Slabě pozitivní test. Jsem těhotná?
Ahoj mám dostat MS až za 8 dní a mám slabě pozitivní test myslíte že by se mohlo zadařit? 🙄

@siima12 tak to bude napínavé,mě přijde na tom testu že tam něco málo vidím,já na ty duchy jsem expert 🤗kdy dorazí tt?kdy máš mít ms mě dneska meska už 3 den
@nikynikol25 No zítra snad TT převezme dopravce. MS by měla přijít 2.1 nemám to na den přesný tak do toho 5.1 😊
Já to mám nepravidelne vůbec nevím jak to počítat tak to počítám od poslední ms na 27 dní 🙄
Já to tak totiž měla i minulý měsíc ale test jen jeden pozitivní dnes sem dělala dva a oba pozitivní tak sem si řekla že to něco bude tak uvidíme zítra jestli bude zas pozitivní 🙄
@siima12 ja vidim dusika 🙂
@siima12 tak to je dobrý casik ještě,snad přijdou brzo
@lilii00 tak nepravidelně ms pak nemůžeš vědět jak dlouho máš do ms třeba můžeš mít 3 dny do ms kdyz ti chodí nepravidelně.
@nikynikol25 Jsem 26DC tak uvidíme třeba nevydržím a dojedu si pro TT🤣
@siima12 tak to budu teda napjata jak dopadnes
@nikynikol25 To já taky 😊 tady se aspoň krásně povídá narozdíl miminko.cz tam do mě jedou bomby😏
@siima12 jo tam to znám člověk se tam nesmí nechat,mě už tam znám takže semnou sebavej normálně
@nikynikol25 Za to se mnou se tam baví. No hrůza
@siima12 vůbec bych se tam s nima nestresovala,i tady občas se najdou těžký rejpalky,jsem tu už od roku 2016 to samé na emiminu.Tak už to tu znám hodně dobře.
@nikynikol25 Jsem tu taky docela dlouho😊 tady jsou lidi docela fajn nebo aspoň z mé zkušenosti. Ale na emiminko psát už nebudu 😁
Holky chodíte i některá na womenzone? Prihlasuji se tam přes Facebook a už tři dny mi to píše že se momentálně nejde přihlásit.
@siima12 tam je lepší napsat jen do určitě skupiny jsem na na jedné a jsou docela tyhle holky v pohode
@pajasala já ho mám ale já jsem tam prihlasena normálně přes email a funguje dobře mám to tam automaticky.
@siima12 jsem tam na snazilkach srpen 2020
@nikynikol25 na mě jsou nepříjemný 😁 ale co už tam nejdu 😁
Má vůbec smysl si jít koupit digitální?
Právě už nic nemám, 😃budu muset zajít do lékárny ale nevím teď co koupit
Taky už vidím,🙏hlavně ať sílí 😍

@nikynikol25 Mám už doma jen clearblue digitální ale ten nechci použit😁 už jsem si objednala TT 😊