Špinění po gyn. prohlídce nebo nidace?
Ahojky holky, nedávno jsem přidala příspěvek, že občas mám myšlenky na druhé, ale chci počkat na léto 2021, aby byli se synem o 2,5-3 roky od sebe. Dokonce jsem si dala novoroční předsevzetí, že tento rok neotehotním a budu se věnovat synovi.
Dneska dopoledne jsem na kalhotkách našla červený flíček (velikost dvou koruny) a od té doby jen klasický hlen.
Je to tak 4-5 dní, co jsem u sebe zaznamenala ovulaci (více hlenů, bolest v podbříšku). Když jsem koukala do menstruačního kalendáře, tak jsme s přítelem párkrát měli přerušovaný styk a to zrovna okolo ovulace 😅
Ovšem - tento týden v pondělí jsem byla u gynekologa a dělal mi stěr.
Nechci si naivně myslet, že by se mohlo zadařit a proto moje otázka zní:
Je možné, že jsem mohla zakrvácet 4 dny po stěru? Stalo se to někomu? Já většinou na minulých prohlídkách zakrvácela ten den po prohlídce a tohle mi přijde dost opožděné.

@martulka88 to já právě měla také tak 🙈 tak doufám, že to je výjimka
vzdyt je leto 2021, tak co resis?
Jednou sem po steru krvacela asi tyden, ale to doktorka říkala, ze mam hodně prokrveny čípek a kam sáhla tam to teklo. Ale bylo to také už ten den
Mohla si mít ovulaci déle.
@littlebee124 ty jo, tak to mě se nikdy nestalo. Jen sem trochu zašpinila pár hodin po stěru a to byl fakt jen trošíček 🤔 tohle bylo o trošku více a bylo to i hustejší

@anet_98 Já vždy zašpiním v den kontroly. Nikdy né později.