Slabý duch na testu. Můžu být těhotná?
Dobrý den chci se zeptat. 2dny před ms jsem na testu měla slabého ducha..dnes v den ms se to rozjelo bylo by možné ze bych byla těhotná ?dekuji..
Ac te chapu, moc to nevidim
Měla jsem lehce pozitivní test, zpoždění skoro týden. Pak začala čárka slábnout a přišla silná MS. Později jsem zjistila, že to bylo biochemické těhotenství. O dva měsíce později jsem ale otěhotněla znovu a tentokrát to mělo šťastný konec 🙂. Držím palce!
@miska1892 ja u druhého těhotenství krvácela v termínu první tři měsíce 😉 taky proto jsem nejdřív netušila, že jsem těhotná 😄🙈 takže malá šance je... Ale kdyby ne, tak hlavu vzhůru! U prvního jsem nemohla otěhotnět, tak jsem brala fertipronu, která by měla pomoci i s kvalitou vajíček 😉 tak hodně štěstí 🍀
Myslím, že by se to dalo brát tak, že nejste zcela neplodní. O kvalitě či o tom, jak moc to byla velká náhoda, to nic nevypovídá. Ale 9 měsíců je "běžná" doba, nevěš hlavu
@miska1892 muzu se zeptat ? Jak už jsem psala ms prisla v termín dva dny bych řekla ze dost ale po dvou dnech po par kapkach myslíte ze je dobre si udělat ještě test? Nevěřím tomu jen mi přijde zvláštní tento měsíc protože jinak od našeho snažení jsem měla ms 6 dni a úplně normálně silnou..diky

Ahoj,možne je vše ale spiš to bylo bohužel biochemicke... ja to zažila 2x.