Slabá čárka na těhotenském testu: Může to být těhotenství?
Ahoj ženy, ráda bych se zeptala, zda je na testu opravdu něco slabounkého vidět, nebo bláznim?! Jsem 10dpo a v noci jsem měla prostě strašně silný sen, že jsem těhotná. Udělala jsem si test (ale až odpoledne, protože jsem si pořád říkala, že je prostě ještě brzy, ale nakonec jsem nevydržela) a trochu mě překvapilo, že tam něco slabého vidět je.. Je? 🤔 Vím, že je teoreticky ještě brzy... Ale když už jsem do té sklenky tak nedočkavě načurala a test udělala... Teď na to intenzivně myslím, že to potřebuju probrat. Sdílet. Nechci s rodinou či přáteli, ráda bych se vyhnula těm otázkám a manželovi nechci říkat nic předem, protože by miminko moc chtěl, možná by případné zklamání prožíval hůř, jak já. Na první miminko jsme se napracovali skoro rok a půl a že jsem v tom se mi potvrdilo až když jsem byla ve 4.tt. Tak by mi asi hlava nepobrala, kdyby to druhé vyšlo napodruhé (od nového roku jsme si řekli, že to zkusíme) a čárka by navíc byla vidět už 3 dny před očekávanou ms. 🙏 Díky moc za odpovědi, i kdybyste mi napsaly, že jsem fantazírovala a vidím i trávu růst. 😅 Jasně, zkusím za dva dny znovu. Ale zítra budu nedočkavá a já mám malou zásobu testů (jsem v karanténě). Tak díky za diskuzi, snad mi to pomůže přečkat těch pár dní do ms nebo dalšího nedočkavého testu.

@clairet
Řešila jsem to se svým gynekologem. Nejdříve říkal, že by tomu dal tak rok. No, nakonec mi teprve za 14 měsíců vypsal žádanku pro, tehdy ještě přítele, na spermograf, že by začal u něj. Ten měl vše ukázkové. No, dva měsíce na to mi vypsal žádanku na hormonální profil, že si mám další měsíc zajít 2.-3.dc na odběry. Už jsem nezašla. Ale já asi byla i málo akční. Pracovala jsem a studovala, do toho pak plánovala svatbu. Neřešila jsem bazální teplotu, ani ovulační testy. Navíc mi všichni říkali, že na to moc tlačíme, přitom jsem to cítila jinak. Naopak jsem už nevěděla, co dělat méně, abych na to tak netlačila. 🙈 Jediné co, tak jsme prostě měli celkem pravidelný sex. Otěhotněla jsem asi po 16 měsících. Přesně týden po svatbě a asi to tak mělo být, že jsem si užila i pěknou rozlučku, svatbu se vší parádou a ještě jsem stihla v 6.mesici inženýrské státnice. 😅
Jediné, co jsem celou dobu zobala, tak byl drmek, vždy tři měsíce, pak měsíc pauza a kyselinu listovou. ☺️💪 Tu zobu od nového roku i teď. 😅
@rebe
Ano, je to tak! A to jsou pořád ještě s námi. Ale neumím si představit, že mi jednou řekne - mami, já se stěhuju.. 😱 vůbec.. 😅 hezky si najdu něco hned vedle. 🤣
@clairet
Zkoušela jsi dnes testovat? ☺️
Já se držím, testovat budu zítra. Ale jsem napnutá. Dneska je první den, kdy to můžu teoreticky dostat. Bolest v podbřišku je druhý den, ale ms nic.. 🙏 tak snad to tak zůstane. Poboliva mě podbřišek málo, a sem tam. Prsa nic. ☺️ Už se začínám sledovat. Jsem hrozná 🙈😅
@keckac dnes jsem netestovala a zkusím vydržet až do vynechání ... to by mělo být v neděli ... tak můj cíl je testovat až v pondělí 😀 ... ale to už budu mít podle mě jasno podle teploty ... ta se tedy zatím drží nahoře 🙂 Ale jinak nemám pocit, že bych měla být těhotná, takže to spíš nevidím. Se snažením ještě nějaký měsíc vydržím a pak bych asi pro náš klid alespoň ten spermiogram ... asi by mě to uklidnilo, když bych věděla, že je to ok nebo naopak, že je třeba tomu z nějakého důvodu pomoci ...Tobě držím moc palce se zítřejším testováním a hned dej vědět ... jsem nervózní za tebe 😀😀
@clairet
Děkuju mooooc... 🙏🤗
No, já tě tedy obdivuji. A vůbec nechápu, jak jsem mohla při prvním být tak klidná a netestovat se dříve, než s vynecháním. Ale to asi bylo tím, že jsem neměla úplně představu, kdy mám ovulaci (měla jsem nepravidelnou ms a celkem dlouhé cykly) a až teď vím, kdy ta ovulace zhruba je a až po porodu mužů říci, že se mi to relativně srovnalo na těch 28-30 dni. V prosinci tedy 31, ale to pořád je v pohodě. Navíc teď bezpečně vím, že proběhlo, co proběhnout mělo, v ten správný čas, aby se zadařilo. Tak možná proto jsem nedočkava. 🙈😅🙏
Dám určitě vědět. Zatím to nemám.
Ta teplota vypadá docela slibně. Testy, ať už u partnera, nebo u tebe hormonální profil, je podle mě to nejmenší. Dnes bych si ho vydupala třeba už po 4-6 měsících. Ne, až by to rok nešlo. Ale držím pěsti, aby to vyšlo a případně, kdyby ne, tak aby vše bylo v pořádku. 🙏🤗🍀🍀🍀
Ahoj holky, jak to tady čtu, jsem úplně napnutá s vámi 🤗
My bychom rádi druhé miminko, ovulaci jsem měla pravděpodobně včera, podle toho jak strašně mi bylo 😅 snažení proběhlo v pondělí a bohužel ze zdravotních důvodů to teď nemůžeme ještě zpecetit 🤦🏻♀️ takže jsem se trochu upnula na ten pondělní pokus a teď budu netrpělivě čekat jestli dostanu MS nebo ne 😅 při prvním těhotenství se nám zadarilo taky dva dny před naměřenou ovulací, tentokrát jsem neměřila...
No takže si tady čtu vaše zkušenosti a testy a držím moc palce, tak za 14 dní mě to čeká taky 🙏😅❤️
@elllienka
Jo, je to napínavé. Děkuji za odezvu, je fajn, když člověk ví, že není jediný. Že ty pocity máme skoro všechny podobné. 🤗
Stát se může cokoliv, i to, že se zadařilo i se sexem dva dny před. Jak sama píšeš, máš vlastní zkušenost. 🤗 Tak držím pěsti, aby se zadařilo. 🙏 🍀🍀🍀
No, já jsem taky celá divá z toho, že by to klaplo..za 1) hned takhle napodruhé, za 2) já jsem minulý týden prodělala covid a za 3) prostě bych to asi nechápala. 😅
Každopádně, dnes ms nedorazila. Zítra zkusím testnout. A dám vědět. 💪☺️😅
@elllienka
🤩 Tak snad. Já jsem asi pořád taková trochu opatrná. Ale taky si myslím, že to vypadá velmi dobře. 🤩🙏 Jen jsem holt typ, co potřebuje pořád nějaké ujištění. 😅🙈
@clairet
Otestuji! Doma už žádný test nemám. Takže si doběhnu do lékárny pro clearblue a dám určitě ještě vědět. Ale ty taky dej vědět! 🙏 Bylo by to skvělé, kdyby to klaplo i u vás! ❤️🍀🍀🍀
Jinak vám moc děkuji. 🙏
@arevb
Musím říci, že mě v podbřišku skutečně píchá. Ne celý den, ale opravdu mě sem tam poboliva! Je to méně intenzivní, než před ms, bych řekla 🤔 🙈🙏 Takže taky doufám, že se menstruace už nedostaví. Ona se tedy dostavit může i v případě, že bych byla těhotná, ale v tom případě doufám, že se vajíčko dobře uhnízdilo a vše dobře dopadne. A test bude jen sílit.
Klidně mi tu tykejte. ☺️
Každopádně ti (dovolím si) držím moc a moc pěsti, aby se mrška nedostavila a brzy jsi měla pozitivní TT.. 🍀🙏 vím, že je to vždy strašné zklamání. Znám to ze snažení o první miminko. A vidíš.. trvalo to necelý rok a půl a už mu je 21 měsíců. ☺️ Vždycky si říkám, že tu prostě jsou ty malé dušičky a vyberou si svojí maminku v ten správný čas. ❤️ Tak držím pěsti, ať si že brzy nějaká malá dušička najde. ✊✊✊
@keckac jj, to snažení je boj. Jsme se rozhodli ještě pro třetí minčo. 🙈 S prvním jsem otěhotněla v podstatě hned, pak druhé těhotenství asi po 4 měsících snažení, ale to skončilo spontánním potratem v 9 týdnu, pak se zadařilo za 2 měsíce po potratu. Mám děti 3 a 6 let a teď už to už těch 8 měsíců nejde, už jsem byla na gynde a doktor mi řekl v podstatě, že co bych chtěla, že už nejsem nejmladší...je mi 37, tak uvidím. Ale ty už máš pěkného ducha
@arevb
No.. to je od doktora pěkně taktní. 🙈 První jsem stihla ještě před 30, teď už je to taky po 30.. ☺️ já myslím, že to půjde. Jsou to nervy a boj, jak píšeš, ale když to člověk opravdu chce, tak ve většině případů se cesta k miminku najde. Tak snad to vyjde! 🙏
Jinak moc děkuji. Doufám, že v pondělí už bude čárka hezky vymalovaná. 😅🙏
Tak ženy nevim nevim … testovat se mi nechce … bazální teplota pořád drží nahoře (se srovnáním oproti minulému cyklu, už by měla teď před ms padat dolu) … jen mě od ráda bolí v kříži a to je vše 🧐
@clairet
Pane jo! To vypadá taky nadějně. Určitě s testováním vydrž. Však už jde jen o dva dny. 🙏 Jak jsi sama psala, pak bude jistota. 🙏 Moc držím pěsti, aby teplota i zítra byla vyšší a v pondělí, aby tam byly dvě čárky. Nebo minimálně duch. ✊✊✊🍀🍀🍀
Mě dnes není nic. Necítím ani podbřišek, prsa nebolí.. 🤔 a koupila jsem si ten clearblue.. tak jsem na to taky zvědavá. 👍🙏
Ahoj dámy, tak jsem dneska 17dpo.
Přikládám test, jak krásně sílí. Ms se během víkendu nedostavila. Podbřišek trochu bolí, prsa maličko také a přidala se kovová chuť v puse.
Test
12dpo
14dpo
17dpo
A samozřejmě jsem si udělala i clearblue. Podle poslední ms jsem začala 5.tyden. Dneska se objednám k mudr. Tak snad vše bude v pořádku. Jsem z toho úplně paf! 🙈😱😅🥳❤️❤️❤️
@keckac na fotkách je krásně vidět jak testíky sílí 😉 moc moc držím palce, aby mudr potvrdila a bylo vše ok 😉🎉 … já si budu muset ještě počkat … teplota klesla, takže dnes nebo zítra ms dorazí … ani jsem tehu test nedělala … už jsi tu novinku říkala doma manželovi nebo čekáš až potvrdí doktor? 🙃
@keckac krásné testy 😍🍀,moc gratuluji
@clairet
No, my jsme zrovna o víkendu stěhovali nábytek, tak jsem to doma samozřejmě řekla, že tu ta šance je. Aby mě muž moc nehonil s tím taháním nábytku. Připravujeme samostatný pokojíček pro syna. No, a měl samozřejmě radost. 🥳 Miminko oba moc chceme a po první zkušenosti jsme ani nečekali, že by to vyšlo takhle brzy. 🤩🙏🥰 Ale oba víme, že dokud nám mudr neřekne, že je vše v pořádku, je to velký otazník.
Jinak moc děkuji. A je mi líto, že u tebe asi nic. Vypadalo to taky nadějně. 🍀 držím pěsti, aby to klaplo co nejdříve. 🙏
@katherine177
Děkuji moooc..🍀❤️

@clairet
S tím naprosto souhlasím. Jak já bych se šla s malým zabavit ven, teď bylo tak krásně. 🙏 To bych hned měla jiné myšlenky. Ale jsme zavření už asi 11 dní a už je to vážně ubíjející. Už nikdo neví, do čeho píchnout. 🙈😅
Jinak s tebou naprosto souhlasím. Doba je holt v tomhle taková uspěchaná a nedočkavá.
@teress1215
Děkuji ❤️ tak uvidíme 🤗 v pátek dám vědět. 💪