icon

Slabý duch na testu, co myslíte?

svlocka
25. srp 2014

Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

Slabý duch na testu, co myslíte?
Strana
z6
ejmisek
18. lis 2014

@pavka.exit na tom spodním vidím hodně slabou čárku 🙂 držím pěsti

pavka.exit
19. lis 2014

@ejmisek dneska jsem byla na krvi, jsem 4+2 a HCG 45, pry dost nizke. V PO jdu na dalsi odber, jestli se to vyviji pozitivne nebo ne. Testy mi prijdou, ze nesilni, takze to asi bude biochemicke ☹

ejmisek
19. lis 2014

@pavka.exit Ach jo ☹ tak držím pěstí,aby bylo vše v pořádku!!Dej vedet jak si dopadla a neztracej nadeji 🙂

larla
25. čer 2015

Holky,co myslíte? Zpoždění mám už 6.den a ted tohle napřed se mi zdálo že je tam duch ale ted se mi zdá,že nic...

barus_ka123
26. čer 2015

Ahoj holky,můžu také přidat foto? V květnu jsem vysadila antikoncepci a dnes mám 33 DC a takový mám test. Může to něco znamenat? Omlouvám se za blbý dotaz, ale teprve se snažíme o první tak sama nevím. Dekuji

im4fun
24. črc 2015

Holky co myslite? Delala jsem 2 testy ze stejneho vzorku moci...

im4fun
24. črc 2015
im4fun
24. črc 2015

Jinak pardon za kvalitu fotek, fotila jsem to za tmy mobilem...

rezza
24. črc 2015

Já tam tedy ducha vidím🙂 Zkus testovat ještě za dva tři dny... Ale myslím že můžu gratulovat🙂

im4fun
24. črc 2015

@rezza jo? Ja ho prave vidim jen na tom prvnim, na tom druhem ne☹ oba maji citlivost 10. No mam z toho bobky, protoze v dubnu jsem prodelala ZT. Diky za nazor, snad to teda opravdu bude ono

rezza
24. črc 2015

Já ho vidím tedy i na tom druhém🙂 Tak držím pěsti ať je vše v pořádku a dej vědět jak jsi dopadla🙂

im4fun
24. črc 2015

@rezza asi mas pravdu. Porad jsem si rikala, ze jsem si toho ducha vsugerovala...protoze mam strach mit tak brzy radost. Jj pak dam vedet🙂

barunka19955
21. črc 2022

Holka také jsem dneska testovala co myslíte ?

ronyx
21. črc 2022

@barunka19955 je tam 😉 hodně štěstí, ať sílí 🍀

Strana
z6