icon

Slabě pozitivní těhu testy a pak krátká menstruce

beetlejuice1666
5. čer 2017

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti se slabe pozitivnimi testy nejdriv pidi duch, pak uz viditelna carka, ale slaboucka) a pak naslednou menstruaci, ktera ale trvala jen dva a dny? Vubec tomu nerozumim, nikdy jsem nemela tak kratky menzes... hodila jsem pripadne tehotenstvi za hlavu, protoze jsem to dostala, ale ted jsem zmatena jak lesni vcela. A testy dosly 😢

Diky.

Strana
z2
natysnovec
6. čer 2017

Manzel mi uz veze test...tak uvidim.

jitulka89
6. čer 2017

@natysnovec to bude nejlepší, takhle se můžeme jen dohadovat 🙂 tak držím palce 🙂

natysnovec
6. čer 2017

Jo dekuju🙂doufam....

natysnovec
6. čer 2017

@jitulka89 asi zazehnano....clear blue a negatavni....takze ted uz to vubec nevhapu s ceho prameni ty bolesti.

jitulka89
6. čer 2017

@natysnovec tak máš bohužel jen zpozdění :( to se občas stává no :(

natysnovec
6. čer 2017

S takovymi bolestmi???Ani pred prvnim ditetem jsem takovy bolesti nemela.

jitulka89
7. čer 2017

@natysnovec to bohužel neporadím zvlášť jestli jsou ty bolesti silné, ale když jsem se já snažila tak jsem si třeba spoustu příznáků sama vsugerovala, nebo to bylo tím, jak jsem se moc hlídala, tak jsem taky cítila různé bolesti atd ale nic to neznamenalo :(

natysnovec
7. čer 2017

Ale ja tohle nemam.

leymea
7. čer 2017

@natysnovec jestli mas nejaky vetsi bolesti tak k doktoru 😉

natysnovec
8. čer 2017

Byla jsem a vse je dobre jen nebylo videt ze bych menses mela dostat.Uz je ti 7 dni a nic a testy negativni

leymea
8. čer 2017

@natysnovec aha, a rekl Ti ze mas prijit pokud to nedostanes?

natysnovec
8. čer 2017

@leymea jo..dneska sem tam byla...a nic ani injekvi mi nepichly....takze jen povkejte zda to dostanete

Strana
z2