Slabá čárka na těhotenském testu
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dnes jsem si dělala první těhotenský test a vyšly mi obě čárky, ale ta jedna je světlá, ale je prostě viditelná. Mimčo zatím žádný nemám a tak s tím nemám zkušenosti. MS jsem měla dostat dnes, ale zatím nic. Přidám i fotku, ale mám špatný foťák na telefonu, takže je to rozmazaný, tak nevím, jestli to uvidíte. Ale i tak děkuji za rady

@doreen27 to víš já jsem fakt asi mimozemšťan pac mi vyšel pozitivní další tehu test před dvěma dny večer ta 25 a dneska odpo zase nic ,no já jsem asi z jiné planety či co ,já se už fakt nechapu ,od dvou hodin mě jakoby pálí a bolí břicho až mě to dostalo do postele ,no jsem exot co si budeme vykládat 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Ale nejsi 😀 to se stava a testujes jednou znackou?? To dela hrozne moc..
@doreen27 ne dneska takovým obyc gravitest 😁😁😁😁 mám ještě v záloze ten benu test modrý co mi vyšel pozitivně ,ale jelikož jsem mimozemšťan tak mi to bude vycházet raz tak a podruhé tak 😀😀😀😁😁😁
Gravitest je super ten jedinej mi vysel pozit. Kdyz sem byla predtim tehu 😉 jinak zadnej 😀 takze nejsi jedinej mimos 😀
@doreen27 což to jsem ráda ,jinak vitej mezi exoty 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 teď pořád premyslim co mám vařit ,ve čtvrtek nebo v pátek dorazí má drahá polovice ,je strašně vybíravý v jídlu 😕😕😕😕😕😕😕ale brambůrky a cola mu jedou ,jeho spalování bych chtěla mít ,pac za chvilku to bude vypadat že ho tyram hlady ,když vypadam jak vorvaň skrizeny s dinosaurem 😀😀😀😀
Ale kde??? 😀 nevypadas tak treba budou // a na jidlo ani napomysli 😀
@doreen27 já s tím moc nepočítám ,ale vypadam teď jsem k tomu nafouklá jak pátrací balón a to nejsou ještě ani Vánoce ,nechci se vidět po nich 😁😁😁😁😁😁😁
Hmm to jsme na tom stejne...i kdyz ja furt doufam ze ve ctvrtek mrcha nedorazi a najdu dve dalnice 😀
@doreen27 tak já to tobě preju z celého srdce ,určitě ti to vyjde ,jen pro představu toto mě fotka z května než jsem si nechala stříhat vlasy ,přidej si k tomu nafouklé břicho a máš vorvaně 😀😀😀😀
Me se to neukaze pac jsem na mobilu v praci a nemam uz data 😀
@doreen27 což je škoda 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
@alexsan to už jsou krásné čárky, gratuluji 🌹. Přeji ať je vše v pořádku ☺️
@hanulinka77 no já mám za sebou v květnu samovolny potrat bez revize v 9tt, tak jsem se chtěla podělit a ujistit se, že to je na dobré cestě. 😊 Snad bude vše v pořádku, jsem úplně na zacatku. Moc dekuju 💕
Dobrý večer omlouvám se že ruším takhle pozdě večer ale chtěla bych se zeptat přes 15 minutami jsem si dělal těhotenský test a jedna čára byla vidět a ta druhá byla viditelná ale velmi málo tak bych se chtěla zeptat jestli je tady ta možnost že můžu být těhotná??
@stehlikovapetulka dobrý den chci se zeptat jak jste dopadla ? Taky mi vyšel nedávno teh. Test a taky slabá čárka .
Jsem tady nová a chtěla bych radu od zkušenějších. S přítelem se snažíme o miminko moc dlouho furt jsem na to myslela a nešlo tak jsem si říkala kde je chyba postupem času jsme začali stavět baracek dnes už máme dostaveno a ja si udělala teh.test jenže nevím co si o tom myslet přikládám foto

@snazimese2015 tak uvidis 😀 mas to nejaky zamotany 😀