Slabá čárka na těhotenském testu
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dnes jsem si dělala první těhotenský test a vyšly mi obě čárky, ale ta jedna je světlá, ale je prostě viditelná. Mimčo zatím žádný nemám a tak s tím nemám zkušenosti. MS jsem měla dostat dnes, ale zatím nic. Přidám i fotku, ale mám špatný foťák na telefonu, takže je to rozmazaný, tak nevím, jestli to uvidíte. Ale i tak děkuji za rady

Ahojky holky tak dneska jsem byla u doktora sliznice 8mm tehu priznaky trvaji ale neni nic videt tak me konecne poslal na krev odpo si mam zavolat na vysledky..tak drzte pesticky 😉
@doreen27 moooooooooooooooooc držím palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já, dělala mamatest dnes ráno, hned tam vylezla druhá čárka duch, 6 dní od zpožděni, a pak jsem šla do práce a samozřejmě křeče v břiše a začala krvácet, i když slabě, ale dostala jsem to, tak za mě mamatest nespolehlivý ☹
Tak holky test z krve negativni a rekla bych ze to dneska dostanu..krece v brise prsa prestaly bolet a i bricho splasklo takze mamatest slabe pozitivni opravdu neznamena nic dneska 16 dni zpozdeni z ceho nevim asi to bude jeste po tom zamlklem tehu rozhozene i kdyz uz jsem jedny mesicky mela.. ☹ tak zas priste...ale vam vsem preju hodne pozitivnich testiku a hlavne potvrzeny tehu od doktoru!! 😉
Ahooj, pani doktorka me objednala az na 29.cervna..tak snad to potvrdii😊. Ale pak me testik uz ukazal krasnou carku..
@ana_stazie no muzes byt tehu a nemusis..ja mam silnejsi duchy nez je tenhle a pry tehu nejsem a mam 3 tydny zpozdeni skoro..ja vim ze to asi slyset zrovna nechces ale nevim no zkus testnout za dva dny pripadne tyden a uvidis 😉 to uz by mela byt silnejsi..
Dekuji😊, tobe at se brzy zadarii😉
ahoj holky, na kontrole cca 7tt 7plus0 a nebylo srdíčko :((( bojím....
@makronka1986 ahojky neboj se mě bylo vidět srdíčko taky až o týden později..držím pěstičky ať na další kontrole buší jak o závod 😉
dnes jsme prisli o miminko, 10tt ☹☹☹
@makronka1986 To je strašné, držte se:( Bude líp
@makronka1986 to mě moc mrzí, drž se.
Díky♥♡♥
Ahoj holky, máte hezké dušíky, nebo už i čárky.Ale proč testujete ještě před očekávanou ms ? Snažíme se 1,5 roku, ale niky jsem netestovala dřív.Jen se ptám, jsem zvědavá.Moc děkuji a přeji hodně štěstí, K
@karlos12 protože se člověk těší a doufá...a každá naděje posílí a pomůže...není dušík, je to brzy...je dušík, je naděje...to je snad pochopitelné 🙂) člověk doufá a každý měsíc je dlouhý a každý den navíc je dlouhý...
@makronka1986 ale co když není ? Já se tak bojím, že raději netestuji 😒 Ale tomu rozumím 😉
@makronka1986 ahojky to me strasne mrzi :'( opravdu moc ☹ vim jak hrozny to je..moc Ti preju abys byla co nejdriv zase v poradku a brzo zase cekala miminko..drz se! <3
Uplně to testování chápu, jsem taky vždycky nedočkavá, muž mi vždycky nadává , že jsem jak malá :D ale proč ne, naděje musí být
Ahoj holky testovala jste nektera treba 9DPO?vyslo vam neco nebo je to brzy?zvedavost je zvedavost 🙂
@doreen27 děkuju!!!
Ahoj holky,mohla bych od vas slyset,co byste na mem miste delaly vy.Jde o to,ze dnes bych mela dostat menstruaci (28DC),ale delala jsem si TT z duvodu,zda mam pokracovat v brani utrogestanu ci ne.s doktorem jsem byla takto domluvena,brat utrogestan od 17DC-26DC,a v den menstruace udelat TT,kdyz vyjde pozitivni,tak v utrogestanu pokracovat.Dnes rano mi na TT vyslo toto.Braly byste ho jako pozitivni?dekuji za nazor 🙂 otocila bych se na doktora,ale ma dovcu...

@svlocka pockaj i na 10 dni ...a rano ako a zobudi tak hned prvi moc ...potrebuje na tet 🙂