Slabá čárka na testu
HOLKY prosím 9 radu... Dnes mám týden od vynechání MS a přijde mi že čárka sili málo že prostě ty dálnice nemám... Byla jsem minuly tyden v úterý na pohotovosti hrozně mě bolelo břicho... Hcg bylo 8... Pozvali mě na ráno na 6 a Hcg už bylo 12.5... Tak mě pozvali na zítra a v papírech mám napsáno incipientni gravidita... Měly jste některá tak slabou čárku na testech a přeci to bylo v pořádku? Jsem z toho jelen... Děkuji moc za odpověď

Děkuji za reakci... Do laboratoře nepůjdu když zítra mám naber hcg v nemocnici jinak bych šla hned 🙂 mě totiž přijde že týden po meskani MS by byla čárka taková... Jako poskočila to jo... Zítra budu vědět už na 100% jen to dneska nějak vydržet... U holčičky moji jsem. Si udělala test jeden jediný dvě tlusté čárky mudr a nic víc jsem. Neřešila ale teď? Který test je nejlepší? Koupím. Cokoliv už fakt asi
@monika76301 Já myslím, že ty dolní bílomodré jsou celkem fajn 🙂 Leda pak koupit Clearblue, který má být hodně citlivý a ukáže i přibližnou délku těhotenství. Sice to je týden od vynechání, ale pokud přesně nevíš, kdy byla ovulace... Tak to ber s rezervou a nestresuj se tím, že čárka není úplná tlustice. Ale podle mě ten test označený jako 36 DC (asi dnešní?) je krásný 🙂 Zítřejší hodnota HCG toho stejně řekne nejvíc 🙂 Držím moc palce !!!!
@kubikulik jo ten je z dnešního rána a je to benu citlivost 25... Já jsem měla clear Blue v sobotu a bylo tam 1-2 tt a ovulaci jsem měla nevím kdy protože ovu testy negativní byly az do 15dc pak manžel odjel do lázní tak jsem netestovala radši
@monika76301 Tak citlivost 25 je hodně, klidně ještě zkus koupit nějaký s citlivostí 10. Já vždy měla zásobu Mama testů, ty citlivost 10 mají. A byla jsem s nimi moc spokojená. I když na ně někdo nadává. Ale opravdu bude lepší počkat do zítra 🙂)))
Ja jsem to taky tak bohužel mela tyden vynechana ms a carka pomalu silila, posledni den byla asi jako ta tva na tom poslednim testiku, do toho spineni a dalsi den rozjeta menstruace a bylo po vsem... Ale verim ze ti to vyjde, hlavne bez stresu 🙂 uvidis jestli ti to hcg bude zase stoupat.. Hodbe stesticka a držím palecky 🙂
Jo dělala jsem. Mamatest ráno je ten úplně dole fialový... Vydržím jen jsem chtěla. Trošku uklidnit že je nějaká naděje... Jinak se snažíme. Úplně první měsíc po 4 letech co jsem. Měla. Tělísko a moje holčička má 4 roky a byla také na první pokus... Takže beznaději nepropadam spíš zázrak že to vyšlo takhle brzy... Prostě minulý měsíc vytáhli tělísko byla 1. MS a druhá už nedorazila.... Jsi hodná děkuji za radu dám. Ti vědět co a jak
@nikaleta no možné je všechno takže se nechám překvapit moc bych si miminko přála když už ta naděje tady byla samozřejmě 🙂 takže jsi byla tehu a odešlo to s MS nebo jsi musela na revizi? A kolik jsi. Měla hcg v krvi?
@monika76301 Dokud se nerozjede ms, tak nadějě umírá poslední. Moc držím a dej vědět 🙂
@monika76301 tak dej pak vedet jak jsi dopadla, spineni nebo bolesti nemas? 🙂 ta nadeje je peklo, taky jsem pak byla zklamaná, ale pokouset se budeme dal. Hele hcg netusim jela jsem jen podle testu kazdy den, zvysovalo se to a pak krasna carka, jenze jsem po celou dobu lehce spinila. Tak jsem se objednala na kontrolu ze mi vemou krev a ten den kdy jsem sla se mi spustila menstruace a sileny krece do podbřišku, v životě jsem takovy bolesti nemela a druhej den jsem citila na zachode ze ze me vypadl jak spunt neceho a najednoz bolesti byli fuc :( ale na revizi jsem nesla, odeslo to s ms
@kubikulik jo já jsem taky toho názoru 🙂 jsi zlatá urco se zítra ozvu
@nikaleta nene já vůbec nespinim ani náznak nic jen bílý výtok jaký bývá v těhotenství.... Bolí mě šíleně prsa po stranách jinak břicho v pohodě... Určitě dám vědět snad se brzy zadari a bude to v pohodě snažíte se dlouho???
@monika76301 tak kdyz si takhle ok tak opravdu nadeje umírá posledni a hrozne držím palecky aby ti to dopadlo dobre 🙂 volny prubeh ale tohle se zadarilo/nevyslo hned na poprvé. Koupila jsem si ted jeste kontryhel tak uvidime🙂
@nikaleta a ber i kyselinu listovou ta je super i před otěhotněním.... Já jsem i delozni sliznici vysokou 16 mm takže mimi má peřinku dobrou jen ty čárky mě serou... Podle násobení hcg by dneska v krvi mělo být 64jednotek
@monika76301 kyselinu beru hned od zacatku snazeni 🙂.. No tak uvidis zitra az ti krev vezmou, snad to budes mit vyšší.. To čekání je des co :D
@monika76301 Já si myslím, že tohle je jasné těhotenství v tak brzkém týdnu 🙂
@nikaleta jo nesnáším čekání tohle je pro mě ocistec
@barchen možná jsem to blbě napsala ale mě už týden meska MS ne že ji mám za týden dostat i tak myslíš že je ta čárka ok?
@monika76301 Já to pochopila, že už týden mešká. Budeš tak v cca 2-3 týdnu těhotenství, myslím, že ta čárka je naprosto v pořádku. Na těch Mamatestech jsem měla stejně silnou a stupňovalo se to pomalu. A nikdy ta druhá čárka nebyla tak silná, jako ta, co tam je předkreslená.
@barchen jeeee a všechno. Dopadlo dobře?
@monika76301 První dítě má 20m, druhé na cestě 🙂
@monika76301 nestresuj se. Nic tím nezmenis . Podle mého si šla všude brzy.
@lachtanice86 ale já nešla sama od sebe... Léčím se s alopecii dělali mi testy a bylo 8 a před dávkou kortikoidu...
@monika76301 hele tak ted mi volala sestra pac jsem dnes byla na druhem odberu a prvni odber jsem mela hcg 37 a ted 5..tak jen tak pro predstavu jak ses me ptala 🙂
@monika76301 já měla dostat v po. Ve čt jsem byla na hcg a bylo 375 jednotek. Tedy 4.den vynechání ale věděla jsem kdy byla ovulace. Krev byla odebrána 15dpo. Nezbude než čekat
@nikaleta jejda to je mi líto zítra dám určitě vedet jo co a jak
Drzim moc palecky, dej vědět 🍀 🍀 🍀
Ahoj tak je to v pořádku hcg roste ukazkove dnes jsem měla 120.4 pět dní zpět 12.5 mudr říkal že to vypadá moc dobře
@monika76301 super, tak si to uzivej a drzim palecky at to dopadne dobre 🙂 gratulace
@monika76301 Taky moc gratuluji 🙂

Incipientní gravidita znamená graviditu v počáteční fázi.. tzn.na samém začátku 🙂 Na spodních testech je vidět, že čárka sílí, tak tomu dej ještě čas. Zajdi do laborky na Hcg s větším odstupem, ať vidíš posun 🙂