Snažíme se a stejná slabá čárka na testu. Jsem na začátku a test proto nesílí?
Ahoj holky, potrebovala bych trosku uklidnit. Vubec nevim co si o tom mem tehotenstvi myslet. Snazime se uz skoro rok. Mam pcos a posledni ms jsem mela 2.12. Nejak kolem 14.12 jsem sla na gyndu protoze jsem tmave hnede spinila. Na gynde nic nebylo a doktorka rekla at si zkusim test. Delala jsem ho az 18.12 clearblue a bylo to tam. Sice to ukazovalo nejak ze jsem hned na zacatku. Potom jsem si delala 20.12 mama test a byla tam slaba carka. Doktorce jsem volala a byla toho 20 na krvi. Mela jsem ale hcg pres 50. Doktorka rekla ze pockame pres svatky a po vanocich mam prijit na kontrolu. Jenomze jsem si delala dnes 28.12 test a je na nem uplne stejna carka. Myslite, ze jsem teprve na zacatku a test nemusi silit? Mam docela dost obavy. Pritel me uklidnuje ze to bude v poradku❤️ Strasne by jsme si to prali 🥰
@kvetuska145 testy si použila rovnaké? Ak áno tak čiarka by mala byť silnejšia 😕. Ak si použila rôzne testy tak môže byť... Niektoré sú 10-tkové, niektoré 20-tkové... Skus spraviť rovnaký test ako si si robila toho 20. Držím palce 😊
@kvetuska145 bohužel to vidím špatně. Čárka by měla každé 2 dny sílit a po 8 dnech už by měla být stejně silná jako kontrolní. Vypadá to že těhotenství neprosperuje a asi to brzy dostanete 😐
Pokud jsi mela ms 2.12. a dnes ue 28.12 ... je jeste docela brzo. 26dc. Muze to byt klidne jeste v zacatcich. Uvidi se za par dni. Vydrz. Preju hodne stesti
@kvetuska145 A mas někde na fotce ty testy? Není tam žádný pokrok? :/
take drzim pesticky
@lilian2111 spodní je z dneska a ten horni z 20.12
@jitulka87 mne to prave rikala i kamaradka kterym se nedarilo, ze muze byt jeste brzo. Nebyt doktorky tak test bych si delala az po vynechani ms.
Nevidím to moc pozitivně ☹ Ale držím palce, třeba to bude dobré. U mě to dobré nebylo ☹ spontánně neprosperující těhotenství odešlo s MS
@kvetuska145 A nechceš zkusit mamatwst? Na měla na dr maxovi stejný čárky týden a na mamatestu dálnice ✊🏻
@kvetuska145 může být brzy, take záleží jak jsi pila a kdy byla ovulace. Řekla bych že ten spodní je malinko silnější, držím palečky ať je to v pořádku. Já dnes takto.Včera byla silnější ale víc jsem pila.
@kvetuska145 To nevidim dobre. Bohuzel, podle me se jedna o neprosperujici tehotenstvi. Take se mi to stalo, chytla jsem v 5.tt chripku, mela par dnu silene vysoke horecky a testy prestaly silit. Nakonec jsem se rozkrvacela v 7.tt.
@martina_cz ja prave nevim kdy byla ovulace 😕 mam pcos a vubec jsem si to nehlidala 😏 ale strasne doufam ze to vyjde😍 kdyz ne je to bohuzel priroda. Zkusim ten test a uvidim. 7.1 jdu k doktorce ale je to neskutecne dlouho😔
@lilian2111 dekuji vyzkousim😇
Já bych asi počkala na vynechanou ms nebo aspon pár dní. Těžko říct no , Jako pokud nezačnete kr vácet tak snad naděje tam je. Jakej máte cyklus? Ono asi fa,kt zaleží kdy byla ta ovulace no, pár dní počkejte a udělejte si mamatest s citlivostí 10
Ouč...tohle za sebe taky nevidím dobře, takhle u mě vypadalo neprosperující těhoteství s podezřením na mimoděložní. Odešlo v 6tt. Čárky na testu byli stejné asi 11 dní. Byla jsem těhotná 4x a když to vyšlo, test viditelně sílil co 2 dny. Moc držím palce, aby to u tebe bylo jiné a pokud to nemá dopadnot, ať je to aspoň rychlé a bez komplikací. 🍀
I ja jsem bohuzel mela carku ktera nesilila pri neprosperujicim tehu. V 7tt odeslo. Kdyz jsem otehotnela podruhe carka mi silila rychle a co dva dny uz byla pekne silnejsi. Kazdopadne ti preji at je to v poradku a pokud nebude tak at se co nejdrive zadari znovu,vim co to je touha mit miminko 🍀
Mě čárka sílila den do den pak už byla jak dálnice a stejně jsem v celém 7tt samovolně bohužel potratila kvůli tomu že mimi neprospívalo. Ber to tak že všichni chceme zdravé miminko a pokud tělo zhodnotí špatný vývoj tak to tělo zařídí.
Hodně štěstí a moc nad tím nepřemýšlej🌸
Tak to me mrzi 🙁 mne to nedalo a ja byla na krvi a v nemocnici u doktora. Na ultrazvuku noc nevidel a rekl mne ze je to uplny zacatek krev stoupla na 4 tyden a melo by to byt zatim v poradku. Prej mne zbyva jenom pockat, a ze jsem to fakt nasla brzo. Tak snad to klapne.
@kvetuska145 Pokud ste tak 4. týden tak na ultrazvuk je strašně brzy
@jjasmina ano to vim, ja proste akorat nevedela jak na tom jsem a ted vim ze se to zvysuje a ve ctvrtek jdu zase ba krev 😊
@kvetuska145 Tak aspon , že se to zvyšuje 🙂 To je dobré znamení
@jjasmina Necham to na prirode a za par tydnu uz bude jasno 😊
@kvetuska145 jj určitě 🙂
Moc ti preji at je vse v poradku a mimi se drzi🍀
@kvetuska145 držím pěsti 🍀🍀🍀
Mě osobně přijde divné, že jsi na tom testu 20.12. vůbec něco měla když teda 2.12. byla na..mě to přijde až nemožné 🤷 já na testech neměla skoro nic až do vynechání.. jinak toto nelze ovlivnit, bohužel, výdrž k lékaři...držím ti palce.

Myslim, ze po 8 dnech by zesilela...