Slabý duch na testu, špinění, mám strach
Dnes rano sem si delala test a na nem slaby duch.prikladam foto.uz 14 dni ale spinim hnedym tmavym vytokem a obcas je tam i tmava krev trochu,ale Jen na papire, na vlozce skoro nic.ms mela dorazit vcera.prsa boli, sem slaba.na patek sem obednana k Dr, ale mam strach aby to nebylo mimodelozni.ma nekdo podobnou zkusenost s dobrym koncem?

@terinka1989 dekuji za odpoved.a vidite tho ducha taky nebo ho vidim jen ja? A mam plans it nebo pockat do te patecni kontroly? A mela jste na to krvaceni nejake leky?
no nieco veeelmi slabulinke tam je ale to nemusi byt duch ale len ten "kanalik" takze moze to byt a nemusi.... neplaste sa... nijak to co sa vo vas deje nezmenite a zbytocny stres vam ak ste tehu isto nepomoze... Budte v pohode, zdravo sa stravujte, nechodte do zafajcenych priestorov... ked uz aj nebudete tehotna urobite nieco pre seba :D teraz som frajera a to som bola fajciarka pred tym :D:D:D ale vazne pre to malinke to stoji ak tam zacina rast nerobit mu zle :D budte v pohode a pockajte.... mozno ani v piatok tam este nebude nic vidiet lebo sa mi to zda dost skoro lebo doktor zvykne na UZ nieco vidiet az neskor ked tam je minimalne vacok a ten moze byt a aj nemusi... uvidite co vam vasa doki povie 🙂 drzim palce 🙂
Nikdo s podobnou zkusenosti?
Já podobnou zkušenost mám, ale bohužel to skončilo zamlklým těhotenstvím a samovolným potratem.
@jaja.m A hoj nevěř mamatestu tady těm novým fiaovým proužkům mrkni na mé faešné duchy
@hanulkavelunka uz neverim;) ms pak prisla a zatim se nedari
@hanulkavelunka souhlasim mamatesty nekupuji, mam ty sami zkušenosti vzdy falešne pozitivní. 😩
ja to tak mela, a to jsem mela slabého ducha stridave skoro s zadnym snad ještě mesic, hcg takove zadne, a nakonec mam doma v postýlce mimi. Spinila jsem teda jen tyden na zacatku, pak nekdy v tom 10 tydnu vice. Za testy jsem tenkrat utratila majlant, dr taky nevedela uz o co jde. Taky dlouho zvazovali mimotelozni, dr rikala cekat, pry praska az v 9tt tehu.Ukazalo se fakt az uplne uplne na poslední chvili. Jinak jako druhorodicka jsem mela tehu příznaky snad hned co se to zadarilo. TO mne jedine nejak navadelo v nejake tehu doufat, ale jinak jsem si prisla jak jelen.
@romantika to jako fakt? Ty 2 testy jsem delala min cyklus pred ms ale tyhle mamatesty mi to delaji porad a ten co je jen jeden tak tenmmam ted v po odpoledne ale k dr jdu az za tyden
Taky uz jsem dala za testy hruzu penez a krome mamatestu kterym neverim uz tak mi az tento udelal poprve ducha.Ja tomu uz neverim taky je mi divne a uz jsem to vzdala a ty ted napises tohle?
@romantika jaak to tak ctu tak mam to same i s tim tydenim spinenim ktere skoncilo ted v sobotu a trvalo to tyden
@romantika a bazalni teplotu jsi mela jakou?
@romantika co praska v 9tt?
@romantika a mela jsi takovehonducha jako mam ja na tom modrobilem testu?
Uz 3 tydny jsem bez ms misto ms jsem tyden slabounce spinila bez krve a ted v po odpoledne tohle na testu.
Taky mi mamatesty nevycházely. Pozitivní jsem měla až ve třetím měsíci 😀 a ostatní testy reagovaly, jak měly.
Já teda kdykoli začala sebeméně špinit či krvácet nebo měla špatný pocit, tak to mělo špatný konec 😒 .
Ale je tu plno holek, co špinily, krvácely a miminko v pohodě.
Držím palce.
@hanulkavelunka no mne to třeba jedno odpoledne skocilo velice slabe, druhy den skoro zadne, lepe receno nic. menila jsem ruzne znacky ale i tak to skákalo. Nakonec jsem dala na rady a sla jsem na placene hcg. dojdes do laboratore, zaplatíš něco kolem snad si dobře pamatuji 250 a odpoledne vis výsledek. teda vtipne bylo, ze výsledek byl udesne hranicni. Takze jsem i tak netusila, ale pak tyden na to uz tam bylo co mělo byt. V 9tt praska mimodelozni do dutiny brisni a jses v primem ohrozeni života. Jinak to hcg ma zakonistost, na webu najdes tabulky kolik ma byt v jakem tydnu, ma se co si pamatuji násobit dvojnasobne co 2-3dny. Takze když pujdes dvakrát za sebou a nevbude to vychazet, nebo neporoste jak ma, tak je podezreni na mimotelozni. Ale dr by ti to mel udelat bezplatne. Ale i ta moje se porad cukala. Udelala mi to prave uplne na zacatku co jsem spinila a to ji vyslo ze tehu nejsem. Byla to fakt fakt pakarna. Ale mam doma prdolku. nakonec se ukazalo az při porodu, ze jsem mela nedovyvinutou placentu a to cele dělalo tu paseku. Prcek se narodil akorát mensi. Jsou to badatele, vsemu pry rozumi ale když jde do tuhého tak selsky rozum jim nejak chybi. Milion utz a nikdo nepoznal ze mam malou placentu a tak. A to jsem chodila do nejlepšího centra.
At to dopadne nejlíp co muze. Ja uz ke konci co jsem nevedela o co jde zkousela i ovu testy. A ty byly tak silene vyrazne. Takze pry se da testovat i ovu testama. Prave uz jsem si myslela, ze tehu to nebude, ze budeme zkouset dal a nechapala jsem proc jsou ty ovu tak vyrazne a porad.
Todle bylo fakt tehu za všechny drobne, ale dr. rikala, ze to taky ještě nezazila.
@hanulkavelunka jo bazalni teplotu a takove věci tomu nerozumim ani neresim, s druhym uz na tohle nemas cas takze jsem vedela presne kdy byl pokus a od toho se odvíjelo vse. Kdybych ja si z hlavy vzpomela ty data,ale myslim, ze první den poslední MS jsem mela 8.9 a mimi mi potvrdili presne za 2 mesice 7.11 snad. Presne jen vim ze 1.11.2012 my brali to hcg a poprve bylo uplne na hrane, cili pry jako pozitivni a zadala jsem si o to sama, uz mi tekly nervy ale pamatuji si doted to kouzelne datum same jednicky. A jak mi to potvrdili tak hned na to byl prvotrimestraln screening a v te době jsem i opetovne zakrvacela. Drzim palec at to dopadne jak ma nejlepe pro tebe a pripadne prcka. Nekdy je to boj nez se priroda rozhoupe, pak nasledoval desny maraton protože od tech krvaceni a vseho my nevysly testy, jeden ukazatel téměř nulovy a porad straseni a v zaveru to vse způsobovala jen a jen ta placenta. U porodu to bylo uz vsem jasne, ale do te doby jsem mela pocit, ze jsem prirodni ukaz. Dneska je vse o pocitacich a testech a kde cem, ale doktori uz zapomneli uvazovat hlavou.
@hanulkavelunka ahojky mám něco podobného. Půjdeš k dr? Dělala sis ještě další test?
@romantika moc ti děkuju, teda užila sis své ale máš broučka u sebe a zdravého a to se pak na vše špatné co jsi prožívala zapomene žejo 🙂
No já těhotná určitě nebudu testovat se mi dál nechce za ty 3 roky mi to už tolikrát nahrávalo že jsem těhotná a nebyla jsem, 5 letou dcerunku mám doma tak snad dá li pán bůh ještě příští rok tomu dáme čas možná skusím ještě 3 iui a kdy ne tak v roce 16 IVF
moc ti děkuju že jsi mi odepsala za týden jdu do caru na krev kde mi zjistí proč ani po utrogestanu který užívám 3 roky a ted první cyklus co jsem to nedostala vůbec jen špinila týden po týdenní zmeškané ms jinak 3 roky s utrogestanem ms skoro na hodinu přesně
ale ty těhu testy mě štvou člověk si dává naději a pak.....nic
pa pa
@krisss2 ahoj mám doma další krabičku tu samou značku co mi ukázal slabě pozitivní ted v pondělí odpoledne ale vůbec se mi to nechce dělat
už nevěřím ničemu
@krisss2 a k dr do caru jdu příští čt a dnes jsem už 21 dní bez ms
a jak jsi na tom ty?
@krisss2 bude to u mě zase falešně pozitivní
já prostě nemůžu mít to štěstí že bych po 3 letech a 2 iui otěhotněla
☹ ☹ ☹ ☹ ☹
nijak na to nemyslím ale tohle je zase cyklus a měsíc který jsem ještě neměla ☹
začala jsem i měřit bt ale to by se mi kdybych těhu byla držela na hoře a mám pocit že jsem měla podle bt včera ovulaci ( hmm a manžel si lítá po španělsku ☹ )
@hanulkavelunka Já jsem takhle měla po iui mimoděložní☹ pak mám po ivf holčičku a po roce od porodu jsem měla biochem. těhu☹ ve všech třech případech jsem krvácela a testy mi vyšly u těch dvou špatných případů pozitivní až po ms tak 21 dpo. Ale jak píšeš bt jsem v těch špatných případech nízkou. Chjo je to na zbláznění, taky jsem vždy skončila v nemocnici a mám už jen jeden vejcovod, tak už se i bojím k dr. ☹
@krisss2 je to tak nespravedlivé
já těhu nejsem bohužel nikdy mi nedorostou folikuly samy jedině po injekcíc
costil už mám vyčerpaný ten se může jen půl roku za život v caru mi dali merional injekce a na ten jsem reagovala dobře ale ani jedno ze dvou iui nevyšlo
já na to kašlu je to o nervy ale tak nějak se tím fakt už bavím a každý měsíc mě to čím dál víc překvapuje 🙂
tak pa pa
@krisss2 já si počkám co mi dr v caru řekne za týden už budu vědět proč to tak je a co se s tím dá dělat
hodně přemýším o sarapis soje že byc to vyskoušela nosifol mi nezabra ale já ho pila jen měsíc a z toho ž kg přibrala jsou to samé b vitamíny a neskutečný hlad ......
četla jsem i o estrovone je to pro ženy v přechodu ale prý to funguje jako clostil no nevěřím už ničemu
přeju ti hodně štěstí po třec letech jsem ze všeho unavená bya jsem na hysterosalpingografii a to 2x jednou mi v nemocnici udělali jiné vyšetření omylem hysteroskopii pod narkozou psala jsem dopis i řediteli a ten mi druhé iui jako omluvu zaplatil protože někdo z pracovnic nemocnice zaměnil při tel objednávce písmenka místo HSG bylo HSK a já musela pod narkozu pak teprv jsem podstoupila hsg a obojí vyšetření nic nezjistilil jsem ok a mám z hormonálního profilu jen zvýšený prolaktin na který beru dostinex půl tbl týdně a je to taky ok a stejně nic
na ivf nechci vyhýbám se tomu mám hrůzu z dvojčat manžel pracuje v zahraničí a nezvláda bych to ASI
@hanulkavelunka tak zkus to ivf jen s jedním vajíčkem, byla to super rychlovka, ani mě to nestresovalo tak, jako iui.Já teda měla 2 vajíčka, protože to bylo na 60%, ale zkusila bych to.
@krisss2 na kolik te to vyslo kc a mohla bych te o neco poprosit?
Mohla by jsi mi popsat jak to prresne funguje jaky je postup??
Byla bych ti moc vdecna a kde jsi na tom ivf byla a podle cehonti rekli ze je to na 60%??

pri uhniezdovani vajicka je to bezne ze je taky hnedsi vytok pripadne tmava krv... kym to nie je svetla cerstva krv je to v pohode 🙂 ja som krvacala od7tt do asi 12-13tt skoro stale a uz sme v 28tt a vsetko je v najlepsom poriadku... 🙂 drzim palce aby ste na tych dalsich testoch nasli to co chcete...