icon

Slabě pozitivní těhotenský test. Co myslíte?

nikola988
31. srp 2021

Ahoj holky , prosím poraďte my .
Jsem 3 měsíce po potratě a zda se my ze mám na testu slabého ducha .
Co myslíte ?
Děkuji

Slabě pozitivní těhotenský test. Co myslíte?Slabě pozitivní těhotenský test. Co myslíte?
klokanka31
31. srp 2021

@nikola988 Je tam 🙂

maca917
31. srp 2021

@nikola988 ano něco tam vidím, ale vyzkoušej ještě další den, jestli čárka sílí 💪 😉

nikola988
autor
31. srp 2021

@maca917
Děkuji za odpověď , mám strach ze to zase dopadne špatně .
S přítelem by jsme chtěli miminko ale před 3 měsíci jsem musela na přerušení těhotenství v 11 tt .
Tak mám strach .
Už jsem si myslela ze jsem blázen a namlouvam si to :D

maca917
31. srp 2021

@nikola988 naprosto tě chápu, zažila jsem 1x zamlklé těhotenství v 8 týdnu 1x samovolný potrat v 6 týdnu a před 3 měsíci porod mrtvého miminka v 7 měsíci těhotenství. Ale pořád neztrácím víru a věřím, že to dopadne. Stejně tak jako tobě uvidíš. Je to opravdu náročné na psychiku, snaž se být v pohodě. Vím, že jsem tě teď asi vystrašila, ale co se stalo mě nemusí se stát hned tobě. Navíc se říká, že dva potraty jsou naprosto normální a až po 3 se to začíná řešit. Holt takový je život a patří to k němu. Každopádně většinou se už potrat neopakuje. Já mám určitý problém, díky tomu jsem měla ty potraty. Přeji ti ať ti to dopadne 😉💪

skarma007
1. zář 2021

ano, něco tam vidím 🙂

klokanka31
1. zář 2021

@nikola988 Neboj jednoho dne to vyjde a budeš mimčo mít 🍀

lalolita
1. zář 2021

@nikola988 vypadá to nadějně,ovšem nechci to zakriknout měla jsem před měsícem stejně a bylo to nejspíš biochemické.

nikola988
autor
1. zář 2021

@lalolita dneska jsem dělala další test čárka pořad slabá

nikola988
autor
1. zář 2021

@maca917 tak to mě mrzí je to nespravedlivé . Někdo má spoustu děti a nestar se o ne , někdo chce jedno dal by mu vše a nemá žádné .
A test opět pouze slabounky .

maca917
1. zář 2021

@nikola988 to máš pravdu. Nechápu proč to tak je. Ale věřím že to vyjde znova a tentokrát už úspěšně 😌
Nejlepší je testovat obden, pak je to vidět lépe.
Tak uvidíš. Přeji ti, aby ti to vyšlo. 😌 Dej pak zase vědět.

nikola988
autor
2. zář 2021

@maca917 Dneska ráno test pozitivní ale začala my slabá menstruace takže asi zase nic :(

maca917
2. zář 2021

@nikola988 aha, to mě mrzí 😞 ale někdy to k tomu bývá, tak ještě neztrácej naději. Pokud to není hodně silné krvácení

petula.bir
2. zář 2021

@nikola988
Já také měla pozitivní test a v den ms a další cca týden jsem špinila - (pokud je to hnědé špinění - je to lepší - zbylá krev z předešlého cyklu, pokud je to jasná červená krev asi bych to viděla na biochemické těhotenství)
A i po týdenu co jsem hnědě špinila mám nyní ročního chlapečka ❤️

nikola988
autor
2. zář 2021

@petula.bir tak to je super <3 .
Já trosku splnila hnědé ale i trosku světle krve.
Takže je to asi ztraceny :( no uvidím .
Ale tak snad to vyjde příště .

nikola988
autor
3. zář 2021

@maca917 tak menstruace je jako obvykle a na testu pořad jenom slaboucka čárka , takže tedka s toho asi nic nebude , tak snad příště .

lalolita
4. zář 2021

@nikola988 to mě mrzí,vím jaké to je,když čekáš,že to vyjde a ono nic.😣 Tak snad příště 🍀🍀❤️

maca917
4. zář 2021

@nikola988 to je mi líto 😞 ale neboj, určitě se to podaří příště 😌

nikola988
autor
4. zář 2021

@maca917 snad ano , ale už my to leze na mozek .
Doktoři nám řekli ze jsme oba zdravý , napřed zamlkle tehu , tedka tohle . ...

lalolita
4. zář 2021

@nikola988 jsme na tom stejně...snažíme se a zatím nic.

maca917
5. zář 2021

@nikola988 to se ti nedivím. Také jsem měla pozitivní test a potom začal slábnout a já potratila. Je to hrozný, když si myslíš, že to vyšlo a ono pak z toho nic není. Ale dle doktorů, jsou prý dva potraty normální a pak až po třetím se to začíná teprve řešit no.

nikola988
autor
5. zář 2021

@maca917 no to je pravé hrozny , 3x potratit a pak s tebou teprve něco řeši .

Ale ne je nespravedlivé , tolik žen co mají děti a nestaraji se o ne . A pak někdo kdo by chtěl alespoň jedno dal mu vše tak nemůže otěhotnět . Opravdu hnus tohle .

maca917
5. zář 2021

@nikola988 přesně tak. Je to nespravedlivé, ale já věřím že se nám to oboum povede 😌