icon

Slabá čárka na těhotenském testu

andulka92
22. dub 2015

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dnes jsem si dělala první těhotenský test a vyšly mi obě čárky, ale ta jedna je světlá, ale je prostě viditelná. Mimčo zatím žádný nemám a tak s tím nemám zkušenosti. MS jsem měla dostat dnes, ale zatím nic. Přidám i fotku, ale mám špatný foťák na telefonu, takže je to rozmazaný, tak nevím, jestli to uvidíte. Ale i tak děkuji za rady

Slabá čárka na těhotenském testu
Strana
z7
lucinka58
3. črc 2015

@emily2015 Otázka co je to za test. Pokud je to mamatest, tak bych zkusila si koupit jinej, protože mamatesty dělají falešný duchy. Rozhodně to není žádná dálnice, ale něco se tam očividně rýsuje 🙂 Být tebou bych si klidně koupila digitální test od Clearblue (nebo jakýkoliv od nich - jsou nejspolehlivější) a budeš to vědět jistě..... 🙂 A podle výsledku dalšího testu se rozhodni 🙂

emily2015
3. črc 2015

@lucinka58 děkuji moc za tvoji reakci.pro jiný test se dostanu nejdřív zítra nebo dokonce až v pondělí ☹ proto takto váhám a dotazuji se.Přemýšlím,jestli neudělat ještě jednou tento samý,ale výsledek bude asi pravděpodobně podobný...

doreen27
8. črc 2015

@emily2015 urcite udelej jiny test a hlavne jine znacky. Mamatest dela opravdu duchy a neni proto takhle na zacatku spolehlivy 😉

adela888
28. srp 2015

Co myslíte? silnější čárka dělaná v poledne, slabší čárka (téměr neviditelná) cca 13:30. Mám hodně nepravidelný cyklus, takže podle MS se řídit nemůžu ☹

monulli
1. zář 2015

@adela888 Ahoj Adélko, dle toho prvního testu bych to viděla nadějně.... ale zase ten druhý... Třeba si neměla v moči tolik hcg, když to bylo dělaný odpoledne...Moč se mohla naředit pitím a nebo jestli si dělala test cca po dvou hodinách, když si psala,že první byl dělaný v poledne... Písni jak si dopadla! držím palce

doreen27
10. zář 2015

ahojky holky tak jsem tu zas :D potrebuju poradit..tento cyklus casovany styk s clostikem..ovu byla 15 DC a dneska jsem 21 DC a pac mi neni zrovna nejlip zvracela jsem a mota se mi siska a k tomu podezrele krece v brise tak jsem si udelala vcera test a nic bilo a dneska duch...v limitu podotykam..myslite ze by to mohlo byt videt tak brzo?? :O pridam foto..jsem z toho jelen taky nevim jestli tam ten duch fakt je nebo jestli uz mam vidiny..na fotce nic moc ale jinak jde videt celkem pekne :P predem dekuju za nazory...

snazimese2015
10. zář 2015

@doreen27 já ji vidím 🙂 mám podobnou

doreen27
10. zář 2015

@snazimese2015 juuuu nejsem blazen i muj ju vidi 😀 no jo mame to podobny a kolikaty jsi den cyklu??

snazimese2015
10. zář 2015

@doreen27 jo milá zlata to kdybych vědela 🙂 🙂 🙂 přestala jsem to hlídat a počítat a k tomu mám rozhozený cyklus 😉 😉

doreen27
10. zář 2015

@snazimese2015 aha ☹ to znam moc dobre neboj predminuly cyklus jsem mela pres 60 dni je to blby :-\ to chce asi nejak nastartovat...

snazimese2015
10. zář 2015

@doreen27 já su v klidu,jednou to prostě to mimi příjde jenom nevím kdy 🙂 🙂 🙂

doreen27
10. zář 2015

@snazimese2015 no to ja uz teda v klidu nejsem po deseti letech snazeni uz jsem unavena z cekani...uz aby to bylo 😀 v unoru jsem potratila ve 13 tt tak jsem o to vic napjata.. ☹

snazimese2015
10. zář 2015

@doreen27 deset let? páni ,já se fakt hodila do klidu,našla jsem si nového konička ,zní to divně ale co mám za kámošku Janku jsem o dost klidnější,mě se cyklus upravil po kontryhelovém čaji 30 dní plus minus 5 dní,ale předtím díky dietam jsem ms měla tak 4 do roka ,poslední rok se snažím dát do kupy a jde to.jinak jím víc zeleniny a ovoce,jen poslední dnyfurt žeru,já bych to nepostřehla vůbec ani že víc chodím na wc kdyby na to neupozornila janka,přestala jsem se hlidat,proto včera v 11 večer test a ta druhá vyšla do minuty a po zaschnutí je tam a je silnější,jen mě na jiné skupině jedna spražila že je to ryska ,tak nevím jestli mám vůbec testovat dál,ale asi tomu zase nechám volný průběh

doreen27
10. zář 2015

@snazimese2015 jeee na takovy urypany zensky se muzes vykaslat 😉 pokud tam vyskocila carecka i kdyz slaba do limitu pak je to vetsinou jasny..ja jsem je mela vzdycky az po limitu akorat jednou byly dalnice a to pak stejne nedopadlo..no popravde ja jsem zkousela gynex kontryhel mi nejak nepomohl a gynex taky ne 😀 brala jsem ho dva cykly a vzdycky kdyz mela byt ovu tak jsem dostala zanet :-\ takze snazeni zadny...ted jsem mela po clostiku 5 foliku na pravym a dva na levym vajecniku tak snad aspon jedno vajicko bylo schopny 😀 no obdivuju tvuj klid opravdu ja jsem jak na trni 😀 uz jsem opravdu zoufalka :-\

snazimese2015
10. zář 2015

@doreen27 já jsem klidas pořád ,nikdo to nechápe jak můžu být v klidu 😀 ,ale jsem nic mě nerozhodi jen tak .Prosím tě nejsi zoufalka ,neboj se určitě to vyjde a budeš mít mimiska moc ti to preju 😉 😉
Ten kontryhel mi pomohl a zkoušela jsem i tu listovku ,ale ta mi moc nesedla ☹ tak piju čaje a jím vic zeleniny a ovoce 😀 😀

doreen27
10. zář 2015

Je pravda ze zmena jidelnicku hodne pomuze..no treba uz to vyslo jak je carka v limitu tak je to dobry znameni 😉 moc dekuju snad uz se nam to tam klube obema 😀 no ja jsem mela od doktora napsany acidum folicum a bylo to asi celkem dobry cysty se tak moc nedelaly a i delka cyklu se upravila...ono na kazdyho plati neco jinyho no 😀 tak uvidime zkusim testnout zas v sobotu treba carecka zesili :-P

snazimese2015
10. zář 2015

@doreen27 já testnu taky až v sobotu a když tam nic nebude ,tak budu doufat že to vyšlo aspoň tobě 😉 😉 😉

doreen27
11. zář 2015

Vyjde nam to obema 😉

snazimese2015
11. zář 2015

@doreen27 snad 😉 😉

doreen27
12. zář 2015

@snazimese2015 hoja tak jak jsi dopadla?? U me carka nesili ☹ pockam do MS ale asi z toho nic nebude..

tehulka1167
12. zář 2015

@doreen27 Já jí měla taky dlouho celkem pěknou a pak slábla- biochemický těhu i z krve potvrzen pokles Hcg.

snazimese2015
12. zář 2015

@doreen27 ahoj nic nesili ,takže se budu snažit dál ,já jsem to tušila ,možná ta paní co mi řekla že je to ryska měla pravdu 🙂 🙂 🙂 🙂 ještě že jsem se na to moc neupinala

snazimese2015
12. zář 2015

@doreen27 vidíš jo vrch ve středu kolem 11 večer ukázala se hned dnes ráno mi přijde že je stejná nebo slabší

doreen27
12. zář 2015

@snazimese2015 hmm vidim no sme na tom podobne ta moje jde vic videt ale to bude znackou testu asi..jinak je stejna jak ta ve stredu..takze nic..no tak treba zas priste 🙂

doreen27
12. zář 2015

@tehulka1167 tak to me mrzi..no ja mam jeste 5 dni do MS..ale asi z toho nic nebude..mozna mam cystu ta ovlivnuje testy..

junkka
12. zář 2015

@doreen27 mně říkala doktorka na gyndě, že cysta nemůže ovlivnit těhotenský test. Tak nevím. Že musí být produkováno hCG, na nic jiného ten test prý nereaguje.

snazimese2015
12. zář 2015

@doreen27 před chvíli ksembsi udělala ještě ovu test ,a mám tam slabou čárku takže během příštího týdne by měla proběhnout ovulka ,tak na to vlitneme 😀

tehulka1167
12. zář 2015

@doreen27 ja mela pozitivni testy od 7 dne po transferu. A vidíš, ani ve snu by me nenapadlo nějaký biochemický tehu.

doreen27
12. zář 2015

@junkka mam cysty od chvile kdy jsem dostala mesicky a nacetla jsem o tom opravdu hodne literatury 😀 vsude se pise ze syndrom polycystickych ovarii zpusobuje spoustu cyst ktery muzou ovlivnit tehotensky test..byla jsem asi u ctyr doktoru a vsichni to potvrdili..a je pravda ze hodne testu uz jsem mela falesne pozitivnich..takze bez pochyb cysta ovlivnuje tehu test.. 🙂

doreen27
12. zář 2015

@tehulka1167 hmm kdo by to byl rekl ze tak jednoducha zakladni vec jako rozmnozit se muze byt tak slozita ☹

Strana
z7