Slábnoucí test v těhotenství. Může mít šťastný konec?
Ahoj holky, o miminko se snazime zhruba rok. A prvni tehotenstvi skoncilo v 8tt. Jsem 13 dnu po ovulaci, aktualne mam 2 dny zpozdeni a 3 duchy/pozitivni testy. Na fotce je test z uterka, uprostred streda, dole ctvrtek rano. Dneska test ale lehce zeslabl. Vsechny testy byly delany z prvni ranni moci. A moje otazka je, jestli se tu najde nekdo komu lehce zeslabl tehotensky test a presto to cele melo dobry konec?
Ja vim, ze vsechno ukaze az cas, ale ta netrpelivost a strach kvuli predeslemu potratu me nici.
Chtela bych pockat obden na dalsi testovani. Rada bych ale ten cas vyplnila treba nejakou vasi zkusenosti nebo treba i nadeji, pokud to nekdo mel stejne a dopadlo to dobre 🙂

@pampeliska1313 noooo, tak krome te menstruace, ktera nebyla (ja ji mela vzdy, ovulace nevim, tu jsem ted sledovala prvni cyklus), se v dost vecech poznavam… a jeden chloupek na brade, kezby, po tricitce se jich objevilo vic jak jeden 😒… jinak bolestiva ms prvni den, nadvaha, hrubsi hlas, siroky ramena jak plavkyne 🤷♀️, uvidime no… doktorka mi rekla, ze kdyz se nepovede do pul roku, tak mam dojit a zacneme to resit… doufam, ze se povede, minimalne bylo to biochemko, takze aspon nejak to jde, aspon nejaka utecha
@yoli no tak to je nadhera ❤️❤️❤️
Dekuju holky 😇
@prcccek ahoj, bohuzel ani tentokrat ne. 😔 Dnes jsem se dozvedela, ze se jednalo o zamlkle tehotenstvi. Pozitri jdu do nemocnice na nejake vstupni vysetreni, aby me objednali na revizi.. 😔 jsem z toho uz na dne a mam pocit, ze dalsi ztratu uz neunesu. Tak se ale asi citi vsechny zeny, ktere o miminko prisly. Moc doufam, ze uz jsem si vsechnu smulu vybrala a priste uz to bude ok. Mam ale skveleho lekare, dlouho daval plodu sanci a dokonce mi uz po druhem nezdaru rovnou vypsal zadanku na genetiku.
@prcccek jojo testy jsem mela krasny, ukazkovy. Spolu se vsema tehotenskyma priznakama. Zaludek vecne vzhuru nohama, porad pripravena vystarovat na zachod zvracet. Bolava a natekla prsa, porad unavena, zmenily se mi chute, zesilil cich. Nekrvacela jsem a nespinila. Vlastne telo vubec nedalo najevo, ze je neco v neporadku, to az ultrazvuk...
@yoli je.mi to líto, ale bude to dobré. Jen ti doporučím testy na chlamydie a mycoplazma. Ja jsem se kvůli tomu a ještě dalším věcem trápila 4 roky. Měla jsem x biochemickych těhotenství. Nyní mám děti tři.
@fandysek_1 ahoj, dekuju za doporuceni. To si musim vyzadat u lekare nebo si to zaplatis nekde v laborce? Jinak ja mam za sebou nejspise jedno biochemko(x roku zpet je sla k dr. s tim, ze ms ma zpozdeni. dr rekl, ze v deloze je "nalez" a uvidi se jestli to odejde jako opozdena ms). Tehdy mi nedoslo, ze to bylo nejspis biochemko o detech jsem tou dobou jeste nepremyslela. Dal mam za sebou jeden samovolny potrat. Zacala jsem krvacet nekdy v 6-7tt, cely den jsem cekala, protoze kdyz jsem volala rano do nemocnice, tak mo sestricka rekla at nejezdim pokud nekrvacim masivne. Vecer mi to nedalo a volala jsem do jiny nemocnice a tam uz jen konstatovali, ze deloha se uplne vycistila. Tehotenstvi jsem tehdy mela potvrzene pouze z testu. Krvacet jsem zacala 2 dny pred prvni navstevou gynekologie. Ted je to zamlkle tehotenstvi.
@yoli jeste k tomu samovolnemu potratu doplnim, ze 8 tt to bylo dle ms, ale ja mam delsi cykly a tak mam opozdenou ovulaci. Proto odahuduju, ze tehotenstvi bylo ve skutecnosti mladsi. Ted u zamlkleho to taky vychazelo s ovulaci o necele 2 tydny mladsi nez jak to vychazelo dle ms. Ale nestihla jsem tu kontrolu, tak se muzu jen domnivat jak stare bylo to tehotenstvi ve skutecnosti.
@yoli je mi to moc lito ale v zadne pripade se nevzdavej, neboj se a nestrachuj se. Vim, ze se to lehce rekne, ale u nas zamlkle dvakrat z toho jednou ve 13tt , mimodelozni , biochemka a ted mame doma nadhernou zdravou holcicku, ktera v pondeli oslavila rok. Ver si, ver svemu telu a zkus si jen tak sednou a predstavovat si ze detatko je u tebe ty mu v duchu vypravis co spolu budete delat a jak se o nej budes starat. Me to psychicky pomohlo a ted vypravim kazdy vecer co budeme druhy den delat a na jaky vylet pojedeme skutecnemu tvoreckovi. ❤️
@andreacantu to je hrozne trnita cesta. Moc me mrzi, cim jste si museli projit. Soucasne ale moc gratuluju k holcicce a preju at jste vsichni jenom zdravi 😍 je hrozny cim vsim si nekdy musime projit k necemu tak "beznemu" jako je rodina. 😔 Je to dost nevdecne napsano, ale myslim ze vis jak to myslim.
Ja mam pocit, ze si budu muset dat par mesicu pauzu, abych zahojila zraneni na dusi, ale ve finale stejne budu muset po revizi nejakou dobu cekat. Snad az se na to budu citit, tak to pujde a uz to bude ok ❤
@yoli mel by ti to udělat gynekolog a nenech se odbýt. Je to dražší vyšetření a některý ho neradi dělají. Dobrý znamení je, že můžeš otěhotnět a teď najít příčinu těch potratů. Ještě jsem prošla léčbou čínskou medicínou. To mi sedlo nejvíc a pak jsem hned otěhotněla.
@fandysek_1 joo, kamaradka zrovna rikala, ze dochazi na TCM a ze pry ten clovek tam dost zenam pomohl. Az pujdu po revizi na kontrolu ke svemu lekari, tak se na ty testy optam. Dekuji 😊

@inah91 tak to moc gratuluju 🥰 preji hlavne hodne zdravi 😇