Slabá čárka na těhotenském testu
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dnes jsem si dělala první těhotenský test a vyšly mi obě čárky, ale ta jedna je světlá, ale je prostě viditelná. Mimčo zatím žádný nemám a tak s tím nemám zkušenosti. MS jsem měla dostat dnes, ale zatím nic. Přidám i fotku, ale mám špatný foťák na telefonu, takže je to rozmazaný, tak nevím, jestli to uvidíte. Ale i tak děkuji za rady

@junkka to by bylo fajn. Jen mě spíš zaráží ten včerejší test...druha se neobjevila vubec 😢
@mickey1234 tak uvidis, ono je to v tech začátcích takový nejasný a nejistý to testování. Já třeba viděla čárku už 4. den po sobě a manžel se mi az ted přiznal, ze on ji neviděl vůbec, ale dělal ze jo 😀 musíš vydržet a testovat :-/ 🙂 já zkoušela i různý druhy
@junkka 😀 tak to je hezky 😀 dobře,děkuju ti moc za radu. A mas zkusenost s digitalnim testem? Je lepsi? A pry se da pouzit vickrat ...
@mickey1234 a delas si ty testy vždy z ranního moce?
@mickey1234 to jsou vyhozene peníze, staci ti klasicke od dr. maxe. Ale pokud chces investovat, klidne. Jen mi to prijde zbytecne🙂 O víckrát pouziti nevim, napr. Clearblue je myslim jenom jednoraz.
@linee aha...no ja si to taky myslím,ze jsou to vyhozene penize...no,z ranni jsem nedelala. Oba dva byly delany odpoledne... 😒
@mickey1234 tak to radsi udelej z raniho, aspoň ted na zacatku a doporucuji obden, aby si videla, jak carka sili. Drzim palce🙂
@linee budu zkouset 🙂 a děkuju 😉
@mickey1234 já si dělala jeden ten digitální spis jen tak pro sebe. Bylo to hrozně magický na to čekat az se ukazou ty týdny. Pak jsem si to vyfotila na památku. Jako je to zbytečný a drahý, ale pěkný. Ale dělala jsem ho.az když jsem mela par dni pozitivní ty normální 😀
@junkka jasně. Tak ja vyzkouším napred ty klasický a uvidím 🙂 dekuju
Ahojky holky tak nevim dneska jsem teda testovala ale mamatest nebyl musela jsem si v kaufu koupit pepino a carka tam je ale ta je slaba jak caj ☹ tak musim doufat v zazrak a pockat do pondeli na doktora.. 😒
@babetka131 no ja si myslim ze je to krasny duchacek.. zadny brejleni nahybani monitorem. jde videt krasne.. zkus za dva dny zda sili a jinak gratulace.
@babetka131 držím palce...je tam!
Ahojky holky tak dneska na ultrazvuku jen stinecek jeste nic neni videt jinak sliznice 8mm bazalni teplota furt 37,3-37,5 tak nevim mam prijit za tyden na kontrolu kdyz mrcha nedorazi..tak nevim vidim to blede..jinak tady vidim testicek pozitivni rekla bych ze je to doma 😉
Dnes ráno a dopoledne.. Dr. Max mi ukazuje pidi ducha po limitu. Tak jsem už na prášky.. 😠 Možná zkusím jít na krev.
@alisi86 ahojky ja jsem mela taky takovy dusiky pred cca 3 dny a dnes u doktora nebylo nic videt (doufam ze jen zatim) tak nevim no ale rekla bych ze bys mela zkusit jinou znacku testu pac jsem prave taky cetla ze mamatesty delaji falesny duchy...mozna mas pravdu ze krev by byla asi nejlepsi reseni ;) drzim pesti ;)
@linee test jsem si nedelala rikala jsem si ze me doktor posle na krev treba ale neposlal...na ultrazvuku videl stinecek ale rikal ze to muze byt cokoli :D myslim ze jsem to uz psala..ja to s tema testama mam takovy nahnuty pri minulym tehu jsem mela pozitivni test az pri 3 tydenim zpozdeni.. ted mam 7 dni zpozdeni..ale zkusim teda Dr. Max slysim na tyhle testy samou chvalu...
@babetka131 Já myslím, že můžete. Gratuluju. Přesně takhle jsem to měla u syna, test jsem si dělala v den, kdy měla přijit menstruace. A nepřišla...místo toho mám už tři roky doma toho nejlepšího chlapíka 😀

@mickey1234 tak já měla prvně carecku skoro neviditelnou a cca 10 minut po limitu. A po limitu se ukazovala ještě par dni. Takže pokud tam nějaká čárka je, tak si myslím ze limit nehraje roli 🙂