Slabý těhotenský test. Je ještě naděje na úspěch?
Uvidíte ,ale řekla bych ,že to bude biochemické těhotenství.Měla jsem jich několik a pokaždé takhle slabé čárky, které nesílily.Pokud se zadařilo, sílily testy obden.
@katherine177 Já jsem si ale zas říkala že lepší než kdyby to bylo další mimoděložní...🥺
Ja tam progres teda vidím a zatím bych neresila. Na prvním nevidim skoro nic, na druhým pěkně. A to sedí. Co dva dny se násobí hcg. Ja mela duchy - strašně dlouho. Až někdy 25dpo jsem mela silnou čárku. A taky me tady strasili biochemkem a tak. Ja bych ještě hlavu nevesela 🙂
měla jsem podobné duchy 17dpo a pak 19dpo a 21 dpo...čárka sílila, ale furt to byl spíš duch než čárka... a bohužel biochemické a SP v 6+5
Já tam teda zesílení vidím, nevím kdy má být MS, ale já takového ducha jako je na prvním testu, měla až 2 dny po vynechání.. Je teda pravda že jsem si nehlídala ovulaci, takže jsem ji potom podle UTZ měla později u obou těhotenství.
Testy jsou na urceni tehotenstvi ne na kontrolu zda je vse ok. To je porad 50 na 50 ... Ikdyz testy sili i kdyz nesili...
!!!!
@veronicka89 jojo, sestřička na gyndě se mě ptala,kolik jsem si dělala testů, že nechápe, že si někdo dělá dva a více. Že když je hcg, tak jsou dvě čárky a tím to hasne, víc na tom nikdo nevykoumá
@veronicka89
presne tak,nekdo to tady nedavno v diskuzi hezky vysvetloval.
Proste test je urceny na zjisteni ano ci ne.Muze byt jina sarze,mit vice ci mene barviva ale bud jsou dve carky nebo nejsou a je uplne jedno jak jsou silne.Tohle neustalne testovani je fakt pakarna.

A neni možne žes měla trošku později ovulaci?Jinak uvidiš no ... držim palce 💗