jsem pak i jela na pohotovost, trochu mě pozlobila angina,ale už od víkendu zase běhám ven tak jsem ráda.Marodil nejdřív synek a pak já. Tatínek se o nás ve volnu staral a tak se nám léčilo báječně🙂
Co Ty,jak se máš? co chlapeček v bříšku,nezlobí Tě moooc? já jsem byla ve středu na gyndě a naše mímo mám odhadem 1,6 kg a 40 cm a má se čile k světu. Jen železo ted beru,že jsem měla špatné hodnoty krevních testů,jinak paráda. Ve čtvrtek se chystáme se synkem za dědou a hafany,tak se už moooc těším.Co ty,už jsi doma,nebo ješte běháš do práce? krásný večer přeji, Liv
@livianapuntik tak to je fajn že už jste zdraví 🙂 taky sem teď měla šílenou rýmu a do toho opar,ale už je to dobré 🙂 my máme v 32+0 tt odhad 1900g a centimetry nevíme :( 🙂 jinak se má taky k světu🙂 už tak dotahujeme přípravy do konce 🙂 Kdy máš vlastně termín? 🙂 jinak jsem doma takže si to užívám 🙂
@alinka1993 ahojík, wow to jste pěkní cvalíci,to bude mít klučík třeba i 4 kila🙂já mám první termín 23.4. na svátek Vojtěcha,hihi to je synek,to by bylo hezký kdyby se mu v ten den sestřička narodila🙂taky už dotahujem do konce,Pro Vojtíka už máme větší postýlku a jak nechtěl spát v té malinké,tak ted se mu tam zase líbí....tak snad si zvykne🙂 a ty máš přesný termín kdy,tak týden přede mnou co si pamatuju vid? 🙂
ps: posílám jednu veselou s prvními zoubky
@livianapuntik Ahoj 🙂 tak cooo jak se máte? a jak ste to zvládli? 🙂
@alinka1993 Ahojík Ali,to je telepatie,zrovna dneska jsem na Vás myslela,jaký jsi měla porod atd...dlouho už jsme si nepsali.Otevřu email a tady zpráva od Tebe,moc jsi mě potěšila. My jsme porod tentokráte měli hladký průběh,bez komplikací a tak jsem mohla a porodila přirozenou cestou,krásnou zdravou holčičku, 3580 g a 52 cm. Do porodnice jsme přijeli po 12 h po obedě,kdy už jsem měla kontrakce sotva po 4 min. No a v 16.05 byla Michaelka na světě🙂 Co Ty,jak jsto zvládla Ty se synkem a jak Vám roste brouček? Náš synek je užasný,že když holčička pláče,podává dudlíček,hladí jí,je na ní hodný a ani jí neubližuje.Jen vnímá,že už se vše netočí jen kolem něj,tak ted trohcu méně posloucháa víc dovádí,aby si vyžádal svoje místo.Každý večer mi d+lá místo ve své postýlce a je celý štastný,když si k němu vždy zalezu. Cítím se krásně,jen toho spánku pocituju trochu nedostatek. Jak už Vojtík je bez plenek,tak se třeba i 2 za noc budí a chodi na nočníček a pak chce vždy s maminkou bumbat a papat🙂 Vždy si na něj čas udělám,aby veděl,že je stějně důležitý jako miminko a jako vždy byl,když byl sám. A co mi přijde legrační,strašně napodobuje miminko,nikdy nechtěl dudlíka ted ho musí mít také.papa Liv
@livianapuntik 🙂 tak to je dobře,že jste to tak zvládly 🙂 no já nakonec přenášela 11 dní .) den před plánovaným vyvoláním jsem jela do porodnice,měla jsem už kontrakce,ale malé a řekli mi tam,že mi to vyvolají už v ten den ať nemusím zbytečně "trpět" do dalšího dne. Ale nakonec primář rozhodl,že ten den ještě počkáme ať se mi ty porodní cesty připraví🙂 Takže další den mi zavedli o čtvrt na 7 tabletku a před 10 už jsem jela na porodní sál kde jsem dostala kapačku na vyvolání a to už pak byla rychlovka 🙂 Tadeášek se narodil 10:25 29.4. a měl 47 cm a 2900 g 🙂 takže jak nás doktor strašil,že malý bude mít kolem 4 kg tak se spletl :D 🙂 jinak malý je hodný jen musíme dokrmovat :( což je mi na jednu stranu líto. A vy jste se narodili kdy? na termín? 🙂
Ahojík Ali, tak to Vás tadeášek napínal,když jsi tak dlouho přenášela vid🙂 a s tím krmením,to přikrmování máš ke kojení nebo nemůžes kojit vubec? moje kamarádka,co má ted 2 měsíční mii,první měsíc měla s kojením potíž,že jí malá nepřibírala a tak museli přikrmovat.po měsíci se ale zadařilo,malá začla pořádně sát a ted už jsou jen na kojení.Držím Ti palečky,abys to měla také tak.
Jinak Naše Michaelka byla vysloveně dárečkem pro Vojtíka.Narodila se 23.4. na svátek Vojtěcha, 2 dny po termínu.byla to sobota.kdyby se nenarodila behěm té soboty,nebo neděle,šla bych pondělí 4 den po termínu na vyvolávačku,kvuli předchozímu cisařskému řezu a velikosti miminka. Jsem ráda,že jsem na vyvolávačku nemusela, holčiny co na vyvolání byly říkaly že to nebylo přijemné prý....jinak mě dojala Tvá fotečka,Tadeášek je nádherný,kouzelný,přeju Vám at ve zdraví rostete a stále se Vám daří,papa Liv
🙂 jéé tak to se trefila termínem 🙂 jj ten vyvolaný porod hrůza :( jak sem četla že to bolí víc že máš hned ty nejsilnější bolesti tak jsem si říkala to nebbude taková hrůza a byla:( ale zvládli jsme to jen malému museli pomáhat zvonem :( tak jsme měli šišatou hlavičku :( 🙂 ale už dobrý 🙂 a s tím kojením pořád přikládám a malý něco málo vypije ale nic moc takže dáváme ten dokrm :( 🙂
@livianapuntik ahojky jak se máte🙂 ?
Podotýkám, že jsem si testy dělala když mi nedošla MS, ale nikdy mi duch nevyšel a teď vyšel u několik výrobců, od prvního testu o něco zesílil.
@anyy31 určitě zkusit zase za 2 dny 🙂 budu držet palečky ať sílí 🙂
Zdravím děvčata mesicky sem měla naposledy od 7.do 11.4 od té doby nic dělala sem si asi 4 testy a všechny byli pozitivní minuli pondělí sem.sla k Dr a ta my řekla že tam nic nevidí dnes sem po týdnu měla přijít znovu a stále tam nic neviděla a řekla mě že se nevyvíjí embrio a poslala mě do nemocnice na revizi dělohy mám stoho strach a ve zprávě mám napsaný 7+2 nerozumím tomu děkuji za vaše odpovědi
@baskooskavy krasny den jste tady jeste mohla bych se vas na neco ken optat prosiiiiiiiim
Čárky zesilily, jsou už stejné.. Byla sem na u doktora, těhotenství potvrzené😊Teď sem 6tt,pristi týden jdu k doktorovi znovu, už by mělo být slyšet srdíčko 💝
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je možnost, že jsem těhotná. Dnes je to přesně 14 dní od styku. MS jsem měla dostat před 3 dny a dnes ráno jsem si dělala těhotensky test, je tam úplně slabý duch, skoro neviditelný. Myslíte, že tam ta šance je? Příznaky zatím nemám asi žádné, prsa mě nebolí a nejsou ani natekla.
Děkuji
Negativní test a přitom těhotenství
Negativní test
@alinka1993 gratuluji je tam čárka ale ještě si udělejte test třeba za dva dny nebo týden bude vidět líp

@alinka1993 jeee Tadeášek,to je krásné🙂 to mi povídej Ty pohyby, když si někdy začne Míša dělat trampolínu z močáku,to bych pořád běhala na wc a vydržet pak 3/4 hodinu v mhd je nadlidský výkon🙂
jojo Vojtík je čertíček a éro, ty hračky co si nese,když jim otevře víčko na hlavičce,jsou to fixy a to se pak divím,kde všude máme vymalováno.na bílé stěny v chodbě aztím nepřišel🙂Jinak ten pravý bok,na ně ani já dlouho nevydržím a co říkal i doktor a i jsem četla,vede pravým bokem nějaká tepna ,která ovlivnuje přívod i kyslíku miminku a proto se pak vrtí,protože se mu nelíbí,že se musí moc namáhat a dožadovat aby se mamča otočila 😀
ps: posílám starší foto,tam bylo broučkovi ca 5 měsícu🙂